hits

new york <3

(New York-tid 15:00)

Hei søtinger!

Nå er vi på vår tredje dag her i New York, og jeg stooortrives. Byen er fantastisk, men fy faen så kaldt det er her! Temperaturen ligger på kanskje -5 til -10 grader, så det er ikke så alt for ille - men den sure vinden ga meg bokstavelig talt brain freeze bare av å gå ute i gatene, haha! Hotellet vårt ligger ganske nært Times Square så vi er veldig fornøyde med valget. Jeg har enda ikke fått ordnet meg med internett på hotellet, men jeg skal gjøre det senere så jeg får blogget litt ordentlig. Nå har vi akkurat spist lunch på en diner, så nå skal vi komme oss til Times Square for å kjøpe billetter til musikalen "The Lion King".

49 kommentarer

Åååh, GLED DEG til Lion King! Jeg var på den musikalen når jeg var i New York sist, som var waay back i 2010 faktisk, haha.. Det var helt sykt bra.. Var også på Billy Elliot, så kan anbefale den, om dere vil se et ekstra show :)

Kos deg! <3

Sjekk ut min blogg: www.vildegjertsen.blogg.no

den musikalen er dødsbra :D Håper dere får biletter da, husker vi bestilte på forhånd

Skjekk gjerne ut bloggen min for å se hva jeg gjorde da jeg var der nede! Jeg reiste mellom annet med undergrunnen til Hoboken, New Jersey, og så Manhatten Skyline! Fantastisk! Eller kan du ta turen med Staten Island ferjen og se Manhatten og Frihetsgudinnen :-)

espenhagen.blogg.no

Du er så heldig som er i NY! Kos deg videre :)

Sjekk gjerne ut bloggen min www.siljepoulsen.blogg.no

Kos deg kjempe masse i NY... :D

Håper dere får biletter ;)

ååh, kos deg masse!

Åååh, jeg har så lyst til new york! Håper du vil poste mye bilder<3 Kos deg masse!

Har du kun restylane i leppene dine nå, eller har du gjort noe mer med de? Kom over bilder av deg på instagramen din og leppene dine ser såå fine ut!:-)

Har du farget håret igjen eller er det bare etter vekst? Kos deg masse:)

Søta! Kos deg masse, det fortjener du :)

du burde lese dette therese! http://whatthehell.blogg.no/1420907584_caroline_fotballfrue_.html?c=1420993188618 :) kos deg videre!

Håper du har der fint<3 du er mint i dol! Æ syns du e så herlig<3 og jeg syns at det er bra at du er deg sjøl:)

Enjoy The Lion King! Så den i London i august - utrolig bra musical!

Åh koos deg! ♥

Det er ikke 10 minus grader i NYC. Det er 0 til 2 grader. Altså langt fra 10 minus. Men når man skal skrive blogg så må man vel overdrive litt for lesertallenes skyld, haha :-)

Heldig! Kos deg :)

Hvir mange timer ligger dere bak eller foran oss ? :)

Håper du kos deg masse! ;)

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ble irritert av kommentaren til Linn Therese, når jeg så nøyaktig samme kommentar på fotballfrue sin blogg. Jeg slenger ikke dritt, men jeg måtte bare si noe

Ha innkjøpsvideo fra new York Pliis

Dere burde spise BBQ Chicken Pizza på en restaurant som heter California Pizza Kitchen. Bodde i USA i et år og dette er obligatorisk flere ganger hver gang jeg er tilbake!! :D

du burde finne et av de webkameraene som er rundt i Times Square og vinke, slik at vi kan se det på earthcam.com ;)

Kan du ha et mitt første/min første innlegg?

Du er så heldig! ;)

Høres ut som du koser deg. :)

Nå sitter jeg og sier til meg selv: "jeg er ikke sjalu, jeg er ikke sjalu.. en dag er det din tur". Hahah, jeg er veldig sjalu!! Vanskelig å motbevise meg selv!

Det er så fint i new York! :) kos deg masse

Digg! Kunne gjerne tenkt meg en tur der til ja... :)

Frøydis; Du kan definitivt ikke ha vært i New York samtidig som oss. Temperaturen lå mellom -1 til -10//12 (natta) alle dager bortsett fra en dag med regn. Og 5-6 minusgrader i New York er veldig kaldt når vinden er der i tillegg. Enkelte butikker var så kalde at betjeningen gikk med ytterjakker inne! Vi var en dag i Downtown New York (Ground Zero, Soho etc) og da var det mye mindre vind enn rundt times Square.

Så Therese overdriver på ingen måte temperaturen når vi var der og hvor kaldt det føltes!

Når kommer du hjem?

Håper du har det bra!

Er du i Norge nå?

det står på den greien på siden av bloggen at du er 19 år?

Håper din tur var bra!

Var sette første gangen du var i new York ? ;)

Håper turen dun var bra! ;)

Hvor mye tidsforkjell er det fra Norge og new York ? :)

Hvilken tv serier ser du på ? ;)

Kos deg :-D

Dette er en fantastisk by!

Skriv en ny kommentar