hits

brud?

Hei!

Enda en uke over, herregud så fort tiden går egentlig. I dag har jeg ikke gjort annet enn å sove + ligge på sofaen - en normal søndag med andre ord. Helgen har vært rolig, noe som har vært utrolig godt. I går dro jeg en snartur på Jekta storsenter for å ta noen bilder til jobb. I helgen har Jekta hatt noe som heter "Brudemarsjen", et show hvor vi får se modeller i forskjellige brudekjoler og masse annet. Et par av jentene fra HairShop Jekta stod på stand og stylet noen av brudemodellene samt noen bunadsmodeller på håret, på bildet ser dere noen av frisyrene de gjorde.
Brudemodellene, så fine kjoler :')

I går kveld var jeg og noen andre på kino, vi så på en skrekkfilm som het "It's Following" som var en helt utrolig weird film. Satt bare igjen og tenkte "Okei?" når filmen var ferdig, haha. Etter på lagde vi taco og så på The Conjuring, mye bedre :)


Ellers har jeg sett litt på Nelly, noe jeg angrer på at jeg gjør hver gang. De har jo så mye fint der... Nå er det siste sjangse på deres store salg med opp til 80% rabatt, det finner du HER. Her har jeg plukket ut mine favoritter fra salget + et par støveletter utenfor salget som jeg syns var ganske niceeee :)

♥ nr 1 her ♥ nr 2 her ♥ nr 3 her ♥ nr 4 her ♥ nr 5 her ♥ nr 6 her ♥

 

11 kommentarer

Såg på et ligg eldre innlegg, at du sto hele dagen som frisør? Har dere ikke sånne stoler som dere kan sitte på når dere jobber? Sånn at dere skal unngå å få vondt i ryggen, og i tillegg med tanke på din rygg.

Du er så utrolig pen og fin blogg :) fast leser ^^

Så fiin duer ♥ nydelig blogg også!!

Hvordan går det med tatoveringene dine? :)

http://no.secretescapes.com/r/4ygyvz

Bli medlem kostnadsfritt hos Secret Escapes, så får du tilgang til eksklusive medlemspriser på luksuriøse hotell og reiser med inntil 70% rabatt over hele verden. Motta også en velkomstgave på kr 150 til å bruke på din første reise.

Hvorfor så lave priser? Visstnok liker ikke engang de beste hotellene å ha rom stående tomme.

Har du sett It follows nå?

Har du noen bra kinoer å anbefale i Tromsø ?

Hva!?? Skal du gifte deg?

Høres koselig ut da tiltross for dårlig film på kino. :p

Nelly har kjempe masse fint! :)

Skriv en ny kommentar