hits

bloggers saturday

Hei!

For en kveld det var i går. Wiz var så klart amaazing, men skulle ønske vi kom litt tidligere så vi kunne fått litt bedre plasser. Vi sto liksom med et gjerde også var det en stolpe rett foran oss, så man så nesten ikke artisten på scena. Vi måtte bare følge med på storskjermene for å se showet, så egentlig kunne vi nesten bare vært hjemme i sofaen og sett på YouTube. Mot slutten av Wiz bevegde vi oss lengre bak i teltet hvor vi kunne gå litt rundt, det var egentlig mye bedre så slapp man stå og bli skvist opp mot gjerdet av alle rundt. Høydepunktet var når han sang "See you again" og hele teltet sang med, så nydelig ♥

Etter konserten dro jeg og KK en kjapp tur hjem til Natalie før vi dro videre til Anna på vors nummer 2 for kvelden. Der var Anna, Ingrid, masse andre søte jenter og Tuva og Karen. Anna og Ingrid har jeg ikke sett siden vi var på Hove, så det var veldig koselig å se de igjen. Fikk også sett Anna's "berømte" soverom i virkeligheten, spennende. Har jo bare sett det på bilder tidligere, må kanskje ha vært kveldens høydepunkt :pPppPPp Etter en liten tur på vorset dro jeg videre på byen med KK og Natalie. Først var vi på DownTown, men det var så syyykt mye folk der så vi dro videre på The Mint. Ganske stappet der også, men ikke på langt nær like mye som på DownTown! Alt i alt en vellykket kveld, og formen er faktisk ikke så ille i dag.

Søndag er jo egentlig hviledag, men her i Trondheim er det tydeligvis Cava-søndag så ifølge de andre jentene skal vi ut igjen i kveld. Vi har fått i oss litt nachos så skal vi bare slappe av noen timer før det er påan igjen, kjenner jeg gruer meg litt og spesieeeelt til formen i morgen. Så lenge jeg kommer meg på flyet klokken 2 og rett på jobb når jeg kommer til Tromsø, så er jeg fornøyd!
bildene er lånt fra anna, vi nøyde oss med å ta bilder med et kamera for denne gang

- Hva har du gjort i helgen?

52 kommentarer

Møtte deg på Mint i går, hadde trodd du skulle være ei snill og artig jente å feste med, men der tok jeg feil. Tror nesten ikke jeg har møtt noen mer overlegen og bitchy jente.. Utrolig synd. Folk i Trondheim er som regel veldig spandable mennesker som alltid synes det er gøy å møte nye folk :)

Men du får kose deg på CavaSøndag, det bruker å være veldig bra 👌🏼

Jeg har bare slappet av og vært hos søsteren min :) Håper du får en fin Søndag :)

Nei jeg har spill t hockey og fotball bare så fint bilde av dere he he ha en god søndag du martin

Marte: Det var jo dumt du fikk et sånn inntrykk av meg, husker ikke helt å ha møtt på noen egentlig så var kanskje litt for full. Jeg var egentlig ganske lei utestedene fordi det var så mye folk at man kom seg nesten ikke rundt, er ikke vant til at det er så stappet hjemme i Tromsø..
Men jeg er som regel hyggelig og imøtekommende når jeg er ute, så hvis du av en eller annen grunn møter på meg en annen gang håper jeg at du får et litt annet inntrykk. Beklager for det :)

Takk for det!

Så deg i går! :-)

Jeg har vært på ridetur med hesten min! ;)

Møtte du Erica Kvam? :D Hun var også på konserten! Du skulle virkelig møtt henne, hun er en så herlig person. Fantastisk fin også <3

Åh så bra at kvelden var vellykket! God tur hjem :)

Hei!

Siden du har en kald blod farge i håret? Bruker du sånn blå, lilla eller sølv sjampo å bevare fargen på håret?

Åh " see you again" er så nydelig! Jeg begynner nesten å gråte hver gang jeg hører den! Spesielt når jeg ser musikk videoen med Paul <3 Da kommer virkelig tårene :-(

Så utrolig koselig å bra kveld da ^^, Så fint innlegg også!

Marte tar feil, du va imøtekommende, snill og grei.

Kanskje du huske mæ? En kjekkas som du absolutt villa ta bilda med etter konserten fordi du va så starstruck? ;-) :D

Kjempe fine bilder!

Møtte deg også, fikk samme inntrykket av at du var overlegen å rett og slett sur! Så det var veldig synd, trodde du var mer imøtekommende enn så.. Skjønner du var full, men er ikke noe gøy for oss blogglesere som har lest bloggen i noen år, endelig møter deg så ble det slik at du bare ser rart på meg og går din vei å svarer surt

Så deg <3

Kjempe fine bilder!

Kunne du tenke deg å flytte til Trondheim? :-)

Lyst til å ta en tur innom bloggen min? jeg blogger om de to jentene som ble kidnappet av to maskerte menn 10 juni i 2014. De bodde hos meg og jeg skal nå i rettsak, så bloggen handler om dette nå. Men ellers bor jeg i fosterhjem, og lever ett liv med en narkoman mor og på landslaget i western riding så mye av fritiden går til trening.

http://miriamsandvikk.blogg.no

Gikk reisen hjem greit? :)

Bra du tar en liten pause også! Kan være godt av å til :)

Når du er ute på fest, og møter noen som vil hilse på deg.. Hilser du bare på *"kjendiser" eller snakker du med fans også? :-)

Hva skal du gjøre på Halloween?

Du er så fin! <3

Så koselig kveld da! ;)

Skal du reise til Egypt? :) Så spennende!

Hei Threse så fine bilder av deg

du er en smellvakker jente da

så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Har du hatt en fin dag?

kan jeg få se deg med Blå Jeans på bloggen?

Jeg er glad i deg da <3

Synes det er utrolig bra at du har skaffet deg en jobb, at du får arbeidserfaring og at du får noe ut av friåret ditt. (du jobber vel fortsatt som frisør?)Det er så utrolig mange av de som tar deg et friår som bare blir hjemmet og sløver. Hehe, ville bare komme ut med det. Digger bloggen din.

Jeg syns det er kjempe bra at du har begynt å blogge igjen! :-)

Hva er planene dine denna uka? :)

Hva bruker du til å redigere bildene dine? på bloggen og instagram.

God tur til Egypt! :)

Har du ikke jobb eller skole? :(

Åh ha en super ferie i Egypt! Så det på snap at du skulle reise! :)

Skal du reise alene til Egypt?

God tur! :-) <3

Kan du lage hårvideo til oss? :D

Kan du legge ut en video?

skiller deg godt ut med tattoo ! og det er bra !OOOOHYEAH awesomenessen er bare awesome ;D

Skikkelig vennebilde! :D Så herlig

Jeg så deg på konserten! =)

Hørtes kjekt ut! :)

Skal bare slappe av med kjæresten! :) <3

#PrayforParis <3

Kunne du tenkt deg å flytte til Trondheim? :-)

Så nydelig du er!

Herregud så pen du er!!

<3<3<3 fineste

For en herlig gjeng! :D

så nydelige jenter!

Jeg så deg i Tromsø i morgest!

Skriv en ny kommentar