hits

fav hairproducts

Hei!

Som de fleste av dere vet, så jobber jeg på frisørsalong. Derfor får jeg også mange spørsmål om hvordan man skal ta vare på håret sitt, hvilke produkter som er bra til slitt hår, hvilke produkter jeg vil anbefale til den og den type hår og hva jeg selv bruker slags hårprodukter. Derfor har jeg nå funnet fram de produktene jeg er mest fornøyd med i skapet mitt. Alle produktene (med unntak av et) er produkter vi fører i salongen jeg jobber i, HairShop. Jeg har mye flere produkter enn de på bildene under, men dette er altså de jeg er mest fornøyd med og dermed er det de jeg bruker mest ♥ Ingenting i innlegget er sponset forresten, bare for å ha det på det rene. 


1. Redken Real Control Shampoo: Dette er en shampoo for et hår som trenger både proteiner og fuktighet. Den har begge deler, og er perfekt for et normalt hår samtidig som man kan bruke den på et tørt/skadet hår. Den skal også gi anti-frizz. Jeg er veldig fornøyd med denne, men jeg liker å variere på hvilken shampoo jeg bruker - så den blir ikke brukt hver vask.
2. SP LuxeOil Shampoo: Ikke bli skremt av "oil" i navnet, denne er superlett i håret og tynger ikke. Den gir utrolig mye glans og lukter suuupergodt. Dere som har håroljen fra serien er kanskje frelst av den lukten? Mmm! Shampooen skal beskytte keratinet i håret samtidig som den tilfører pleie.
3. Fudge Clean Blonde shampoo: Nummer 1, ALLTID. Dette er et produkt jeg aaaldri hadde klart meg uten, og jeg snakker nok for mange blondiner rundt om i Norge/verden. Dette er en lillashampoo som skal fjerne gule/oransje toner fra håret eller gjøre et kaldt hår enda kaldere. Jeg har prøvd utallige lillashampooer, men har ikke funnet noen som er så effektive som denne. Bruker du den på et nokså hvitt hår kan du få gråskjær om du ønsker det. Det er jo falske pigmenter så de vil vaskes ut etter noen vask om du skulle være så uheldig å ha den i for lenge. Denne bruker jeg hver 3-4 vask, alt avhengig av hvor kaldt jeg vil ha det. Jo lengre man har den i, jo kaldere blir det. 


1. Bamboo Kendi Intense Moisture Masque: Bamboo er en relativt dyr hårpleieserie, men Gud for noen gode produkter. Dette er en hårkur som inneholder bambusekstrakt og kendi olje. I hovedsak skal den gi masse fuktighet, men den er også litt oppbyggende. Noen syns den blir litt tung i håret, men jeg har ikke opplevd det. Den passer kanskje best til de med litt tykkere hårstrå, i et tynt/fint hår vil den nok tynge litt da den er ganske feit. Det er også en kur som du ikke trenger å stå i evigheter med i dusjen, 3 minutter skal den være i. 
2. Catwalk Oatmeal & Honey conditioner: Dette er den eneste balsamen jeg bruker, den lukter himmelsk. Jeg kødder ikke. Den gir masse fuktighet til håret, glans og en fantastisk god duft. Jeg kunne seriøst luktet på håret mitt hele dagen hadde det ikke vært for at jeg har andre ting å gjøre ;)
3. Catwalk Oatmeal & Honey intense mask: Super hårkur som lukter like godt som balsamen ovenfor. Perfekt til et tørt og skadet hår, men den kan være litt tung i håret slik som Bamboo-kuren ovenfor. Så de med litt finere hårstrå burde ikke smekke i en feit dunge av denne..


1. Redken Extreme Length sealer: Dette er en leave-in kur som du skal/bør bruke kombinert med primeren under, påføres i håndkletørt hår fra midten av lengden og ut. Den skal "seale"/forsegle splittede tupper og bygge opp håret slik at det kan vokse seg lengre. Den vil ikke gjøre at håret vokser fortere, haha, men den skal forebygge at håret knekker.
2. Redken Extreme Length primer: Denne er en kur som du skal bruke i dusjen. Først shampoo, så klemmer man vannet godt ut og fordeler denne i hele håret. Den er for et slitt hår, og tro meg den fungerer. Jeg har tidligere plagdes med såkalte "friterte" tupper etter all blekingen, dere skjønner vel hva jeg mener med fritert. Etter å ha brukt denne litt er tuppene mine myyye bedre og jeg trenger ikke bestandig rette håret etter jeg har vasket det. Den skal bare være på i 2-5 minutter, men jeg bruker å ha den i så lenge jeg gidder. Man kan barbere seg og gjøre andre ting imens den virker :)
3. Redken Extreme Anti-Snap: Leave-in kur som skal forhindre at håret knekker. Den lukter kjempegodt og er veldig lett i håret. Den har en tynn lotion-konsistens, og skal påføres i håndkletørt hår. Hvis du er den som aldri har tid til å kure håret, så har du iallefall et par sekunder etter du har vært i dusjen til å ha denne i. Det er bedre med leave-in kur enn ingen kur, selv om en kur i dusjen er mer effektiv. 


1. Bamboo Anti-Breakage Thermal Protectant Spray: En fantastisk varmebeskyttende spray som skal redusere skade fra varmeverktøy med hele 87% (klinisk bevist). Jeg kan ikke få forklart nok hvor skadelig det er å slette/krølle/føne håret daglig, og skal man absolutt gjøre det BRUK varmebeskyttelse. Et annet tips er å skru ned varmen på verktøyene hvis det er mulig, man trenger ikke ha på det varmeste hele tiden. Jeg sletter for eksempel håret på 150 grader selv om slettetangen går opp til 230 grader. Denne må man ha i vått hår da det er mer en krem enn en spray, så jeg sprayer den egentlig bare i hendene og fordeler i håret før jeg føner det.
2. Alexander Sprekenhus Hair Styling Elixir: En hårolje som jeg alltid bruker i fuktig hår. Den skal minimere tørketiden (rart, jeg vet), samtidig som den gir masse glans og forbedrer kambarheten i håret. I tillegg lukter den supergodt, haha. Alt som lukter godt er sikret en plass blant mine favoritter ;);)


1. KMS Anti-humidity Seal: En spray som skal beskytte mot luftfuktighet. Alle vet hvor irriterende det er å bruke lang tid på å krølle håret, også detter de ut igjen like fort pga fuktig luft/klima. Denne skal forhindre nettopp dette. Man sprayer bare over håret, superenkelt. Kan brukes både når man krøller håret og når man sletter håret, eller når man ikke har gjort noe - men er redd for at håret skal bruse seg opp når man går ut døren
2. Sebastian Re-Shaper: Dette er den beste hårsprayen jeg har brukt. Den gir godt holdt, men er også lett å børste på. Prislappen er ganske stiv på rundt 400kr, men jeg har hatt min i 1 års tid nå så den varer ganske lenge. Absolutt verdt pengene!
3. SexyHair Smooth & Seal: Kanskje en av produktene jeg har som har flest bruksområder. Jeg bruker den først og fremst som varmebeskyttende før jeg sletter håret. Det er en spray i gassform, så håret blir ikke vått når man sprayer over det. Den beskytter opp til 220 grader. I tillegg er den god å bruke på et frizzy hår eller elektrisk hår, og som en glansspray for å fremheve fargen! 

Sååå, det er mine favorittprodukter ♥ Har du noen av de samme favorittene som meg, eller har du kanskje noen andre produkter du vil anbefale meg å prøve?

56 kommentarer

Jeg ELSKER redken extreme length serien <3 den funker!

Woooo for et dødsbra innlegg! Synes alltid det er vanskelig å vite hva som er verdt pengene, men dette var virkelig til hjelp! Tusen takk<3

Kunne du ha skrevet et innlegg om hva man gjør for å få blondt hår igjen etter å ha farget det med hjemmefarging, som skal vare 6-8uker? 😄 har naturlig platinablondt hår og har farget det hjemme med et sånt hjemmefargeprodukt til lys brunt, redd for å ikke få "håret mitt" tilbake nå😅

Jeg bryr meg fint lite om hår og hårprodukter. MEN; jeg synes det var kjempefint å lese om noe du faktisk interesserer deg og har kunnskap om. Suverent blogginnlegg, Therese! <3

Eirik: Tusen takk for det! <3

Krissy: Veldig vanskelig å svare på hva du kan gjøre uten å se håret ditt, men som regel vil det ikke gå HELT tilbake til fargen du hadde før du farget det. Du får prøve med renseshampoo eller en slik "ColourB4" som man får kjøpt på Cubus :)

Anja: Så hyggelig å kunne være til hjelp <3

kan du lage et innlegg med bilder av deg fra ca samme dato hvert år, og hvordan du har forandret deg på det året? hvis du skjønner <3

Veldig bra innlegg .

Er frisør lærling selv :)

Liker godt real contol sjampoen og fduge sin lilla sjampo. Bruker også de samme extreme produktene som vist over .

Shu umuera sin ultra remedy er super gode spesielt sjampoen og kuren . Verdt å prøve :)

Bra innlegg! Takk for gode tips :)

Vil lillashampoo fungere i naturlig (ikke farget) hår?

Camilla t: Ja, så absolutt. Hvor effektiv den er avhenger av hvor lys du er egentlig, men syns du ikke den tar godt nok første gang så har du den bare i en gang til med lengre virketid :)

Takk for at du endelig har vist oss dette! :-)

Fav?? Hva betyr det? :)

Åh endelig! :-)

Hvor mye bruker du på hårprodukter i året? :p

Syns du at de dyre produktene er bedre en la oss si, " first price"?

Bra innlegg . Morro å lese.

Har egentlig mørkt hår og har bleket det nesten hvitt hos frisøren. Så ganske kjemisk skadet hår . Bruker redken sine produkter .

Hvor ofte burde jeg kure håret ? :))

Bruker nesten samme produkter som deg! ;)

Disse produktene koster jo til sammen 1500 kr??

Redken <3

FUDGE er kjempe bra!!

Det står at den lenght sealeren er en leave-in kur, men at jeg bør bruke den med den primeren nedenfor. Skal jeg skylle den ut da?:-)

Endelig kom dette innlegget! Har ventet en stund på det! :)

Jeg har begynt å bruk Redken nå, syns håret er blitt sterkere :)

Vet du hvilke shampo, balsam, kur, hårolje eller generelle produkter en kan bruke for å få vekk frizzy/brusete hår? 😆

Ps: Elsker bloggen din ❤

Digger deg!!! <3<3<3

bruker du bare dyre frisør produkter? ;)

Mange ut av disse produktene er nesten like, i hvordan de behandler håret. :)

Redken er best i verden!

Jeg DIGGER redken extreme length serien <3 den funker!

Siden du jobber på frisørsalong får du noe gratis eller er det bare 25%? :)

Woooo for et dødsbra innlegg! Synes alltid det er vanskelig å vite hva som er verdt pengene, men dette var virkelig til hjelp! Tusen takk<3

Kjempe bra innlegg! :)

Har du Iphone? Er laderen dårlig, vill ikke lade eller er ødelagt? Da kan jeg anbefale deg på det sterkeste å bytte til ny ledning! Den lader mye fortere ;)

Er du god på å lage hårfrisyrer? ;-) >Kan du lage video der du viser oss noen?

^ er du og Eirik noe? :D

Herregud får du virkelig plass i dusjen til alt dette? :o

Kan du lage flere videoer?

Har du noen fine tips til julekalender gaver til jenter på 6 år? <3 :D hadde blitt veldig glad for svar

Hei!

Har du MK veske? :-)

Elsker slike innlegg! håret ditt er så fin<3

Hvordan har du laget hjertene på bildene?

Nydelige håret ditt fortjener kun det beste!

Jobber du på haishop Jekta i Tromsø?

Anbefaler så sterkt å se de nye episodene av tvd på netflix!

ÅH ENDELIGKOM DETTE INNLEGGET! HAR VENTET LENGE PÅ DET :D <3

Redken Real Control Shampoo er best!

Har du fortsatt de rosa HUNTER støvlene dine?

Kan du begynne å ha mere rett hår enn krøller? :) Mye finere med rett!

Jeg elsker fudge! :) den fungerer utrolig bra for håret mitt

Jeg liker ikke butikk shampooer.. de gjør noe med håret mitt... håret blir helt rat :p

#PrayForParis

Hei! Lurer på om du bruker contidioner i samme serie som fugde sin lillashampoo? :) og vil den i seg selv gjøre like stor nytte som shampooen, eller er det shampooen som fjerner uønsker gulskjær best? :)

Skriv en ny kommentar