hits

junkie

(klesplaggene er sponset)

Hei!

For litt siden fikk jeg en pakke fra Junkyard med litt nye klær. Det er evigheter siden sist jeg har fått nye klær derifra, men jeg har alltid vært veldig fornøyd og denne gangen var intet unntak. De har mye kult der, så det er ikke bestandig like lett å velge ut bare noen plagg. Junkyard har et stort utvalg av klær til både jenter og gutter, og dette er klær som holder. Jeg har brukt mine plagg fra Junkyard utrolig mye, så de har med andre ord vært gjennom en del runder i vaskemaskinen - men de ser fremdeles like bra ut!

Her er de nye tilskuddene til klesskapet mitt:

L.A. t-skjorte her
Rude tanktop her


Sort glitterkjole her


Collegejakke med knapper her
New Black lue her 
 

47 kommentarer

Likte tanktoppen x

Hva vil du si leveringstiden var? :)

Mye fint! Og du er nydelig! :) Liker veldig godt det blå håret ditt :)

Du er kjempe pen, men du burde tegne på brynene dine litt lenger innover, det ser ut som de starter veldig langt fra hverandre når du har så svak farge innerst på brynene :-)

you look very cute in all these pictures!

....asd..............................................................................................................................................................................

....asd...............................................

Du som kommenterte om brynene ^ det er noe som heter ombre bryn, da de blir svakere og fader mot midten ;)

Det heter ikke ombrebryn, det heter drag makeup.. Verdens mest unaturlige øyenbryn med andre ord, og kombinert med heftig konturering, er det bare drag. Også kjent som instagrambrows og noe makeupartister hater. Finn en hollywoodstjerne eller kjendis med den type øyenbryn. Det finnes ikke

Ser ut som du trives mer med håret enn du gjorde i starten, og det er bra :) Du er som alltid veldig pen, men øyenbrynene er jeg ikke så fan av.. Formen er kjempefin, men synes bare ikke det er fint at de er så svake fremst.

Louise, tydelig vet du ikke så mye om make-up. Drag bryn er tynne uten dybde. Ombre bryn er det som ser mest naturlig ut om en har lyst hår naturlig. Hva noen make-up artister mener har fint lite med hva som er fint og ikke, de er akk som oss; har forskjellig smak. Om ikke du har noe pent å si, bare la hver.

Du ser lekker ut på håret! ^^

»»» Alex «««

»»» Alex «««

Sockersött! ^^,

Hvorfor stikker du ut tunga på den måten? Ser bare jævla rart ut! Hvorfor late som at du er en "badass" bare pga du viser fingern? Det ser bare teit ut.. Lol

FREAKING ELSKER håret ditt :D FIne plagg :D

Hei, hvordan holder du deg tynn? har du noen tips til meg? du har kjempe fine lår, ønsker meg også slike lår:)

eg blir så irritert på dokker over her som kommentere øyenbrynå hennes, dokker har jo ikkje peiling. hu sminke øyenbrynå sine fint, de ser naturlige ut når de egentlig e sminka, øyenbryn ska ikje ver knallfarga på starten om du har lyse bryn. noen har veldig mørke bryn, noen har slike som hu. alle passe ikkje det samme, men øyenbrynene tcmn har passe hu kjempefint spør du meg :-)

haha, eg pleie aldri kommentera på blogger men eg måtte bare nå

Woow, du kler det blå håret!! Er ikke mange som klarer å "pull that off". Kylie Jenner nr 2.

Intressert i noe nytt??

Utrolige historier, uvirkelige hendelser - dette er EXTRA spenning og EXTRA underholdning!

EXTRAEXTRA.BLOGG.NO

Håret ditt er pent:)

Hej alla Fina! Har ni lust på en blogg men bilder utöver det vanliga? outfitbilder som är mer än bara enkla outfitbilder? snygga DIY projekt? och mycket mode och inspiration som sticker ut från normen? Kolla då gärna in min nya blogg -> MIKAELAHOOK.SE Puss på er alla från en Svensk i Norge(=

Wow, Beautiful *.*

http://diesejulia.blogspot.de/

Likte bryna dine veldig jeg !! :) forma ansiktet ditt utrolig fint, og dere som sier det er drag bryn? haha what? er mye finere slik hun har det, for det skal ikke være så mørkt innerst :)

heisann!

Kunne du tenke deg å være med i ett til tv-program vist du hadde fått muligheten til det ???

❤️❤️❤️

Hvorfor er det en evighet siden du har fått nye klær ? ;p

Kanskje du må begynne å blogge mere :D

Jeg synes brynene dine ser kjempefine ut! Tenkte ikke over at de ble svakere mot midten en gang. Det får da være måte på hva folk skal henge seg opp i.

Du er foresten tøff som tok sleeve! Det er noe jeg har hatt lyst på selv. Nå har jeg en på innsiden av bicepsen. Angrer meg så vanvittig mye. Skulle hatt den lengre opp og kanskje mindre skrift. Nei huff, jeg vurderer å fjerne den! Klarer ikke å bli 100% fornøyd. Den bøyer seg når jeg flexer. Hvordan klarte du å venne deg til dine? Er det ikke litt skummelt at du har tatt sleeve liksom? Takker for svar :)

Uvant å se deg med blått hår!

Nei, det skal ikke være altfor påtegna og mørkt innerst, men hun har jo INGENTING innerst! Brynene hennes starter jo over pupillen hennes, og det er IKKE fint.

Det er så tøft å vise finger :)

Martine Skogstrand <3

Martine Skogstrand <3

Du kledde den nye hårfargen i håret! :)

ÅÅÅÅ så tøff, for ett forbilde !!! NOT 😂😂😂😂😂

Ser ut som du er fjorten år jo.. Blått hår og viser fingern, lissom..

elsker håret ditt sinnsykt kult

jævlig kult Therese elsker deg og stilen din både med og uten blått hår haha <3

Hei Therese elsker håret ditt å bor i samme by som du gjør å har veldig lyst på sånt hår med den fargen, men går fargen vekk sånn at det ikke er noe blå farge igjen i håret mitt.? PS: mamma lurte og har lyst at du skal farge håret mitt da. 😊🙏🏽🙏🏽💕

Blått hår kler deg

Skriv en ny kommentar