hits

my new york trip

Hei!

Åh, har vært så sykt irritert på pcen de siste dagene at jeg har ikke fått videoen ut enda. Jeg leverte den på reperasjon for flere måneder siden, og da har tydeligvis iMovie (redigeringsprogrammet til videoer på Mac) blitt slettet, noe jeg ikke oppdaget før jeg skulle redigere videoen. Måtte betale for å få lastet det ned på nytt, og i tillegg måtte jeg oppdatere programvaren på datamaskinen noe som tok en evighet. Nå er alt i skjønneste orden, men jeg tenkte å heller komme med bildene og litt om New York-turen først. Noen syns kanskje det er mer spennende å høre om selveste turen enn den materialistiske delen (innkjøpene), haha...Jeg reiste sammen med mamma, venninnen hennes Karina og datteren Andrea som er på min alder. Vi ankom New York på rundt kl 13, formiddag amerikansk tid. Da var det egentlig kveld for oss med tanke på at norsk tid er 6 timer fram, så klokken var rundt 19 i Norge. Da hadde vi en hel dag forran oss, men vi var egentlig supertrøtte allerede ved ankomst. Jeg døgnet natten før vi dro, for jeg ville prøve å snu døgnet litt på flyturen. Det gjorde jeg lurt i, for heldigvis var det ganske lett for meg å komme inn i New York-tid. Første dagen brukte vi bare til å sjekke inn på hotellet vårt, samt vandre litt rundt på Times Square og området rundt for å bli litt kjent, også spiste vi middag/kvelds på Planet Hollywood. Hotellet vi bodde på het Wellington Hotel og ligger på 55th street, 7th avenue. Veldig sentralt - nært Times Square, så vi var utrolig fornøyde med både plasseringen og hotellet.


1. Times Square, litt misfornøyd med temperaturen... 2. Isbane utenfor Rockefeller. 3. Mamma og meg utenfor Rockefeller Center. 

Dag 2 dro vi på Jersey Gardens, et outlet mall med masse forskjellige butikker som selger fjorårets modeller og lignende til billigere priser. Jeg kjøpte ikke noen merkeklær, men det ble litt ting på vanlige butikker som H&M og Forever21. Vi tilbringte hele dagen her, også dro vi på Sbarro og spiste kvelds når vi kom tilbake til Manhattan. 

Heretter har jeg ikke helt oversikt over hva vi gjorde hvilke dager, men en dag tok vi subway'en ned til Battery Park for å se frihetsgudinnen på avstand. Vi orket ikke ta fergen over og stå i kø for å gå gjennom frihetsgudinnen når det var så kaldt som det var, så for oss var det nok at vi fikk sett statuen og tatt bilde av den. Den var jævlig langt unna da, så det måtte zoomes en del for å vises. Her er meg og frihetsgudinnen, hahaha:


Etterpå gikk vi gjennom parken og videre oppover Manhattan for å se på flere monumenter. På vei gjennom parken så vi masse ekorn, som faktisk kom bort til oss når vi ropte på de. De er nok ganske menneskevant og forventet vel at vi hadde noe mat til de, for de kom helt opp til hånda mi når jeg strakte den ut. Jeg hadde så lyst å ta det med meg hjem, men det lot seg dessverre ikke gjøre :(1. Uno Pizzeria & Grill på Colombus Avenue anbefaler jeg virkelig alle som tar turen til New York! Utrooolig god pizza, mamma var der for 20 år siden og ville at vi skulle dra dit fordi hun husket maten var så god. 2. Cake Pops på Starbucks. 3. Liten pause på Pret for å få varmen i oss inni mellom all gåingen. 

Vi dro også for å se på 9/11 memorial. De har laget to store basseng i bakken hvor tvillingtårnene sto, med navnene på de omkomne rundt. Det var veldig rart å stå akkurat der hvor terrorangrepet skjedde, men samtidig syns jeg det var veldig fint. Jeg er veldig glad for at vi fikk sett minnemarkeringen! 

Vi var innom Magnolia Bakery, kjent fra Sex and the City. Jeg er ikke noe glad i kaker og muffins, så jeg kjøpte meg bare en kjeks. Haha! 


Avreisedagen ble vi hentet på hotellet kl 14, så timene før der satte vi av til å gå litt i Central Park. En sånn park skulle vi hatt i Norge, utrolig koselig å gå tur der. Og herregud, det var så mange ekorn der og jeg hadde lyst å ta med meg alle hjem. Vi kjøpte nøtter i en salgsvogn i parken, også matet jeg et ekorn. Til slutt hadde vi sikkert 20-30 ekorn rundt oss, så til og med et ekorn uten hale. Dessverre måtte vi forlate de for å rekke hjemturen...

Alt i alt var det en fantastisk tur, jeg elsket byen og livet der. Menneskene var så hyggelige, det var noe å se over alt også var det billig til tross for at den norske kronen var ganske svak. Det eneste minuset må være at det var så utrolig kaldt, selv om det bare var en -5 til -10 grader, så var det en ummenskelig sur vind som gjorde det trippelt så kaldt. Når man får brainfreeze av å spasere i gatene, da er det kaldt haha! Shoppingen orket jeg ikke ta med i dette innlegget, for jeg har snakket litt om det på innkjøpsvideoen som kommer ♥

50 kommentarer

Dette så jo sykt koselelig ut jeg vil å dit dumt med det redigerngs programmet men slik skjer hehe

Har planer om å dra dit til sommern <3

Glem matingen med ekornene, jeg vil heller at du mater meg med puppan dine #knowwhatIamsaying

Fy søren så heldig du er! Eeeelsker storbyer, vært i London men aldri NY :-) Gleder meg til videoen kommer!!

Så veldig koselig ut.

Jeg skal til NY i sommerferien og lurer derfor på hvor det var billigst og shoppe? Har du noen shopping tips til meg, hehe:D

Gleder meg til videoen.

Åh, nå fikk jeg lyst å dra til NY!

Må være veldig spesielt å se 9/11 memorial! Søtt at du ville ta med deg ekornene hjem, haha :D

Fantastisk innlegg! Høres ut som en herlig tur, takk for at du delte opplevelsen med oss! :)

Når kommer innkjøps videoen??

AAh, så helt fantastisk ut! Gleder meg så sykt til at jeg skal dit i vinterferien selv :-D så utrolig mye og se fram til!

therese- fan <3

therese- fan <3

Sååå nydelige bilder! :-D

gleder meg til innkjøpsvideoen! ♥

Hei:) ramlet innom og ville bare si så fin blogg du har:) setter pris på om du vil titte innom min. Gjerne legg igjen ett spor etter deg, det hadde gjort meg glad :)

www.pourfemme.blogg.no

Klem!

Var der i februar for noen år siden og vi tok båten ut til frihetsguddinen. SATTAN og kaldt haha!

Så kjekk tur du hadde da;)

Var du ikke i Empire State building, eller Top of the Rock?

New York er bare en her fantastisk by, jeg var der selv på skoletur i april i fjor å jeg synes det var kjempe gøy å være der. Må innrømme jeg savner det veldig og vil kjempe mye dra tilbake dit en gang.

Så koselig det så ut! :D

Jeg er så glad for at du har har begynt å få motivasjon til å blogge igjen! Merker på måten du skriver at du også er i godt humør og nå kan det ikke gå noen annen vei enn oppover. Håper du fortsetter det gode arbeidet med bloggen, for du skriver veldig bra og jeg vet at flere er enige med meg når jeg sier at jeg elsker å lese bloggen din!

Stå på Therese <3

samme gamle unnskyldninga,begynner å bli litt lei!!!

Dette var fine bilder :)

Post videoen da :)) gleder meg

Så ut som en fin tur! Masse fine bilder eu tok.

Har alltid ville dra til new York!

Så fine bilder! :)

Jeg har aldi vært i new York! Men det er en av mine største drømmer å reise dit! :)

Så søte bilder! :)

Tok du ut sykmelding for å reise til New York?

Kan du ha spørsmålsrunde snart ? :)

ååå vill å til new york :P

Hei Therese :)

Hei Therese :)

Bare legg ut innkjøpsvideoen snarest, ellers blir det ikke noe av :-P ♥️♥️

Når kommer videoen? :-)

få den videon ut snart da!!!!!

Hærregud, når jeg så det derre lyskrysset på det bilde der kapellet er (eller hva det nå heter), så trodde jeg det var kamera. Looool! x)

katrine: slutt å mas da! Man ser at du har kommentert før, og du burde roe deg ned litt eh

är avensjuk skulle vilja åka dit =)

Norges dårligste blogger uten tvil. Du lover og lover, og utsetter alt - til det ikke blir noe i det heletatt. Du er fremdeles den største drittungen av ett problembarn i hele Tromsø. Synes synd i foreldrene dine.

Tok du ferie får å reise til new York ? :)

Kan du lage en sminke video ?

kan du lage en sminke video væresåsnill,nå har det jo godt ca et år siden sist sminkevideo og smnke din har jo forandra litt.Eller morning rutine

Høres ut som en fin tur! :)

Hadde du en super tur ? :D

Hei Therese :)

Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

Ha en flott dag!!

Carl

Skriv en ny kommentar