hits

årets salong

Hei!

I dag er endelig Norwegian-streiken over, så da håper jeg på at jeg får kommet meg sørover snart. Mamma kommer oppover til Tromsø på torsdag uten barna og blir over helgen, så da får jeg iallefall litt kvalitetstid med henne. Det gleder jeg meg veldig til! Jeg har enda ikke fått pengene tilbake for flyreisen som ble kansellert forrige uke, men jeg regner med de kommer? Eller kan det skje at man ikke får pengene tilbake, noen som vet?

Denne uken er jeg sykemeldt fra jobb pga private grunner, så dagene bruker jeg til å slappe av og samle litt energi. Jeg har hatt en del å tenke på den siste uken så det ble tungt å være på jobb, og av diverse årsaker valgte legen å sykemelde meg. Det går bra med meg, så det er ikke noe å bekymre seg for! En annen gladnyhet er at salongen jeg jobber i, HairShop på Jekta, ble i går kåret til Årets salong i HairShop-kjeden - wihu! Flinke jentene jeg jobber sammen med ♥ I tillegg ble selve HairShop for noen uker siden kåret til Årets frisørkonsern, så vi kan vel si oss rimelig fornøyde med to solide kåringer :D

Haha, sjekk grønnskjæret i håret O.o 

55 kommentarer
»»» Alex «««

»»» Alex «««

Ta min hand och lys min väg i mörkret :)

Wiiii... Gleder meg til kvalitestid og litt farging :-) Hva skal vi ellers finne på? En tur på byen???

Håper alt går bra med deg, Therese :)

Endelig et streiken over 👏❤️

God bedring, skjønne deg! <3

Og gratulere! :D

Du burde slutte å ta bilder med tunga ute..

Håper du har det bra! Så gøy at du får besøk, du får nyte tiden med din mor :) Ha en fin dag!

fint grønn skjer <3

Hei! Kan du komme med et innlegg der du forteller litt om hvordan du holder deg så tynn og fin? Hva du spiser og evnt hva du trener? Ønsker å få noe lik kropp som deg, men vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det til, fordi jeg har prøvd så lenge.. Hadde satt stor pris på om du kunne gjort det ❤️

Gratulerer med salongen :D På Hair Shop der jeg jobbet før ble hun ene kåret til årets medarbeider, og jeg er så stolt! :D Slapp av og kos deg, så håper jeg du blir bedre :)

heisann:) lurte på hvordan du greier å dekke til alle fregnene i ansiktet ditt?

Gratulerer masse med kåringen, dere er sikkert kjempe flinke! Håper alt går bra fint med deg:/

Ser du på paradise hotel i år ? :)

Så bra! Blir nok koselig å få besøk av henne :-)

God bedring! Håper alt er bra til med deg <3

Hei, hvordan har du det?

Du må søke om refusjon, for å få pengene tilbake. Det finner du på www.norwegian.no -> kundeservice -> passasjerrettigheter -> kanselleringer. Da får du pengene refundert.

Det tar sikkert litt tid nå, med streiken som nettopp har pågått, men de fikser det nok! :)

familieprat

du va såå mye penere før du sprøyta leppan full av dritt!!

Stå på Therese!

Hva har twerking med helsen å gjøre egentlig ?

❤️❤️❤️

Fin fin som alltid. Håper du får ingen pengene dine.

Så pen du er 😊 Kan du linke opp til hvilken vipper du har på her? Eller er det vippe extensions? 😍☺️

Du klär definitivt brunt hår best!! :D

God bedring ❤️😘

Hei! Jeg lurer på å operere brystene, og i den anledning lurer jeg på hvordan du har løst valg av bh'er i etterkant. Hva vil du anbefale? Kanskje kan du lage et innlegg rundt dette? Ut ifra slik det ser ut på bildene dine har vi ganske lik kropp bortsett fra brystene,, hehe...

Og god bedring :)!

God bedring, håper du blir bedre fort :)

Så nydelig med mørkt hår !!!

Hårfargen er elsk!!

Hei. Jeg deler gratisprodukter, rabattkoder og kuponger til bla. Sephora, Yves Rocher, Boozt.com, NLY og Hennes og Mauritz. Sjekk det ut :)

Håper alt ordner seg, fine du:)

Herregud så pen du har blitt

Når er du ferdig som lærling? Tjener du penger på instagram? :)

Cecilie Roxanne AntiStar

Cecilie Roxanne AntiStar

kan du lage ny header, den du har nå ser så falsk ut :(

Du er faktisk den personen jeg syntes fortjener minst i hele norge- kanskje hele VERDEN og være på topplisten eller å tjene penger på denne bloggen her. Om du faktisk får penger for å ha denne bloggen oppe syntes jeg det er noe alvorlig galt, du blogger faenmeg ALDRI og gjør aldri noe med bloggen. At DU får penger for å ha denne bloggen er bare rett og slett jævlig urettferdig ovenfor folk som faktisk gir en innsats.

Anonym: Skjerp deg, hver så snill. Hva får du ut av å skrive en sånn kommentar egentlig? I tillegg til det gjemmer du deg bak det å være anonym. du er jo tydeligvis også veldig glad i capslock :D

Hva vet vel du om hva som skjer i Therese sitt liv nå? For alt du vet har hun en jævlig god grunn til å ikke blogge akkurat nå. Vi alle vet at hun har vært/er deprimert, så kanskje hun er i en vanskelig periode? hva vet vel du?.

Dette er også Therese sin blogg. Hun velger helt selv når hun skal blogge og hva hun skal blogge om! Therese blogger som en hobby. jeg tviler på at det er så jævlig mye for pengenes skyld, for om du ikke har fått det med deg har hun en jobb som frisør :). Det er heller ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen hennes. hvis du irriterer deg så veldig over at hun er på topplisten, må du jo slutte å gå inn da. Det er besøk på bloggen som gjør at hun havner deg, så du kan jo bare skylde deg selv egentlig.

Håper det ikke er noe veldig galt.♥

Morsomt å få to kåringer da. :D

Kjære ´´Anine´´

At du har skrevet på deg det navnet der gjør deg da like anonym som meg. Du har ikke noe fult navn, ingen linking til blogg eller noe annet, så det er da ingen som kunne lest den kommentaren der fra deg og hatt peilig på hvem du er. Hadde jeg da vært mindre anonym om jeg hadde skrevet at navnet mitt var Silje selv om det ikke er det? Lol ass

Anonym: Veldig lite saklig kommentar, egentlig. Uansett var det ikke det som var poenget. Det var en setning i kommentaren min. Hva med alt det andre?:)

Hm.. Jeg vil nå ikke akkurat si at svaret mitt var usaklig. Jeg svarte direkte på det du skrev rettet mot meg, at jeg ikke turte og vise identitet og derfor må jeg ´´gjemme´´ meg bak anonym, buhu! Da ville jeg bare få frem at du er like anonym som meg :-)

Jeg syntes du er ganske usaklig, jeg. Ja, faktisk.

Du er usaklig.

Jeg skrev en kommentar om at JEG ikke syntes hun fortjener å være på topplisten. Hvorfor? Jo, fordi hun ikke er aktiv på bloggen. Jeg sa ingenting om privatlivet hennes, om hun har problemer med seg selv eller ikke eller noe av denslags. Jeg sa kun min ærlige og oppriktige mening, om at jeg- ikke syntes- at tcmn- fortjener å være på topplisten. Enkelt og greit fordi hun ikke gjør noe for det. Hun jobber ikke for det. Hun bare får det i hendene. Det er bloggere som jobber 10 ganger hardere og er 10 ganger flinkere enn det hun er med bloggen, som ligger under henne på topplisten. Alt jeg gjorde var å si min mening om at jeg rett og slett syntes det er litt urettferdig ovenfor de som virkelig vil. Var det galt da?

Så da spør jeg igjen, hvem av oss var det som var usaklig sa du?

Jeg som bare sa hun ufortjent er på topplisten og tjener penger på bloggen?

Eller du, som må dra inn at hun er deprimert og jobber på frisørsalong? Hva hadde det med min kommentar å gjøre liksom? Ingenting.

HALO? Kan du lag innlegg om dt sophieelise gjor? Første gang hun drakk osv..? Hadde vært drit kult

syns du må oppdatere profilen oftere , vil lese mer om deg , men viser jo aldri nye ting lengre :(

Hei Therese !

Jeg ville bare si at jeg synes du har usedvanlig fine øyne, jeg skulle ønske mine var like store og skinnende blå som dine. For ikke å snakke om brynene! Jeg håper du har en fin påskeferie og koser deg masse. Husk å ta vare på deg selv :-)

Klem fra meeg

Skriv en ny kommentar