hits

oops...

Jeg og hårfarge går ikke bra sammen. Bytter frem og tilbake uten å tenke meg om, men nå er jeg sikker på at jeg vil være blond. Trives overhodet ikke med mørkt hår, og i dag har jeg gjort første steg i bli-blond-prosessen min.. Skal fortelle litt mer utfyllende om hva jeg har gjort når jeg har blit litt blondere!  Fin farge, eller hva? ;);)  


 

45 kommentarer

Kan du snart bestemme deg?? Som frisør så burde du av alle folk vite at det ikke er sundt for håret 😩 I tillegg er det rart du ønsker å være blond med tanke på at du blir 21 år og ser veeeldig ung ut med håret så lyst. Du er så fin med mørkt hår!!

e lura på om du bruka olaplex, eller om du tar den samme gamle drepe håre metodn

Det håret ditt må være helt vilt ødelagt med tanke på all den hyppige farging og bleking det går igjennom så hyppig :l

Det lignet ikke på deg... det er noe annerledes med ansiktet ditt her :o whaaaaat?

Hvorfor er du så bloated i tryne???

Ååååå, gleder meg til å se deg som blond igjen!! <3 Noen jenter kler absolutt alt, og du er en av dem - men skal jeg være helt ærlig så tenner jeg litt ekstra på deg som lys i håret :P Uansett hårfarge, du er ekstremt vakker <3

Aina Innerdal

Aina Innerdal

Har farga håre mitt i 5 år snart no, me hjemmefarging. Sånn hver 3mnd ca. D e slitt, tørt og tynt. Men no vil e ha blondt hår, som e egentlig har. Huska da du farga fra svart t blondt på nånj daga, lure på koss d sleit på håre ditt? Å om du fikk redda håre etterpå, og evt korr lang tid d tok. Har kje råa t å paye frisør, men vil heller kje mist håre å bli snau heller akkurat.. Trur du e bør hold me unna den metoden?

Ellers, så gler e me t å sjå koss du blir no :) Du passe veldig bra i blondt!

Du har en chans att vinna en röd traktor i valfri färg! :S

Jeg har farget håret mitt siden 9. klassen og nå er jeg 21 år og har svart hår. Poenget er at håret mitt er mer ødelagt enn hennes, som jeg ser, så hvordan dere ser at hennes hår er ødelagt, er et lite mysterium..

Du er fin uansett, Therese! =)

Om man pleier håret mye og er flink til å ta vare på det er det ikke noe galt i å forandre hårfarge. Om du ikke trives i en hårfarge ville nok du farget det uansett om det er skadelig for håret ditt.

Jeg syntes du kler både mørkt og lyst Therese! Men syntes lyst er finest :) Lykke til og gleder meg til å se resultatet!

Nettopp fylt på med botox i kinn og lepper eller?

Det er gøyere å komme til en frisør med forskjellige hårfarger, en som ikke er redd for å ta en annen hårfarge istedenfor en som har den samme gamle kjedelige fargen og bare gir det en liten krøll elns. Så hun må få gjøre hva hun vil

Du er ikke til å kjenne igjen lenger... De leppene.. Ja vet det er noe du bestemmer.. Men klarer ikke se bort ifra hvor synd det er! Du er jo så pen naturlig!! Du må bare se det selv..

Og når det kommer til hårfargen...nei. Tviler på hun har bleket, hun er jo frisør.. Sikkert en rens så går hun videre forhåpentligvis sakte men sikkert! ☺️

I'm also dying my hair from brown to blonde, I'm heading to hairdresser tomorrow and she's going to use this thing called Olaplex! You really should try it, if you have that in Norway!

Greetings from Finland :)

Jeg leste bloggen din for nien år siden og bestemte meg for å sveipe innom igjen. Herlighet som du har forandret deg. Det ser jo ut som du har tatt botox og plastikk over alt. Du er mye finere når du er naturlig :)

Haha, du blir brunette igjen etter noen uker mnd etter du har blitt blond igjen, det er jeg sikker på! Bare en frisørs mening :)

Den avfargingen er helt fantastisk!! Etter at du la ut bildet på insta i går, måtte jeg bare prøve det ut, og det funker jo, er helt merkelig at det er uten blekestoffer :D

Du er så heldig så du kler alle mulige hårfarger (syntes nå jeg), og det er veldig fint å være blond spesielt når det er sommer og lyst ute! :) Hvilken farge har du naturlig? Du er utrolig pen, Therese!

Du kler jo alt! <3 Blir nok fint med lyst hår igjen også. Ha en fin kveld :)

Haha, du må bestemme deg!!! ;)

Du er fin med begge hårfarger, men personlig så liker jeg deg best med blondt hår :)

Hu bleika kje håret denne gangen, hu brukte Colour B4.

Du kler absolutt alle hårfarger du, brunt, blondt, lilla, rødt, blått - ja, you name it :) Men du burde ikke ta mer restylane i leppene dine, de ser rett og slett.. grusomme ut nå :(

Finere med blondt hår ja :)

Jeg blir så jævlig forbanna når jeg ser drittslenging. Hvorfor i alle mulige dager leser dere/ bruker tid på å i det heletatt se på bloggen hvis dere skal slenge dritt. Samma faen om ho har blondt eller brunt hår eller restylane eller hva det måtte være. Takk å lov for at alle er ulike her i verden. Sikker på at ho er penere enn mer enn halvparten av de som slenger møka alikevel. Jeg leser blogg for å få inspirasjon for klær, sminke osv. Ikke for å preke dritt. La alle være seg selv.

Fyfaen, kjenner jeg blir så irritert når jeg leser stygge kommentarer! Er det mulig, tenker jeg?

Farg håret ditt så mye du vil, det viktigste er at du selv blir fornøyd. Skjønner godt at folk kan bli sjalu, for nydelig, det blir du nok! :)

Gleder meg til å se hvordan det blir, du er nydelig og blondt hår passer deg veldig godt! :D

Stå på, jeg digger deg! <3

"Som frisør burde hun vite hvor mye det skader håret med farge" ??

Som frisør vet hun også hvordan man fikser det på sunnest mulig måte.

Idioter..

Jeg har farget håret mitt 18 ganger på 5 år. Håret kan tåle ganske mye. Det er ikke annet enn å bruke riktig shampoo og balsam, (kur for dem som bruker det) så pleier man håret sitt. Mitt hår er ikke slitt engang og det går helt ned til the butt. Plei håret deres med gode hårproudkter dere som farger/eller sliter med håret generelt, så slipper håret deres å bli slitt og ødelagt.

Hår som er slitt kan også reddes med gode balsamer. Jeg brukte en balsam fra KPAK, og det reddet håret mitt etter en blekning jeg hadde (ble syyykt tørt, klarte ikke engang å gre det). Etter første vask merket jeg betragtelig forskjell og etter to behandlinger så var håret mitt mykt og glansfullt igjen. Så jeg fortsatt såklart til den var tom og jeg er strååålende fornøyd med den. Bruker den ikke nå mer, siden den er dyr og jeg følte jeg fikk det jeg ville med den ene flasken, så for dere som har tørt/ødelagt hår så er det VIRKELIG verdt å prøve en KPAK balsam. Spør på en frisørsalon hvilken balsam som passer best for ditt hår i KPAK samlingen, trust me du kommer ikke til å angre! :D

Nydelig må jeg sii.... jeg dauer

Hallo!!!!

kan du snart bestemme deg for en farge du vil ha eller??? :)

Om du virkelig skal ha den fargen på håret, vil jeg at du bytter bilde og header fort! :)

fotballjentavicky.blogg.no

fotballjentavicky.blogg.no

JEG BARE EEELSKER DERE GUTTA MINE<3

GUTTA BOIS AZZ

mjauuuu

Hvis itte du ringer meg vill du angre, 99246653

Kan du skrive ett innlegg om hvordan du fikser brynene dine? De er utrolig fine! Hadde vært til super hjelp!

for meg virket dette som at du synst det er stygt med rødt(ginger) hår. tenk på alle de som har den fargen, de blir faktisk sykt lei seg... det er ikke noe gøy at folk snakker om at det er stygt med ginger hår og gjør narr av det på en måte.

de kan ikke noe for at de har den hår fargen og det å skrive fin farge eller hva;);) virket det ganske ironisk.... jeg ville ikke vært sånn hvis jeg var deg.

Du har virkelige fine vipper nå for tiden! ;)

Er det godt å endelig være tilbake igjen? :)

Fargen var ikke så ille :)

Du er utrolig fin med brunt hår! Egentlig med all slags farge, men du må huske på at du måtte klippe det lange håret ditt fordi du ville farge det blondt!

Du bestemmer jo helt selv, men du er fin uansett!

Dette var grusomt!

Heh, har akkurat gått fra lys til brun jeg. Trives best med mørkt hår har jeg funnet ut! :)

wow på disse bildene ligner du på lene angelica fra forrige ph sesong, du er sykt fin da!!

Skriv en ny kommentar