hits

solvett, jeg? haha..

Gjett hva? For en uke siden tok jeg solarium for første gang på hele 8 måneder - det er nesten et helt år uten solarium. Noen tenker kanskje "hva så, jeg tar aldri sol", men for meg er det faktisk ganske imponerende. Jeg som brukte å grille meg en halvtime av gangen flere dager i uken for å bli mest mulig svart.. At jeg klarte å gå fra det til absolutt null solarium over en så lang periode gir jeg meg selv en ganske stor klapp på skulderen for. Nå har jeg unnet meg to soltimer for å få litt farge på kroppen igjen, for fy fader så blek jeg begynte å bli. Det som trigget meg var egentlig at jeg så på bilder fra jeg og Tuva var i Florida i 2012, hvor jeg var så svart at det skulle ikke vært lov.. Hadde ikke takket nei til å bli like brun nå, men det blir neppe å skje med mindre jeg bosetter meg på Brun og Blid i 3 uker! Det er lov å ta litt sol tenker jeg, så lenge alt er med måte. Så jeg blir å ta meg 20 minutter her og der, kroppen trenger jo også litt D-vitamin så litt sunt er det jo også ;);) 

Før gikk jeg jo på melanotan, noe som var en stor medvirkning til hvorfor jeg var så brun som jeg var i perioder - men det sammen med overdreven bruk av solarium resulterte i at tatovøren jeg går til syns huden min var som en 50-åring's hud. Den var hard, vanskelig å tatovere og utrolig tørr. Litt sviskeaktig kanskje, haha.. De siste gangene jeg har tatovert meg har han sagt at huden er mye lettere å jobbe med, så det er jeg veldig fornøyd med. Nå får jeg bare prøve å bli litt brun på den "harde" måten eller hva jeg skal si, iallefall uten å jukse med melanotan.  Det er så lettvint og det frister utrolig mye å begynne på det igjen, men jeg må bare bite tenna sammen og prøve så godt jeg klarer å la være. Det bør alle andre også forsåvidt, for hvem vet hva slags bivirkninger melanotan har? Kanskje man ikke legger merke til noe nå - men plutselig om 20 år sitter man der syk pga. en lettvint metode for å bli brun.. 


Etter to soltimer har jeg fått utrolig mye fregner, noe som for meg er en stor bakdel. Sunblock neste, blir tross alt ikke brun i ansiktet uansett og jeg bruker sunblock på hele armen hvor jeg har tatovering så da kan jeg kanskje bare peise på med litt i ansiktet også.. :D

42 kommentarer

Supersøt med fregner da! <3

Skal ikke bruke vanlig solkrem og lignende i solarium :)

D vitamin får man ikke av solarium tror jeg, da må man ut i ekte sol :)

Fregner er veldig søtt!

Bruker du noe form for selvbruning ? :-)

Du har ikke så ille farge nå ;)

Har du egentlig mye tid til bloggen for tiden?

Du blogger veldig skjeldent :)

Bruk denne hvis du har tørr hud: http://www.blivakker.no/product/PUK0018/pukka-castor-oil-250-ml Den er fantastisk bra; huden blir så myk og fin og det holder så lenge. Oljen er litt trå å påføre og har en litt grønnsaksaktig lukt, men den er så bra ellers at synes ikke det spiller noen rolle.

forstår hva du mener med å kjenne på det å ville være brun! jeg var utrolig glad i solarium før, men kan ikke ta det nå eller velger og ikke ta det dersom jeg er gravid. Men kan si det hjelper ganske enkelt også å tygge betakaroten trenger ikke mela, og fregner kan alltids skjules med foundation:-) har dem selv! men synes du passer fregnene dine:-)

Du trenger jo ikke å ta så mye sol når du går på melanotan ;)

Du får svarte kjønnslepper av melanotan, vet du? Det merker man ikke før i ettertid når man har sluttet

så utrolig glad for at du begynnte å blogge litt mer fast igjen❤️ fregner er bare søtt, som min oldemor bruker å si: et fjes uten fregner er som en himmel uten stjerner💞

vær forsiktig med for mye sol! du kan jo heller bruke selvbruning, noe som er mer økonomisk og MYE mindre helseskadelig. jeg ser for meg det er veldig lett å være etterpåklok med solarium. men solarium innimellom skal jo gå bra, siden strålene fra solariumet ikke er veldig mye annerledes enn de vi får fra sola. :-)

ha en fin dag, therese!

Joda :) Solarium gir samme stråler som solen på himmelen. Så det er riktig ar man får D-vitamin av solarium. Gruve arbeidere før i tiden, pleide stå i 30 minutter hver dag rundt en slik lampe, fordi de jobbet så mye under bakken.

Et fjes uten fregner er som en himmel uten stjerner, haha :) Veldig bra at du har holdt deg vekke fra både solarium og melanotan! Tror du heller bør holde deg til solarium enn å gå tilbake til å ta melanotan.. :)

Man skal ikke bruke vanlig solkrem å lignende i solarium :-)

Man får ikke D vitamin sv solarium! Bare av ekte sol ;)

Pen farge du har fra før!

Syns du er nydelig med fregner jeg. Synd det se så mange som skammer seg over å ha det

Plages du veldig med tørr hud??

❤️❤️❤️

Liker du merket GANT???

Celine Jensen Næss

Celine Jensen Næss

hei jeg er ny hær og lurte på va jeg kan gjøre for å få mange lesere? jeg syns du er en fantastisk blogger og vil gjærne få tips!

Oslo Kristian

Oslo Kristian

Uff du har dessverre tattovert deg på en av verdens mest harry tattoveringer.. Hvem f... vil ha en kjæreste med en slik wannabe gangsta tattis? Helt forferdelig.

8 måneder er mye nærmere et halvt år enn et år xpp

Ååh, lengter sånn etter solarium! Skal begynne å ta 20 - 30 minutter annenhverdag selv nå frem til jeg blir "svart", eller til jeg kan begynne å sole meg ute i allefall. :)

Solarium <3

når kommer videon

hvor er Tuva og hva har skjedd med henne?

Vet du hva? Du er helt utrolig nydelig med fregner - det er så pent! Du ser frisk og glødende og levende ut i ansiktet. De fleste gutter digger også fregner, sånn btw! ;)

Håper virkelig ikke at du bruker melanotan igjen! :( Har selv brukt det men det var snart 10 år siden å før folk hade dødd av det. Har du ikke hørt om alle tilfeller? Bivirkninger? Det er kjempefarlig og lite utprøvd over tid. Det er en orsak til at det ikke finnes lovlig på markedet.. Du virker så oppegående,ikke reklamer om farlig stoff for alle unge jenter der ute..

wooooow!

hvor er tuva, og hva gjør hun??

Før fikk man D-vitamin av solarium, mens nå har de fjernet den type stråler som gir D-vitamin fra solariumene. Dermed må man ut i sola for at solstråler skal være helselig :)

http://www.side2.no/skj%C3%B8nnhet/--dette-er-slik-hudkreft-ser-ut/3422786817.html det her burde gi deg en tankevekker!

Når du tar mye sol eller er mye ute i sola, er det veldig viktig med masse fuktighet til din hud! er sånn med alle mennesker sin hud :)

Skriv en ny kommentar