hits

volume vipper

/behandlingen er sponset

Hei!

Helligdag, gud så deilig med friiii!!! I påsken var jeg i Oslo hos Lashes by Kasja på mitt faste besøk for å få ordnet vipper og negler. Denne gangen ville jeg ha samme som sist, volume lashes også kjent som 3D vipper. Forskjellen på 3D vipper og vanlige vipper er enkelt og greit at du får flere vipper på en vipp. Jeg har sett på noen av de som har falt av, og det er opp til hele 7 vipper på en av dine egne. Vippene er myke og i god kvalitet, så man merker ikke forskjell annet enn på mengden vipper og fyldigheten man får av disse vippene. Tidligere har jeg fått satt på vipper av flinke Weronika, men denne gangen var jeg der utenom åpningstidene siden det var påske - så herlige Kasja tok seg tiden til å dra på jobb for å gjøre meg fin ♥ Jeg tror vi tok enda litt lengre vipper denne gangen enn sist, men jeg ble utroooolig fornøyd og det er så fint. Jeg liker at det er litt "over the top", naturlig er ikke for meg. Men det som er så fint er at man selv kan velge hvordan sluttresultat man ønsker på vippene, om man vil ha lange eller litt kortere, om man vil ha mye fylde eller ikke. Alt går an! Men en advarsel - det er nesten mer avhengighetsskapende enn snus og røyk hahah!

Du finner salongen i Tordenskioldsgate 7. Det er en utrolig trivelig atmosfære og man kan virkelig slappe av mens man er der, hyggelige ansatte som virkelig kan det de gjør. Jeg mener det når jeg sier det - jeg har aldri vært helt fornøyd med vipper/negler noen andre steder, men her kan jeg si at jeg alltid har vært 110% fornøyd. Ikke bare får man kjempefine vipper, men neglene jeg har fått satt på har alltid holdt seg på så lenge at jeg nesten kan klippe de av når de vokser ut - og jeg biter negler, så det skal godt gjøres å få de til å holde seg på mine korte stubber. 

Du kan bestille time HER ♥
Fine Kasja!


Slik ser vippene ut, dette var like etter jeg hadde fått satt de på! Jeg har ikke mistet alle enda og det er snart 2 måneder siden jeg var der. Den følelsen av et helt nytt sett vippeextensions, den kan ikke beskrives. Man føler seg så fresh, og det å alltid være "sminket" på øynene er befriende. Ingen styr med mascara eller falskvipper på morgenen, og har man ikke tid til å sminke seg i det hele tatt så ser man allikevel litt sminket ut på grunn av vippene :)
 

55 kommentarer

Woow, blir ikke det litt mye når du vil se mer naturlig ut?

@anonym; leser du ikke? "Jeg liker at det er litt "over the top", naturlig er ikke for meg."

Veldig bra, Therese - veldig bra!! Bare kjør på du <3

wow så nydelig det ble :-D

Ka betalte du for vippan ?

Lei disse sponsa innleggene dine, kan du ikke skrive om noe annet..

"Tidligere har jeg fått satt på vipper av flinke Weronika, men denne gangen var jeg der utenom åpningstidene siden det var påske "

-Du mente vel pinse :- )

Jeg kan faktisk sove 10 min lengre hver dag da jeg har falske vipper :) det er verdt det!

Therese liket vel å ha litt større vipper enn normalt... Men det må vel være opp til henne :-)

Sigrid: " Jeg har ikke mistet alle enda og det er snart 2 måneder siden jeg var der. " - tror nok ho mente påske, ikke pinse :):)

Du er nydelig! <3

Pent :-)

Fineste vippene jeg har sett hittil ;-) disse kledde du godt!

Hvorfor blogger du om dette nåååå?? det er jo snart 2 månder siden påska... ;p

Så fint det var!

Nadia Rostancowski

Nadia Rostancowski

Du var kul ;))

det er det verste jeg har sett.

Hei, leste innlegget om grillen nå og velger å kommentere her slik at keg vet at du ser dette.

Jeg så at flere anbefalte deg å bruke stålbørste for å vaske den. Det må du IKKE gjøre. De små stål hårene setter seg nemlig fast i grillen og kan ta livet av deg om du du spiser mat som har stålhår på seg. Det var en del avisoppslag om dette temaet ifjor, så jeg anbefaler deg å Google litt rundt for å finne andre måter å vaske grillen på :-)

Syntes du er fin uten vipper også jeg :) Men så lenge du føler deg fin er det vel verdt det!

Synes du kledde dem utrolig godt! Også synes jeg du er kjempe flink til å legge sminke. Jeg har ca. like mye fregner som deg og jeg lurer derfor på hvilken foundation/pudder du bruker for å få dekket over dem så godt? Tror du har skrevet innlegg om det tidligere, men jeg finner det ikke. Hadde vært kjempe glad for svar! :-)

Så utrolig fint :)

ååå så fint! kan du ikke begynne å skrive hvor mange millimeter de er også? nyttig for oss som også har vippeextensions og vil ha like som deg :)

jeg hadde også veldig lyst på like lange og unaturlige som deg, men fikk bare lov til å få 12-13 mm av hun jeg var hos, hun mente at noe lengre kunne skade vippene :S så der røyk drømmen om like vipper som deg :P kanskje jeg skal gjøre det hos en annen salong, men vil jo ikke ødelegge vippene heller!

Bruker du mascara når du har disse vippene ? :)

❤️❤️❤️

Dette er jo snart 3 måneder siden?

Var innom der i dag! Super fornøyd! :D

Syns nesten alle bloggene (værtfall de jeg leser, blogger om vipper) nå for tiden ;p hahah

Hvordan behandler du vippene dine i etter tid? jeg tenker på, bruker du mascara, kan du dusje med de, bruker du vippeserum???

Utrolig bra innlegg! Fint at du viser tydelig før og etter bilder.. da får andre folk se forskjellene :D

Woow!!! <3

Her på bloggen kommer det hele tiden kommentarer fra leserne dine. Både gode og dårlig!

Spørsmålet mitt er, om du tar til deg bor av det?

Ser ut som du har vinger på øynene :D Haha

REEEKLAME!!!! :(

Det aller beste med mai måned, må være fridagene :D det er så utrolig godt!

loveu!

Nydelige vipper :-)

Heisann! :-)

Jeg har veldig lyst å sette på vipper, men hva kostet det egentlig?

Så fint det var :D

Hva koster vippene ? :)

Pent det ble! :-)

Så fiint! Har så lyst til å få satt på vipper selv, skal prøve å få det til denne måneden. :3

Så fint! :-)

Kjempe pent!

Utrolig fine bryn!

Nydeige vipper! <3

Kjempe pent!

Skriv en ny kommentar