hits

browtalk

Hei ♥

På høy tid med et lite bryninnlegg her på bloggen min. Som dere vet hadde jeg tynne (og stygge) streker til øyenbryn før. Siden jeg aldri hadde lært meg å nappe + at jeg syns det var utrolig vondt, brukte jeg bare å skjære brynene med brynkniv. Ja, greit, det er utrolig lettvint og det var vel også en av grunnene til at jeg fortsatte med det, men hallo - man må jo skjære brynene så og si annenhver dag. I tillegg blir det ikke noe pent resultat fordi man ikke får hårene helt vekk, man får bare masse små stubber. For et års tid siden bestemte jeg meg for å slutte å skjære brynene, var så lei av det og ville heller gå over til å nappe. På dette tidspunktet hadde jeg kanskje 2mm tynne bryn, noe jeg etterhvert ble veldig lei av. Jeg begynte å lengte etter litt mer fylde på bryna, så her var det bare å spare om jeg skulle få noen form på de.

Jeg har nå spart helt siden da, men samtidig vært innom BrowRehab 3 ganger for å få gjort "brynsløft" som de kaller det. De farger, vokser og former brynene dine - og tro meg, det gjør underverker. Ikke bare ser de mye bedre ut etterpå, men de ser fyldigere ut fordi du får farget alle hårene og de blir så mye enklere å ha med å gjøre på morgenen. Sminkingen av brynene går som en lek, noen føler til og med at de ikke trenger å bruke sminke på brynene etterpå. Jeg vil absolutt anbefale alle som ønsker hjelp med brynene til å bestille time hos BrowRehab. For å få mest mulig ut av timen er det lurt å legge vekk pinsetten en måneds tid, uansett hvor vanskelig det er. Jeg vet hvor mye det frister å nappe, og man kan så klart nappe hår som åpenbart ikke skal være en del av brynet - men la alt i nærheten av brynet være i fred. Da vil jentene på BrowRehab ha et mye bedre utgangspunkt for å gi deg et skikkelig brynsløft! 

Bildene under av brynene mine er alle uten sminke, slik ser de ut etter behandlingen. 

Her er resultatet mitt etter siste besøk hos BrowRehab, denne gangen var jeg hos Silje! Jeg har også vært hos Susanne og Anniken tidligere, og kan varmt anbefale alle tre. Denne siste gangen ble jeg mest fornøyd med, fordi jeg hadde ikke like mye bryn de to første gangene jeg var innom. Jeg skal spare enda litt til før jeg sier meg fornøyd med fylden på brynene, gleder meg allerede til neste besøk!


I tillegg fikk jeg med meg øyenbrynsblyant og dipbrow fra Anastasia, to produkter som er et absolutt must i sminkevesken min. Blyanten bruker jeg langs underkanten av brynet for å få en mer definert linje, også legger jeg dipbrowen med en skråkost på brynet for å fylle i litt farge. Til slutt legger jeg concealer med en flatbrush under hele brynet for å få en jevn og ryddig linje + at jeg bruker en tom maskarakost for å duse ut innerdelen av brynene for å få et mykere resultat.


Før og etter!


Slik ser de ut with a hint of make-up on ♥


De holder til i et trivelig lokale på Pilestredet, rett ved siden av Hendrix Hair :) 

46 kommentarer

Hvor mye koster det?

Så fine bryn! :) hva heter du på snapchat? <3

Så fine de var uten sminke!

ALTFOR stort...... Ikke ha de så store therese.. De var så fint rett før

skikkeli fine uten sminke, wow

Du kler faktisk litt tynnere bryn... Nå var de helt kembo, og fyll de nå for Gudsskyld helt ut, ikke så kraftig fade fra innerst og utover.

Fikk du bryn extensions med behandlingen?

Fine bryn! <3 Også er du så utrolig søt med fregner! <3 Sminke, bryn og sånne ting bryr meg i utgangspunktet ikke men jeg liker deg! ;)

Så fine bryna ble! :) Men kjære deg, er det ikke på tide å la de leppene dine hvile litt? Nå er de faktisk litt for store, synest du ser mye bedre ut med litt mindre lepper..

Syntes sånne bryn er så fine<3

Du er så utroooooolig vakker med brynene slik du har de nå!

Så fin du ble. Husk å legge til en liten "Dette er et sponset annonseinnlegg" under-overskrift eller noe sånt. Hvis dette ikke er et sponset innlegg beklager jeg på forhånd.

Oslo Kristian

Oslo Kristian

Uff du har faktisk de styggeste øyenbrynene på blogglisten, hvordan kan du reklamere for noe slikt? Du sminker jo de så det ser ut som monobryn

damn du er SÅ fin! Hva er prisen? og for dere som kritiserer ovenfor, så har dere tydeligvis ikke peiling på hva som er fint eller ikke, for brynene hennes er så å si perfekte.

Bruker du alltid falske vipper? Kjøpe du en pakke med mange eller hvordan kjøper du de så du for så mange til å bruker hver dag? Btw - den BOSS genseren din, hvor har du kjøpt den? <3

Så det finnes rehabe for øyenbryn også nå, hehe :) .. Men det ble ihvertfall et nydelig resultat. Ønsker deg en strålende lørdag videre!

Hei!

BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

så fint!

det merket det der er bra!

Er det in med øyenbryn som er helt lyse innerst? Som ombre bryn? Er dette sponset forresten?:)

så fint det ble!

kan du lage 17.mai sminkevideo?:) 17.mai sminke. Mange som ikke vet hvordan man skal sminke seg til bunad.

Når kommer videoen egentlig ? :-)

Hei!

BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

hvor tar du vippe extentionsen din? og hvor lenge varer det?

Så fint :)

skulle ikke du lage video for lenge siden, hvor blir det av den? ;)

Lurer på om du slutter å blogge snart?

Kjempe fint :)

Kan du skrive et innlegg om Olaplex??? :D Btw. Jeg skal til frisøren neste fredag å bli blond igjen med Olaplex :) vært fint å få vite mer om dette :)

Du kledde faktisk de der fregnene. Det ga deg en naturlig look. Synes du skulle slutte å leke blond. Du så bedre ut med rødbrunt hår. Litt som Lindsay Lohan før hun havnet på kjøret. Synd med de der tattisene. Dem skulle du virkelig hatt ugjort. Sjekk ut om de lar seg fjerne - seriøst: De ser ikke ut.

du er så fin uten sminke på! :-)

nydelige deg <3

Søteste! :-D

Når kommer egentlig videoen ???

Det ble kjempefint! Elsker de :) Også lurer jeg på hvem som utførte behandlingen på deg? Håper du kan svare.

Er dette innlegget sponset? I så fall bør du merke det..

Hei. Jeg selger 2 helt nye øyebrynsblyanter fra Anastasia. Selger til halv pris, de er helt ubrukt og kom i posten idag. Fargen var ikke passe til meg. Soft Brown og Medium Brown. Ta kontakt på tlf 97133271 (ring eller sms) hvis noen ville ha kjøpt de av meg :-) Mvh Linn

Skriv en ny kommentar