hits

VIDEO - New York haul

Hei!

Her er innkjøpsvideoen som skulle kommet for litt siden - trykk på tannhjulet og velg 1080px for best kvalitet! Jeg ser nå det er hele 11 måneder siden sist jeg laget en videoblogg, shiiiiet. Ikke rart jeg syns det var så ubeskrivelig kleint og vanskelig å sitte forran kameraet nå, så beklager at jeg virker så care på videoen her.. O.o Håper dere liker videoen uansett, kisses ♥

Hva synes du om innkjøpene, så du noe du kunne tenkt deg? 

65 kommentarer

Du e faktisk sykt pen og vakker! Skikkelig fint sminka, og øyenbrynan dine e utrolig fin! Likte videoen også, glede meg til å reise til London no i februar og shoppe :D

hvor er lipglossen du har på deg fra? :)

Er det vanskelig å ta på fake tan når du har tatoveringer ?

Du är verkligen min ''girl crush'' tycker verkligen du är så hiiiimla fin! Roligt att du gör lite videobloggar också, det borde du göra fler av! Kram :)

bra video :D

Haha fine ting! Du er skikkelig søt jo :)

Herreguuud så nydelig du er <3

så fin video blogg :) du er så sykt pen

Du kjøpte en skin jakke med hette jakke. du sa du hadde en i grå også, lurte bare på hvor du hadde kjøpt det? lett lenge :)

så gøy med video igjen! Husker fortsatt dansevideoene dine fra mange år siden :) Så mange deilige jakker, ble veldig misunnelig nå! Du ser forresten veldig vakker ut, og du kledde håret du har nå sykt bra! Selv om du faktisk kler både rødt, blondt og mørkt.. og alt :) ha en fin kveld <3

ååh så morsomt med video og så mange fine ting du har kjøpt! du er så utrolig nydelig therese det skal du ha

Så mye fint, kan jeg få det? :P Neida, men jeg syns du var flink! Litt sjenert og utydelig i stemmen, men det går fint, fordi det virket hvertfall som du prøvde :) Har så lyst å dra på forever 21....!

Så mye fint <3 hvor var den rosa buksen fra? :)

Åhh du er så utrolig fin! synes ikke du virket ''care''. Veldig fine innkjøp, spesielt jakkene :)

også må jeg bare si at du har verdens søteste smil :) håper på flere videoer framover.

Ååååh, skal snart til Miami og New York selv! Innså nettopp at jeg kommer til å komme hjem med en ekstra koffert... Om ikke jeg stjeler plass i typen sin.. :P

WOW så pen du er! Mye fint du har kjøpt. Likte virkelig denne videobloggen, ser ut som du har lagt en del arbeid i den. Håper du forsetter med videoer, gjerne en sminkevideo i nærmeste fremtid. Ha en fin helg :)

du har gjort det før men det er så lenge siden så kunne du vise oss iphone din på nytt? :D sånn som du hadde sist, hvilken apper du anbefalte osv... hiihii

Det er faktisk utrolig sjarmerende at du har en ørliten lesb! Den er ikke markant, den er så beskjeden at det blir søtt og pent!

Jeg syns faktisk det er forfriskende å se en person som heller tyr til å bli sjenert når du syns videoblogging er uvant enn at du sitter å stirrer på deg selv og lager trutmunn eller fikser på håret i ny og ne

haha så søøt, og spesielt på slutten, jeg måtte le litt :-D du er vakker, Therese!

Du har fått utrolig fine øyenbryn. Lag gjerne sminkevideo på denne looken, du så sykt bra ut!

Du virker litt sur, og ble veldig kjedelig å se på etterhvert..

Så mye fint! Kan du lage en sminkevideo? Du har blitt så utrolig pen i det sisste<3

Kan ikke du lage en video om tattoveringene dine en gang? Fortelle litt om alle du har og hvorfor du tok de hvis de har noe spesiell mening for deg :-) elsker tattoveringene dine, hadde vært gøy å få vite litt mer om dem. Ps; ekstremt sjalu på innkjøpene dine! Har såå lyst il å dra til USA..

Ååååååå nå fikk jeg lyst tilbake til USA å shoppe mer! Var der i sommer, men må være ypperlig å finne flotte vinterklær der borte også! Masse kult, skikkelig misunnelig på den gråe jakken, som du kalte en vår jakke. I WANT! Kan ikke du lage kampanje med mange bloggere å få Forever 21 til Norge?? :-)

åååh heldig! du er med i et blogg innlegg på blogggen min:) (blogger jeg leser)

Fin video ,med masse fine klær! Du er så pen

åå du er så drøyt pen!! har syns du har sett litt annerledes ut på en del av bildene i det siste og trudde du hadde forandra deg ellernoe, men du er jo like pen(ere) som du alltid har vært! smilet ditt er btw sykt bra, du burde smile mer naturlig på bildene på bloggen, for det er dritfint når du gjør det

Du er smell vakker!

Nydelig jente er du :) elsker plaggene og!!

Kan du lage et innlegg med tatoveringene dine?:)

Hoooly hell, så nydelig du er!

Du har blitt en skikkelig Babe! Herlig å se at du videoblogger igjen :) Elsker alle innkjøpene dine! Jeg reiser til London om 1mnd, blir gøy å få oppdatert garderoben litt!

Er dette hjemme hos deg ? :)

Fin video.

Kjempe fin video ;)

utrolig bra

skulle gjerne hatt de fine tingene !

hadde vært gøy om et tattoo innlegg! så du hadde infeksjon/betennelse i juletiden? hadde vært spennende å hørt om dine erfaringer me tatovering osv :)

så masse fint du har kjøpt, men hvordan fikk du plass til alt i kofforten på vei hjem ? =)

Du må tjene jævli bra.

Ååh du er så utrolig pen! Kan du lage en sminkevideo? Elsker sminken og øyenbryna dine:o

Aaah!! Så mye fint du har kjøpt, og æ elska skoen og jakkan!

Ååååå! Jeg misunner deg så utrolig mye nå! Hahah, kunne tenkt meg over halvparten av klærne du kjøpte deg!😍

Betydd mye om du ville lest bloggen min

Miaanderseen.blogg.no

Hvordan klarte du å gå glipp av Urban Outfitters og Topshop? :o

veldig fine innkjøp. men det var utrolig kjedelig å sitte å se videoen når du hørtes så utrolig sliten eller sur ut.. du burde ha litt mer innlevelse å være litt gladere så blir du ikke så kjedelig

Du er så herlig og skjønn, therese!

Lest bloggen din i mange år nå, og får litt vondt av hvordan utviklingen har vært for deg, men ønsker deg alt godt, og masse lykke videre i fremtiden, det fortjener du.

du er så nydelig! <3

Svar gjerne på denne undersøkelsen om deltidsjobb, tar kort tid:

https://no.surveymonkey.com/s/WBLYLKV

Du bør lage videoblogg oftere, du er såå flink til det! :-D du ser også helt nydelig ut, stå på!

fine innkjøp også, er såå sjalu !!

Fine klær <3 Glad det går bedre med deg ^^

så mye fint! Og wow øyenbrynene dine var såå fine her!!

Så mye fint du har kjøpt deg!

Så mye fint! Var i New York selv i september, elsket byen så skal garantert tilbake. Var du innom Macy's? Fantastisk sted, alleslags merkevarer fra vesker, klokker, klær osv. Mye salg også. Himmelen:)

Åh! har alltid drømt å dra til NY. Hvor mye penger brukte du til sammen på turen?

Nydelig

Det va det kjedeligste æ har sett i mitt liv...

Du e fin, men D e dessverre d eneste.

Så godt å se deg på videoblogg igjen. Har fulgt bloggen din siden du begynte, og må si at du har blitt så utrolig fin! Fine øyenbryn! :-)

Hvor kjøpte du duolimet? :D Jeg har nettopp begynt å prøve å sette på vipper, og synes det er litt vanskelig, så blir kanskje litt bedre med et bra lim. Bor i USA nå så har sikkert butikken du kjøpte den på her også! Veldig snilt hvis du kan svare til mailen min :) Gøy med videoblogg igjen.

Skriv en ny kommentar