hits

brownie

Hei!

Det ble ikke noe Oslo-tur på meg i helgen. Flyet ble kansellert torsdags ettermiddag, noe som var utrolig kjipt. Så fram til å være med familien litt, men men... ikke noe å gjøre med det. Jeg prøvde å sjekke på SAS hva det ville kostet for meg å fly med de heller, men det var fullstendig uaktuelt å betale over 4000 kroner for billett EN vei, haha. De er jo selvfølgelig så lure at de skrur opp prisene sine nå når de er så og si eneste alternativ. Har iallefall søkt om full refusjon av billetten, så får jeg heller bestille på nytt når streiken er over. Kanskje jeg tar meg en tur i påsken så får jeg vært litt lengre, vi får se :)

Ellers ble jeg utrolig lei det blå håret så nå har jeg farget håret mørkt igjen. Planen er å ha det mørkt for å spare til lengre og sunnere hår. Jeg følte ikke at det vokste noe særlig når det var lyst, det ble liksom bare mer og mer slitt. Jeg må nok farge over det en gang til for at fargen skal sette seg skikkelig, siden det har vært såpass lyst så vil den skli ut noe i begynnelsen. Jeg er iallefall storfornøyd og trives med så og si alle hårfarger, jeg føler kanskje jeg ser litt mer voksen ut nå enn jeg gjorde sist jeg hadde mørkt hår? 

Hva synes du om min nye hårfarge? 71 kommentarer

flott

Prisene hos SAS er høye fordi systemet er slik. Når mange går inn og titter på prisen, trigger man systemet og prisen stiger automatisk. Det er ikke SAS som setter opp prisen manuelt. Så vet du det :-)

Råfint! Du kler kort, mørkt hår :)

det ble utrolig fint på deg!

Kjipt at flyet ble kansellert, håper du får pengene tilbake i hvertfall da :) Håret ble utrolig fint, du kler egentlig de fleste hårfarger.

Håper du har en fin helg! :)

Så utrolig fint! Om du skal la håret ditt vokse burde du la det være i fred og ikke farge det mere nå. Men dette kledde du utrolig godt og du burde la det være slik :)

wow dette kledde du! :)

Veldig fint!! Hvilken nyanse/farge er det? :)

Det var en veldig fin farge til ansiktet ditt! :-) likte den godt :-)

Heei:) jeg lurte på om du kunne kommet med et tips om hvordan man kan få håret til å se sunnere og mer Glansfult ut? ❤️ føler at håret ser så tamt ut selvom jeg bruker produkter, men kunne du kommet med noen gode råd? Du er jo frisør så du har kanskje noen gode tips!

du ble kjempefin på håret!

Du er så vakker med blondt hår!!!

så utrolig mye finere!

Åhh, dette håret er virkelig deg! Du passer både fargen og lengden superbra! Dette må være det beste jeg "håret" jeg har sett på deg, kort mørkt hår:) Åååh så fin du er:)

Du kledde det kjempe godt, er nok den fineste du har hatt synes jeg :-)

Kjempe fint . Ser mye mer voksen ut ja :)

PLIS FARG DET RØDT IGJEN<3<3<3 DIGGa d

du er nydelig Therese!

Såå fint det blei!<3

Ååå det kledde du! av alle hårfrisyrer du har hatt er den den du kler aller best! Det var veldig veldig fint!! Herregud jeg tror jeg skal gjøre noe liknende. Det ser så fresht ut:)

Kjempe fint.

Du kledde den utrolig godt :)

det ble fint, uthever øya dine! men synes blondt passer deg aller best :)

Du kan jo prøve SAS ungdom? Dersom det ikke var det du prøvde da :) jeg flyr alltid hjem fra Oslo til Kristiansand, og det koster max 500kr en vei

Hanne Storsve

Hanne Storsve

Dette kledde deg utrolig bra! Kjempefint:D

Akuratt denne fargen på deg, damn! Du ser så voksen og fantastisk ut Therese, flinke flotte du :-)

Du kler virkelig mørk hår! Du ser mye mer voksen ut med en gang! :-D

Dette kledde du veldig godt! Du ser mer voksen ut ja :)

dette kledde du veldig bra :)

Så mye finere! Mer sofistikert!;)

Kjempe fin på håret :D

Du er så nydelig med brunt hår!!

da burde du vel kanskje vurdere bytte header igjen

Herregud, den fargen var NYDELIG på deg! :) Det er sånn farge jeg vil ha også, men håret mitt blir alltid svart :(

Det var vakkert! Men FYtti så utrolig KJEDELIG at du alltid tar bilder inne. Det minste du kunne gjort er hvertfall å ta bilder UTE også. Ikke bare på verandaen din liksom

du klede det du ble flott på håret men du kler best å vere blondine 👍👌❤😊

Så fint det ble ! :) Kan tenke meg at det må være gøy å fikse på håret sitt når man er frisør og kan masse om hår :)

fysøren det va dritfint - its a keeper!! :-)

hårfargen er super fin , men syns desverre fargen ble litt enkel på deg . Jeg syns du kler å ha enten lyst eller en av fargene du hadde før :-) men du kler alt å hårfargen er veldig fin på deg , er bare at du kler farger som skiller seg ut med tanke på stilen du har :-) ha en fin helg

Wow - denne fargen kledde du! Det såg faktisk veldig naturlig ut også, og ja, du ser mer voksen ut nå enn forige gang du hadde mørkt hår... Veldig vakker som brunette, det er ingen tvil :) Håper det vokser fortere nå som du har det mørkt, det pleier hjelpe litt når man sliter med slitt hår!

Hallo! Kjempe fin blogg! Ønsker deg en riktig god helg hilsen Vegard.

Kjempe fint på håret, men syns du ser best ut med blondt og sånn ombre lilla som du hadde da du hadde langt hår:)

Det e ikke vits i å prøve på å dra noen plass me fly sånn som det foregår no, og vil heller ikke gjøre det fordi det e bortkasta penga på å bestille flybillett som du ikke får brukt uansett å du får heller ikke pengan tebake.

Nydelige farge :)

Det kledde du!

Det ble utrolig fint!

Var fint, men du kler blondt mye bedre! <3 Du ser mye eldre ut, også er blondt en sykt fin farge for deg med tanke på dine blå øyner :)

Var fint, men du kler blondt mye bedre! <3 Du ser mye eldre ut, også er blondt en sykt fin farge for deg med tanke på dine blå øyner :)

du kunne bestilt ungdomsbillett på sastil 599 en vei, bare en tanke til neste gang :)

Jeg har ikke lest bloggen din på veldig lenge, men du ser så fresh ut! Har nettopp skrevet et innlegg på bloggen kalt "Hvorfor du har noe å lære av Fotballfrue". Sjekk medisinstud . blogg . no dersom dere har lyst til å studere medisin :)

Mitt fly ble også kansellert. Hadde gledet meg til en helg i Oslo. Får håpe vi får pengene tilbake.. Du kledde det brune håret forresten!

Det var kjempefint på deg! Lurt å holde det sånn en god stund fremover hvis du vil det skal vokse :-)

Sonja Solvang Foss

Sonja Solvang Foss

Den nye har fargen sin var utrolig fin! den ga deg et veldig natyrlig look, og virkelig fremhevet ansiktet ditt :) fin lengde også, viser at men virkelig ikke trenger langt "rapunsel" hår for at det skal være fint og perfekt!

du bør kanskje bynne å bli litt mer kreativ når du tar bilda, og når du velge innlegg.. kjedelig å se bilda av bare produkta, eller dæ på samme plassen i hvert innlegg..

Du kler alle hårfarger, synes jeg! Og du ser veldig bra ut her :-D

Wow, nå så du classy ut, ordentlig:) Det var kjempe fint

Kjeeeempee fint!!

Så kjipt at du ikke fikk dratt, men fin hårfarge du har fått deg! :)

Hvilke fargekoder brukte dere ? 😃

Det her kledde du faktisk veldig godt! Du ser mye mer ordentlig og moden ut. Syns du bør holde på den frisyren og fargen :-)

Anbefaler deg å skaffe deg SAS Eurobonus og bestille ungdomsbillett. Sjekket det for et par dager siden-MYE penger å spare der :)

Det var sinnsykt fint! Så fantastisk har du aldri sett ut før, det var helt stunning, woow<3

åånei! DU var fantastisk vakker som blond, så litt dumt at du farget det! Men du er vakker nå også da <3 Alt kler den smukke ;)

Hvilken farge er dette? Den var utrolig fin :)

Skriv en ny kommentar