hits

sovehjerte av gull

God morgen/kveld/natt?

Vet ikke helt hva jeg skal si. Våknet nettopp fra en uheldig powernap på 3-4 timer, noe som helt klart var utrolig lite smart med tanke på at jeg faktisk bare må legge meg igjen med en gang siden jeg har jobb imorgen. Det er nå man skulle hatt sovetabeletter tilgjengelig, men det finnes vel andre metoder for å komme seg i drømmeland igjen - noen lesere som har noen gode råd til meg?

Ellers er jeg enda syk, men formen er littegrann bedre enn hva den var for et døgn siden så jeg regner med å bli frisk igjen snart.

Nå må jeg bare prøve å sove videre, så blogges vi igjen i morgen! Sleep tight :)

51 kommentarer

Finn frem en bok, les et kapittel og så får du sove igjen. Virker hver gang for min del!

Så søtt bilde. Ser ut som du har en liten kaninhale med det skinnet som ligger bak der. :) Nydelig er du jo alltid da :)

Søk på ASMR på youtube, og hør på til du sovner.. Er veldig avslappende!

(kanskje litt rart i begynnelsen, men "keep an open mind" som de sier :P )

Når kommer videoen? :) (spørsmålsrunden)

Du skriver som en 12-åring..........

Stå opp og gjør noe annet i ca 10 minutter. Legg deg igjen og sug på en drops (gjerne feks fisherman som er liten og ufarlig å sovne med) i tillegg kan du gjerne søke sleep music på youtube! Funker garantert. Hjernen fokuserer på dropsen istedet for alt du måtte tenke på, det samme med musikken :-) drøm søtt!

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om (dette er altså ikke reklame, men jeg vil tipse deg om det fordi jeg synes du fortjener det) det annet siste innlegget mitt der gir jeg bort en helt gratis kjole som jeg kjøpte på nelly! Gi beskjed i innlegget mitt hvis du vil ha den :)

Til Linn Therese :(

Til Linn Therese :(

Hvorfor kommenterer du det samme på alle blogger? Sykt kleint, veldig lett å gjennomskue, og utrolig åpenbart at du ønsker deg flere lesere. Du kunne i det miste variert kommentaren din bittelitt? Føler nesten det er litt frekt å legge igjen noe som ser ut som en personlig kommentar, men så er det lagt igjen hos så utrolig mange andre?

Bare å google den øverste delen av den folkens..

https://www.google.co.uk/search?q=Av+og+til+f%C3%A5r+jeg+litt+d%C3%A5rlig+samvittighet+av+%C3%A5+lese+bloggen+din.+Du+skj%C3%B8nner%2C+jeg+har+blogg+selv+ogs%C3%A5%2C+og+vet+hvor+demotiverende+og+kjedelig+det+er+%C3%A5+skrive+lange+innlegg%2C+ta+gode+bilder+og+rett+og+slett+bruke+masse+tid+p%C3%A5+bloggen+uten+at+du+f%C3%B8ler+du+f%C3%A5r+noe+igjen+for+det.+Det+%C3%A5+se+at+lesertallet+er+ganske+OK%2C+mens+bare+en+liten+br%C3%B8kdel+legger+igjen+kommentarer.+DET+er+kjedelig+det.&oq=Av+og+til+f%C3%A5r+jeg+litt+d%C3%A5rlig+samvittighet+av+%C3%A5+lese+bloggen+din.+Du+skj%C3%B8nner%2C+jeg+har+blogg+selv+ogs%C3%A5%2C+og+vet+hvor+demotiverende+og+kjedelig+det+er+%C3%A5+skrive+lange+innlegg%2C+ta+gode+bilder+og+rett+og+slett+bruke+masse+tid+p%C3%A5+bloggen+uten+at+du+f%C3%B8ler+du+f%C3%A5r+noe+igjen+for+det.+Det+%C3%A5+se+at+lesertallet+er+ganske+OK%2C+mens+bare+en+liten+br%C3%B8kdel+legger+igjen+kommentarer.+DET+er+kjedelig+det.&aqs=chrome..69i57.297j0j1&sourceid=chrome&es_sm=91&ie=UTF-8

Love u!

Kor du kjøpte brillan du hadde på på forige innlegg? Pliiiis svar

skulle ikke du lage videoblogg? :s

Sånn er jeg også!

Hei!

BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

Det er ikke bra å sove så veldig mye i løpet sv en formiddag/ ettermiddag.. Da kan du igjen slite med å få sove til natten...

Hvorfor er du bare i trusa ???

Kordan hva det å gå på service og samferdsel og Kordan linje valgte du ??

Godt å få sove skikkelig ut da. :)

Har du vært hos legen med dette??

I bare trusa ????

Hvordan går det med deg for tiden ? Er det bedre ? :)

Er det vs Truse ??

Søt Truse må jeg si

Du må kontakte en lege! Kanskje en flink lege som får deg til å begynne å blogge ordentlig igjen!???

Hvorfor har du iPhone C??? Det er jo bare plastikk!!! Den er jo laget for 5 åringer;p

Oi dette innlegget har jeg ikke lest før nå!!!

Kanskje du burde begynne å ikke blogge så masse hver dag, sånn st folk rekker å lese innleggene dine ? :-)

Når kommer videobloggen???

Jeg syns du brude begynne å bestemme deg for hva du skal gjøre med livet ditt! Du er trossalt ikke 17 år lengere... Du er begynt å bli voksen :-D

Du har en så fin brunfarge!

Kan du begynne å blogge litt mer personlig? Alt du gjør/blogger om for tiden er kjedelig... ;(

Hvorfor svarer du aldri leserne dine på spørsmål de stiller deg i de ulike innleggene dineeeee?

hvor er trusa fra ? søteste jeg har sett på lenge!

Tenker du noen gang over hvilken bilde du legger ut på nettet/bloggen??

Stakkars dg den dagen du skal søke jobb sier jeg bare 😱😅

Sove er det beste som finnes!

Går det bedre med deg ? <3

Hvor er trusa di fra?

Der har vært lite festing på deg i det siste? Eller tar jeg helt feil? :-D

Utrolig flott kropp!

I de siste innleggene du har skrevet virker det som at det går mye bedre med deg! :)

Søvn kan man aldri få nok av, kjære deg!

Går det bedre med deg? :)

Håper alt går mye bedre med deg<2

Å sover er så godt<3 sov bare videre du!

Hva er det bilde av på tatoveringa di ? ;)

Skriv en ny kommentar