hits

3 kg smågodt

Hei!

Det har vært veldig stille fra meg de siste ukene, men jeg vil ikke utdype meg noe om hvorfor fordi det er private årsaker. Det går iallefall bra, bare vært noen slitsomme uker også har jeg i tillegg ligget med influensa i 5-6 dager snart - sykt kjedelig! Jeg er iallefall i live, det er det viktigste :) I dag har jeg startet på påskevasken hjemme, det vil si at jeg har vasket badet. I min verden tar man et rom om dagen, så i morgen fortsetter jeg på neste rom også skal jeg pakke kofferten. Nå er det snart påskeferie - jeg skal jobbe på onsdag også reiser jeg sørover til mamma og småsøsknene mine hvor jeg skal tilbringe påsken min. Nesten en hel uke faktisk, deilig. At det blir noe langrennski på beina tviler jeg på, haha, men skal nyte ferien og påsken uansett!

Hva skal DU i påsken?♥


Påskeharen kom innom i dag med påskeegg til meg, over 3kg bare i smågodt. Kanskje det ligger et medlemkort til SATS nederst i posen ;););) Neida, men fra spøk til alvor så har jeg faktisk gått opp 4 kg den siste tiden - noe jeg ser positivt på! Det gjør ingenting for min del om jeg legger på meg et par kg til i påsken, så skal spise godteriet med god samvittighet hehe

mmm
 

46 kommentarer

Åå, så fin du er! Ha en fin påske du!<3 kos deg mye! Du er så fin! :)

du ser så sunn og frisk ut nå. Er virkelig herlig å se.

Hei! Elsker bloggen din :) Men tenkte du kanskje ville vite at du sirkulerer rundt på tumblr som en tattoo babe ;)

http://i-always-bet-on-inked-girls.tumblr.com/post/115073797360/i-always-bet-on-inked-girls

xx

Hvor er toppen i fra?? :)

Ha en fin påske!

Så flott du er! :) Wow, for ett påskeegg :) Vi har ingen planer for påska enda, kan være like koselig å chille hjemme :) Kos dem med mor og søsken, god påske! :)

Så utrolig bra du ser utfor tiden, så fresh :)

Så fin du er. Elsker bloggen din ❤️

Så frisk og glad du ser ut! Kos deg i påsken! :)

Har Tuva død egentlig?

Fina❤️

Pass på så ikke du får sopp

God påske ☺️🐣🎀

Jeg skal være sammen med tanten min og søskenbarnet som kommer hjem til påsken :D

Vil bare si at du stråler, og at du virkeli kler de ekstra 4kgene!

Kan du Please skrive et innlegg om spraytan? Blir det rendemerker av dusjing/svetting/trening? Hvordan reagerte spraytanen når du var i syden og stolte deg? Ikke minst når du var i vannet? Ble det en mørk ring rundt deg i vannet eller noe lissom xD ikke minst smitter det av på sengetøy:(? Sove på silke så da er det såfall ikke aktuelt for meg:.... Har kjempe lyst til å gjøre det, men trenger lissom svar på disse tinga!

Ha en herlig påske, kos deg med mye godis!:*

For noen groteske tatoveringer du har. Skal det forestille tulipaner eller det det bare kluss? Du virker som en ganske barnslig og umoden person. Stapper innpå med godtetri og dekorerer kroppen din med talenløse kludrerier. Tipper du ikke skal ha barn. I så fall blir de der greiene du har på magen bli sterkt deformert. Blekket blir visst overført til fosteret også - barnet ditt kan bli født med en blekkflekk i ansiktet. Kult å tenke på? Det er sikkert verdt risken. Armene diine blir sikkert heftige med blekk og grevinneheng. Men hei - det finnes da laser. Så få du arr isteden. Ok det var det. Så får su shoppe videre for å prøve å fylle tomheten i det overfladiske livet ditt. God påske.

det ser digg ut ^^

men sophie burde vært mer som deg når det er noe på privaten ogsånt , greit nok at folk er litt nysgjerrige , men hun gnåle altfor mye om den dårlige selvtilliten sin og dei såkalte problemene og tankene sine xD

Har du farget håret enda mørkere nå? Kos deg med godteriet og goood påske! :)

Hva i alle dager er det denne per-personen over her snakker om?? Skjønner virkelig ikke om det er tull eller ikke. Men uansett, unødvendig er det ihvertfall å skrive sånt!!

Du ser kjempebra ut therese! Og herreguuud for et påskeegg, nå ble jeg sinnsykt sjalu haha:( ååh jeg vil også ha sånn

God påske✨🎀✌️

Per: hva er galt med hodet ditt?? Og hva tomrom er det du prøver å fylle da egentlig? Du sitter og slenger dritt til et menneske for å såre, og så mener du at Therese er den som prøver å fylle et tomrom!? Kanskje du heller skulle gått ut og hengt med venner eller vært ilag med familien din. Kanskje fortelle dem hvor syk du er, sånn at de kan hjelpe deg! Forbanna idiot er det du er! Makan!!

Per du lider av store mindreverdighetskompleks.

LOL er man barnslig bare fordi man spiser godteri? HAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!! jeg skal love deg at MANGE godt voksne folk også spiser snop.

Per: skaff hjelp!

Du ser så godt ut for tiden! God påske Therese :)

Du er så pen og ekte! Jeg håper du får en kjempefin påske ;) Ps: pass på at du ikke blir kvalm nå (av alt godteriet). :p

Jeg kan ikke se at du har gått opp fire kg...men du ser ivertfall nydelig ut! Og du har rett!

God påske, slapp av :)

Ha en bra påskeferie! Hilsen Markus.

Håper du får en fin påske Therese :)

HAHAHAHA! "Barnet ditt blir født med blekkflekker i ansiktet" Har tatovering på ryggen, og barna mine kom virkelig ikke ut med blekk på ryggen de heller...Eller vent, de har fått noe jeg trodde het føflekker der, men kanskje det skyldes denne blekken? Ops.

Nå har du blitt for tjukk!

Fantastiske tatoveringer! Blir helt missunderlig over at jeg ikke bor i Tromsø og kan låne tatovøren din :D

Når det kommer til at du har lagt på deg, så har du aldri sett så frisk ut som nå! Kjempebra ^^

Denne påsken koser jeg meg på hytta, håper du koser deg max!

Ooojj "Per" haha. Litt sjalu kanskje? Menne du, har du enda julepynt oppe??? Tenker på den dær lysestake greia. Eller er det påskepynt? ops kan ikke med sånt

Det var faktisk en smart ting å gjøre! Vet ikke hvorfor jeg alltid føler at jeg MÅ vaske alle rommene på en dag.. Takk for tips! :-D En ting om gangen. Håper du har hatt en fin påske :-)

Håper påsken har vært bra for deg!

Godteri er aldri dumt! : - D Er også enig med det med vasking. Om jeg vasker hele huset på en dag, blir det som regel at jeg slurver på de siste rommene, så da er det jo bedre og fokusere på et og et rom! :)

Håper du har hatt en fin påske!

Åh guri, nå fikk jeg lyst til å fylle opp påskeegget mitt igjen! x)

Jeg ser ca 50 kg smågodt på de bildene jeg! mmmm, nam nam! Flotte påskeegg ser jeg også! :) :) Nå ble jeg sulten!

Hei elsker buksa di den er skikkelig fin hvor kan man få tak i en sånn

Skriv en ny kommentar