hits

what hair color?

Hei!

Haha, nå begynner dere vel å bli lei av at jeg blogger om hvor ubesluttsom jeg er angående hårfargen min, men det får dere bare leve med en liten stund til. Jeg har jo ingen spesiell farge på håret nå siden jeg brukte noe som skulle trekke ut farge fra håret, så jeg går egentlig bare og venter på at jeg skal få gjort noe med håret igjen. Planen er å bli blond igjen, slik som bildet øverst til høyre. Det er det jeg selv føler at jeg kler best, og trives best med i lengden. Jeg farget det jo i ettertid mørkere i bunnen slik som bildet øverst til venstre, men jeg føler at alle har en slik type "ombrè" + at jeg egentlig likte det bedre når det var helt blondt.. Det røde håret var jo utrolig fint, men det er en veldig krevende farge å vedlikeholde og samtidig blir man fort lei av at at det første man ser når man våkner og det siste man ser når man legger seg er knallrødt hår. Det blå var bare et tulltak jeg fikk på jobb, haha.. 

Her er iallefall nesten alle hårfargene jeg har hatt de siste to årene, hva mener du jeg burde ha? Det røde er egentlig uaktuelt fordi jeg har slitt så mye for å få vekk rødfargen i håret, jeg ofret bokstavelig talt alt det lange håret i prosessen på å bli lys liksom...

1. Blondt med mørk bunnfarge / 2. Rødt / 3. Blondt / 4. Brunt / 5. Blått / 6. Mørkebrunt med lilla-ish skjær

Det blir nok blondt igjen skal dere se, men kanskje det hadde vært finere med litt mørkere striper innimellom? Noe alà slik jeg hadde i 2012 etter Florida-turen til meg og Tuva: 


120 kommentarer

4 brunt

Mørk brun/svart som på bilde 6, ser mer voksen ut!

Hei, elsker bloggen din, og ikke minst håret ditt!

Vett ikke om eg gjer dette, men tenkte at det kunne ver lettere med en "straw poll", for å få oversiktt på hva andre meiner!

http://strawpoll.me/4472202

Nei, nei! Ikke blondt! Det på Bilde nr 6 ser absolutt best ut på deg! ;) ;)

Blondt hår!! 😍

Helt klart blondt hår, ingen tvil engang!! Jeg prøvde faktisk ut den colourb4, og ble mektig imponert, så tok like gjerne behandlingen 3-4 ganger til og stripet det etterpå.. Er super fornøyd!! Jeg har alltid gått til frisør når jeg skal gå fra brunette til blondine, men denne gangen gjorde jeg alt selv. Det kostet langt mindre, jeg ble helt blond på bare noen dager, og håret mitt ble ikke så slitt at jeg merket forskjell :D

mørkebrunt :)

Ombre looken kledde deg så sinnsykt bra!!! Håper du går for den! Soo pretty!

Noe rundt din naturlige farge, det vil si blonde toner, og fint med kontraster :-)

Jeg synes vel egentlig at du kler best brunt og kort, eller rødt. MEN du sier selv at du føler deg best med blondt hår,, da er det ingenting å lure på. Selvfølelsen har alt å si! Det spiller liten rolle om alle blogglesere mener du er pen så lenge du selv ikke føler deg bra. Gjør det DU vil, ikke det andre vil :-)

1 eller 4 :-) å ska du lysne det anbefale e olaplex, e en livredder!

du burde farge håret ditt ombrè! sånn som du har det på det øverste & første bilde, veldig fint, du kler det dødsbra 💋

Kan ikke skjønner at du tror du kler blondt! Du har jo sagt det i alle år.. Klarer virkelig ikke forstå det. Det er kanskje den fargen du kler minst, til og med mindre enn blått. Det siste bildet er en fin hårfarge til deg, det røde kler du også, men forstår det er lett å bli lei av.

Synes definitivt du kledde den på nr.1 best, med lyst og så litt mørkt i bunn!:)

4 eller 3 :)

En eller annen brunfarge! Syns du er så NYDELIG med mørkt hår :) og det røde var superfint på deg, men vedlikehold av rødt hår er som du sier vanskelig!

Rødt! Tror det kommer til å passe skikkli bra med de nye tatoveringene dine:D Eller blondt med ombre, der ser du mye mer naturlig, og voksen ut :)

1 2 and 6 , but red i like more than everything.

Du kler nr1 best <3

Helt blont! :)

Mørk brunt, bilde nr 6! Eller rødt 😊

Åå nr 1, 4 eller 5! Elsker de på deg!

Brunt kler deg veldig godt! Syna også rødfargen er veldig fin,men skjønner at den er vanskelig å få ut igjen... kanskje brunt med litt lyse toner,siden det går mot sommer 🌞

Nummer 1 er kjempefint til deg!

Synes faktisk du kledde mørkt hår best! Og rødt (men skjønner at du ikke skal ha det) 😊

Alle fargene var smashing :)

Jeg synes du kler mørkt aller best, det må jeg bare si :)

RED or blonde :)

Nr 1 var best! Bare litt lysere øverst, eller kanskje 4 bare lysere? =)

RED, blue and dark brown are my favorites :)

Sånn som bilde nr 1, ombre

Martha Marthine

Martha Marthine

Blondt med striper

Mørkebrunt med lilla-ish skjær

Lyse brunt/mørkeblondt.. =)

Martine Bakken

Martine Bakken

Rød 😂

6, du kler mørkere hår mye bedere!

Synes nr.3, altså blondt, og nr 6. , mørkebrunt med lillaskjær kledde deg best. Men tror du vil gå fortere lei av nr.6, enn nr.3.

synes du va kjempe fin med blondt og mørkebrunfarge (bilde nr. 1)

Ylva Cerine Aasgaard

Ylva Cerine Aasgaard

Fargen du har på det første bildet syns jeg er fantastisk fin! Men som du sier, mange som har det sånn om dagen. Bilde nr 1 eller bilde nr 3 (øverst). En av de, uten tvil!! Flott er du uansett da, vel og merke.

Som på bilde seks, du ser mye mer voksen ut med mørkt hår :)

2 eller 5!!!! OMG sykt fint <3 PS: Elsker bloggen din <3 <3 <3

Nr 1,3&5 var utrolig fine farger <3 Men om du vil bli blond, så synes jeg nr 1 var finest :) Blir spennende å se hva du velger :) <3

JA! Farg håret blondt med noen mørke striper i. Det er definitivt det fineste! Synes ikke mørk hårfarge er noe fint til deg for å være helt ærlig

Blondt! Helt klart ;) den øverste.

Sjokoladebrunt!

1 eller 6

Mørkebrunt med lilla-ish skjær

Syns du er veldig fin med brunt hår, men blondt er også nydelig på deg :) er så glad du blogger mer igjen! :D

blondt med brun bunn

4!!!!!!!!! driiit fint

Blondt<3

Blond eller Ombre😍

4 ELLER 6 !!! :-D

Jeg synes du kler best når du har helt blondt hår, men med mye ¨spill¨ i håret, om du skjønner hva jeg mener? :) <3

6, utrolig fint

Ina Cathrin Karlsen

Ina Cathrin Karlsen

Det viktigste er ikke hva andre mener du kler best, det viktigste er hva du selv føler deg finest med og mest vell i! Og som du selv sier føler du deg finest med blondt og det er det du føler deg mest vell med i lengden, og da syntes jeg du skal gå for det! :) Fin uansett, men enda finere når du føler deg vell og fin selv!

Synes du burde ta blondt med brun ombrê! Det første bildet :)

Kjør blondt, frøken!

Jeg syns det kler deg best, og det fremhever det pene smilet ditt

Silje Solskjær Johansen

Silje Solskjær Johansen

Det på bilde 6 ser absolutt best ut på deg! (selv om du er vakker med alle hårfarger) jeg synes du burde velge mørkebrunt, eller rødt!

Synes faktisk du kler brunt hår best, men du er utrolig fin med blondt og siden du har ofret så mye av håret ditt for å få det lyst burde du nok gå for det :)

Det blå var jo ams da :) Fordeom du ble fort lei av det. Jeg har selv gått som blå i noen måneder nå. Liker det bare bedre og bedre. Jeg synes du er fin i alle fargene seff. Men synes du kler best mørke brunt hår :)

mørkebrunt med rødt slik som på bilde 6!

Nr 6 du kler der såå godt

Jeg har alltid hatt en sans for det litt uvanlige, så stemmer blått =D Eventuelt rødt

4!!!

Nr 6!!!! Utn tvil :) Syms du kledde den hårfargen sykt godt!!! :)

Sjokolade brunt, du ser såå voksen og naturlig ut :D

nr 6, mørkebrunt

Gå får blondt!😍 det er finest, og det virker som at det er den hårfargen du helst vil ha😊

Syns du kledde ombre helt sinnsykt godt :)

Synest ombrè var finest på deg :) Men gå etter hva du selv vil, om du er helblond og vil ha ombrè så er jo ikke det så vanskelig :)

3. Blondt ;) Men veldig veldig fin på bilde 6 også. Men allikevel, 3. Blondt <3

Nr 6 helt klart :) men fint med blondt hår nå på sommeren, farg det mørkere på vinteren igjen

syns du kledde ombre best!

1 eller 6. Nr 6 kler du utrolig godt, men nr 1 er også et godt alternativ :-)

Nummer 1!! Alltid rt en favoritt å du ser så naturlig pen ut :)

RØDT! Helt klart rødt! Du kler det så sykt godt! :)

Heisann! :D Stili blogg du har. Mye bra innlegg! Du, siden du er glad i litt produkter og slikt. Har du hørt eller testet ut Mary Kay før? Jeg jobber nemlig i Mary Kay og elsker jobben min. Jeg selger effektive hudpleieprodukter og masse herlig makeup :D Jeg er så glad jeg har fått muligheten av å prøve Mary Kay, fordi det er ikke så mange produkter som har funket på min hud. Har produkter for alle. Enten det er kvinner eller menn. Om man har ung eller gammel hud. Sensitive eller en litt mer hardfør hud. Tørr eller fet hud. Ja.. you name it! Jeg elsker ihvertfall produktene, og kan med hånden på hjertet si at de er effektive. Jeg kan hjelpe deg med å finne de perfekte produktene tilpasset akkurat din hudtype :D Om du er litt nysgjerrig, så gi lyd ifra deg.. så kan jeg hjelpe deg så godt jeg kan. Er bare å spørre om du lurer på noe! Sjekk ut bloggen min, der legger jeg ut masse bra fra Mary Kay :D Vi støtter også utsatte kvinner og barn, kreftforeningen og vi verner også om miljøet <3 Vi i Mary Kay hjelper med hjertet. Håper på å høre fra deg :D Mvh Marianne :D

Viviann Christine Bjørk

Viviann Christine Bjørk

Hei du. Vet at du stadig bytter hårfarge og at du aldri får bestemt deg for en spesiell hårfarge å sette deg til ro med. Men et tips fra meg til deg. Jeg har farget håret mitt i fler år og startet allerede i 7ende klasse. Jeg har byttet mellom brunt, blond, rødt, blondt og brunt under, striper osv. Jeg er naturlig mørkblond, men har nå vært mørkbrun i to år noe jeg stortives med! Jeg føler meg mer voksen, ser mer voksen og får masse tilbakemeldinger på at jeg er finest brunette og ser mer moden ut som det. Med tanke på at jeg er 20 år og lever "voksen" livet med jobb, samboer, hund osv vil jeg også se og føle meg voksen og sofistikert. Jeg personlig mener at du er råfin med rødt hår og kler det like godt som Snooki. Du ser også veldig voksen ut og moden. Du er også super fin med mørkebrunt hår. Jeg mener at du ikke en gang burde tenke på å bli blond, det passer deg langt ifra like godt som brunt og rødt, alt jeg kan se er en søt jente. Hvis du liker mer en "babe" stil, moden og sofistikert går du til brunt eller rødt, hvis du bare vil ha en søt stil da er blondt i blinken for deg. Dette vet du også, det gjør de fleste. Men bare for å gi litt mer motivasjon til mørk hårfarge: Jeg hadde suuuper slitt hår som blond hvor det knakk av i lengdene. Etter at jeg har blitt værende brunette og brukt en kjempe god balsam og shampo fra Charlottenberg har jeg fått et utrolig sunt, mykt og glansfullt hår. Dette har gjort at jeg føler meg 10 ganger bedre. Så mitt beste tips til deg er å faktisk bestemme deg for den håfargen du trives med best og behold den. Slutt å gå frem og tilbake. Og sats på sunt, sterkt, glansfullt og langt hår!

Igjen, du, rødt, langt hår - perfekt.

Du er fine med alle farger du, Therese! Men jeg synes de som kledde deg aller best er brunt, blondt som på bilde nr. 1 og blått faktisk! :-)

Jeg synes nr.1 ser finest ut på deg. det passet deg kjempebra

Jeg ville gått for blondt, med kanskje litt brune striper eller ta glansvask at håre blir mer en sølv farve

linneavioletta.blogg.no

linneavioletta.blogg.no

Skjokoladet brunt <3

Om du trives best med blondt syntes jeg du burde gå for det! :)

Uten tvil nr. 6!

Jeg synes uten tvil at blond er den rette hårfargen for deg, men det som kunne vært litt finere er en mer kald hårfagre når det kommer til blondt hår. Det som er at, dersom du skal ha en varm blondfarge så ser det som oftest ut som om du har gult hår, i tillegg er det lettere å få det lysere og blir finere med striper i med en kald blondfarge. Bare noe jeg synes så klart :-)

Blond med lilla striper *-* <3

Lysebrunt med lyse striper hadde kledd deg utrolig godt!

:*

Eg ville tatt blondt! :) Men lurer litt på om du savner å vere veldig sminket og blondine som du var i tenåring tiden? ;)

Slik du har på "header" bilde eller nr1!

Vær så snill å ha brunt hår! Du ser mye mer voksen og moden ut med den fargen! Synes helt ærlig at du ser ca 15 ut med blondt hår. :/ Brunt hår ser definitivt best ut på deg! :)

du burde farge det blondt, og stripe det i forskjellige farger

3, 5 eller 6 var kjempe fint :-D

4 eller 6 :)

Blindt med mørk hudfarge!!

lys dus rosa <3

RØDT!!!!<33333

nei herregud ikke sånn bimboblondt hår! Vær så snill, keep it natural

Blondt med mørkt bunnfarge!!

Du kler det røde best, helt klart.

2 eller 6 !!!!!

Mørkebrunt med lilla-skjær! :D

Jeg synes du kledde ombré utrolig bra:* Det så veldig fint ut på deg:) Jeg har tenkt å farge håret mitt ombré selv;)

Skriv en ny kommentar