hits

grow brows & lashes

(produktene er sponset, men innlegget fremmer mine personlige erfaringer) Hei!

Mange av dere har lurt på hvordan jeg har fått så fyldige bryn. For et halvt års tid siden var brynene mine bare en tynn strek, jeg skjærte og nappet vekk så og si alle hårene for jeg visste ikke bedre angående form og tykkelse på bryn. Nå har jeg derimot fått en del tykkere bryn, men det har ikke vært lett. Jeg har vært nødt til å spare, noe mange syns er vanskelig for de kan fort se veldig ustelte ut når man sparer. For å få fortgang i prosessen har jeg brukt noe som heter iBrow XL - et øyenbrynsserum fra The White One. Jeg prøvde det ut i 4 uker for å sammenligne med hvordan de vokste uten noen form for hjelp, og min personlige erfaring er at de vokste fortere, ble fyldigere og jeg fikk mer hår på brynene enn hva jeg gjorde ved å la de vokse uten serum - så til alle som er ute etter tykkere bryn er dette et supert produkt å ha mens man er i sparingsfasen! 

Jeg har også som dere vet vært avhengig av vippeextensions, og når de har begynt å falle av har jeg vært nødt til å bruke løsvipper fordi jeg har så lite av mine egne vipper igjen. Nå har jeg heldigvis funnet noe for å framskynde veksten av vippene slik at jeg ikke trenger å være avhengig av løsvipper, The White One har nemlig et vippeserum som fungerer på akkurat samme måte som øyenbrynserumet, iLash XL. På 4 uker har jeg merket stor forskjell, fra så og si ikke eksisterende vipper til å ha litt lengde og fylde på de. Jeg skal fortsette å bruke serumet et par uker fremover for å få et enda bedre resultat, gleder meg til å se de endelige vippene når ukene er omme! Jeg bruker fremdeles falskvipper av og til fordi mine vipper var så og si ikke ekstisterende når jeg begynte med serumet, men når jeg har brukt serumet i til sammen 8 uker er det på tide å si farvell til løsvipper og Duo-lim :DLitt info om produktene: iLash XL øyenvippeserum og iBrow XL øyenbrynsserum er 100% naturlige serum som forlenger vippene og brynenes vekstsyklus og stimulerer hårsekken. Det vil gi deg lengre, tykkere og sterkere vipper/bryn i løpet av 2-8 uker. Det anbefales å bruke iLash og iBrow sammen for å virkelig fremheve øyeområdet. Produktene er ikke testet på dyr, det er bevist at de er effektive og produktene er testet og godkjent. De er også fri for prostaglandiner (et stoff som kan være skadelig for øynene). 

Du kan kjøpe produktene på TheWhiteOne.no, de har to forskjellige størrelser på begge serumene og jeg anbefaler å kjøpe XL størrelsen da den varer lengre. Original størrelse koster 499,- mens XL størrelsen koster 599,-

Vippeserumet til venstre og brynserumet til høyre :)

30 kommentarer

Hvilken falske vipper er det du bruker? :-)

kan man få kjøpt det i butikka?

Du har sinnsykt fine øyner :-)

Awesome, must have!

Oi det var dyrt med 599kr for en pakke med øyenbrynserum? Ble sjokkert nå. Håper virkelig det virker til den prisen

Ååå du kler brunt hår skikkelig godt, ser litt mer voksen ut. Mer attraktiv <33

Så fin på håret!

Jeg bruker vippe og brynsserum selv og bare venter på at det skal begynne å virke! ha en fin kveld :-)

ta før/etter bilder neste gang. Hadde gjort innlegget litt mer seriøst for min del, istedenfor å skrive 'dette er personlige erfaringer'.. Når det er sagt, vet jeg at serumene de selger hos VITA faktisk funker. Så jeg tror på slike ting.

Et tips forøvrig.. Helsekosten selger noe man kan smøre på brynene, som også får de til å vokse. Dette koster rundt 130 kroner. Vant visst også over ett av disse serumene i en test.

Du er mye finere når du ikke klemmer inn nesa på den måten. Det ser så unaturlig ut

Hvilken falske vipper er det du bruker ? ;)

Nydelig farge på øynene dine! Jeg har skrevet et innlegg som heter "Hvorfor du har noe å lære av Fotballfrue?. Setter pris på om du leser det :)

Har vurdert å kjøpe brynsserum en stund, men lurer på om det bare får brynene til å vokse fortere eller om det gjør sånn at det vokser hår på brynet der det ikke har vokst hår før(elendig forklart). Jeg sliter litt med at det ikke vokser så myehår lengst frem på brynet så det ser ofte ganske "ujevnt" ut..

kjip reklame for ho/han som fikser vippene dine.

rart å reklamere for at man kan få lengre vipper på den måten når du setter på falske selv.

Dette er bare tøys. Kjøp heller castor oil på iherb for ca 50 kr. Funker som bare det!!!!

Kan man få kjøpt dette i vanlige butikker ? ;)

Nydelige øyne!

Kan du være s snill å bytte design og header ??? begynner å bli veldig lei de nå

Hoooooly så pene øyne du har!!!!!

Hei!

Jeg hadde noen spørsmål til deg, jeg hadde håpe på noen svar..

'En vanlig genser koster 600 eller ville du kjøpt en helt likens som kostet 2000 ?

Les det siste innlegget til anna Edwin ! :)

Hvorfor viser du ikke tennerne dine ??

Du har kjempe fine øyenbryn! :)

Man kan jo egentlig bare bruke castor oil på bryna, da vokser bryna dine utrolig raskt og det er billigere enn 599kr ;))

Skriv en ny kommentar