hits

halloween costume

Hei!

Nå er det jo Halloween, dagen for alle jenter til å ta den heeelt ut med sexy outfits og masse sminke. For de som liker den slags. Noen liker jo å ta den helt ut med syke kostymer også, noe jeg syns er utrolig morro. Jeg hadde planlagt å dra på Halloween-fest i år sammen med Camilla og KK, men så kom jo denne sydenturen som gjorde at jeg måtte reise ned til Oslo. Derfor ble det ikke noe kostyme på meg i år, og jeg kan faktisk ikke huske om jeg har kledd meg ut de 3-4 siste årene heller. Det eneste jeg fant i bloggarkivet var et kostyme fra 2011, året før jeg ble 18. Da kledde jeg meg ut som en slutty Alice in Wonderland, haha. Jeg husket jeg følte meg så sykt fin i kostymet mitt. 


Meg og Renate før festen i 2011Syns det var utrolig kjedelig at det ikke ble noe Halloween-feiring på meg i år, det er jo morsomt å kunne ha på seg noe annet enn vanlige klær. Jeg får ta det igjen til neste år - forhåpentligvis! Ellers i dag har jeg bare vært hjemme og koset meg med hundene, mamma, småsøsknene mine og pizza. Pizza må være det jeg koset meg aller mest med av alt jeg nevnte, hehe. I tillegg var jeg en snartur på Romerikssenteret og kjøpte vipper og noe sminke så jeg er klar til avreise i morgen. 


Hundene til mamma. Milo til venstre (pomeraninan+chihuahua blanding) og Lulu til høyre (jack russel terrier+amerikansk cocker spaniel) ♥


Så her har dere årets Halloween kostyme:

prettyyyy

♥ Hva har du kledd deg ut som i år/tidligere år?

(Jeg fikk forresten med meg at et fly som skulle til Russland hadde styrtet på vei fra Sharm el Sheikh i dag, hvor 224 passasjerer omkom. Først hevdet en IS-gruppe at de hadde skutt ned flyet, så da ble både jeg og KK ganske nervøse for reisen i morgen. "Heldigvis" var ikke det tilfellet, men en utrolig trist sak. Bare tenk så mange pårørende som står igjen med tapet på noen de hadde nær seg... Hvil i fred!)

17 kommentarer

Nydelig kostyme!

Er du i Egypt ennå?

Kunne du vist oss hva du skal være i år? ;)

Bruker du ikke vippeextensions mer? spør siden du sa du kjøpte vipper?

Var ikke uten grunn du følte deg sykt fin i det kostymet, kanskje på tide med en kjapp rerun ?

Kor e t-skjorta fra?

Likte innlegget! Stå på, håper du blogger mye når du er i Egypt : )

Klem <3

Var faktisk på min første Halloween fest igår og kledde meg ut som en slutty djevel. :P Var gøyt!

Var ikke du "bare" 17 i 2011? Siden 93-modellene var russ i 2012 :)

Har du sett sophie Elise sitt? :D OMG!

Så utrolig søtt kostyme!

<3 så fint

Hvorfor har du ikke feiret halloween i år?

Slike halloween kostymer, syns jeg burde være skumle.. ikke søte å morsomme :) Halloween er jo en "skummel" dag og dato

Sophie Elise sitt kostyme var utrolig stilig! :-D

hehe, så brun du var på denne tiden! :D

Skriv en ny kommentar