hits

ikke verdt pengene

Hei!

Akkurat nå er jeg sykt irritert over nettet på hotellet. De har bare nett ved bassenget og i lobbyen, og man må så klart betale for det. Ikke verdt pengene i det hele tatt, tregere nett har jeg ikke vært borti. Ville heller sittet i en skog i Norge med E-nett på iPhone'n. Har prøvd å blogge siden klokken 15-16 i dag, det sier kanskje litt. I tillegg kan jeg bare bruke nettet på telefonen hvor jeg brukte det først, "one device only". Så da må jeg blogge fra telefonen resten av ferien, gidder ikke betale for enda et nett når det var så elendig. Pikk.

Det var dagens utblåsning. Ellers er vår første dag her i Egypt over, og vi skal snart ta turen til Naama Bay og sjekke ut litt mer av byen/utelivet. Maten på hotellet er ikke luksusmåltider, men det er absolutt spiselig og vel så det, så ingen klager der. Dagen ble tilbringt med bassenget, også fikk vi oss litt massasje når solen gikk ned av et spa her på hotellet. Skikkelig avslappende og rolig dag med andre ord, det er sånn ferie skal være! Siden jeg blogger fra mobil får dere bare litt bilder nå, så poster jeg mer når jeg har mulighet fra mac'en :)

Vi begge har fått ca 1970 nye fregner (hver!!!) i dag :)))

46 kommentarer

Serr. Hva med å nyte ferien??! ..

Stakkars.. Håper du får det bedre etterhvert, at du klarer å nye det faktum at du er på en herlig ferie. Guri så utakknemlig.

nå må dere ovenfor her faktisk forstå det faktum at dette er jobben hennes og en del av levebrødet hennes, ingen blogg, ingen penger, ingen penger ingen ferie, det er så simpelt som det :)

Oi Guri, så irriterende! Mitt tålmodighetsnivå hadde nok sprengtes hadde det vært meg. Men flink er du, det viser at du er en dedikert blogger! :-)

ta deg fri fra bloggen og nyt ferien, det må være lov!

Du er der jeg var!! Og ja, nettet suuuuger. Må være tålmodig for å si det sånn. Kos deg masse

Anonym: Hadde jeg ikke blogget på en uke hadde jeg nok fått hørt det fra noen lesere skal jeg si deg. er kun pga bloggen at nettet irriterer meg. Og utakknemlig? Har da betalt ferien selv og betalt for internett så hva er det å være utakknemlig for.

oda hansen: Takk, noen som har skjønt det!!

Så irriterende! :S

Må kose deg resten av ferien da. :-)

Hei! det lureste du kan gjøre i Sharm, er å gå på en kiosk/butikk der og kjøpe et egyptisk simkort med mobildata, det koster ekstremt lite, og da får du kjempebra internett, som du kan dele med pcen uten problem:) De som jobber i butikken, hjelper deg med å sette det i og få det til å funke:)! koster rundt 150 kr for 5 GB tror jeg. definitivt verdt det:)))

nå må jeg le av kommentarer herpå bloggen , det virker som hver eneste gang Therese blogger så er det om å gjøre å finne en minste feil azz , jeg syns innlegg som blir sett på som latterlige ikke har sjans til å måle seg med latterlige å meningsløse kommetarer . Å da er det ikke dette kommentar feltet her som er verst men hele bloggen , karnsje hu skal blogge om finn en feil ;) plisss ikke heng dere opp i alt , er så klæin å lese for oss som digger bloggen :-D ha en super ferie therese <3

Det bruker å være sånn på hotell.. Når jeg var i Barcelona var det bare nett i trappa.. sykt irriterende :p

Tror hun nyter ferien maks, selv om hun blogger lissm! :) Veldig hyggelig å at du blogger på ferien også, selv om innlegget var ganske negativt. :P

Kos dere videre!

Hei, hvilket hotell er dette? Kjæresten min skal på ferie til Egypt nå snart så tenkte bare sånn anbefaler du det eller ikke bortsett fra det med nettet da? :)

hahah dere ble lurt

Prøv bare å nyte resten av ferien :)

Det er lov å være ok!!

Stakkars dere:-(

Jeg er så misunnelig på dere som er der nå :(

Kjempe kjedelig når sånt skjer! Har opplevd det selv noen ganger :)

Fy faen for en kropp du har!! :D <3

Dessverre måten du skriver på gjør at du blir barnslig.. Kunne trodd du var 14 år :p

Hvor stort er bassenget? :D <3

Hei!

jeg lurte på en ting, når dere er ute på fest.. Hvordan er det med drikker? Er det mye ulovlig salg av alkohol til mindreårige?

Du burde bare legge vekk hele bloggen å nyte tiden du har der nede <3 :D kos deg videre!

vanlig det at hotellene i Egypt tar betalt for nett =/

caroline: Sharm Reef. Veldig bra hotell, vi har all inclusive og man får mat/drikke/snacks hele dagen så det anbefaler jeg å ha hvis man skal dit. Stort bassengområse og hyggelige ansatte :)

Anonym: Ok, prøver ikke å skrive for å fremstå en viss alder haha :pppp

Anonym: Vi er begge over 20 så det vet jeg ikke så mye om, men de har ikke spurt etter legitimasjon for å si det sånn haha :)

Særr.. det er så dårlig gjort! Fysj folk alt så

Siden det er november nå, er det kaldt eller varmt i Egypt? :)

Anonym: det er ca 30-38 grader på dagen og rundt 30 på kvelden, ikke kaldt med andre ord!

Okei, det høres bra ut! Takk for svar :)

Herregud så deilig det høres ut! Vil til syden jeg nå :-D

Kan tatoveringene dine få sol på seg?

Hva spiser dere til frokost, lunsj og middag ¨når dere er på ferie? Går det mye i restaurant-mat? :p

Hvilken filter bruker du på bildene? Kan du vise hvilket og ikke bare appen? På vsco foreksempel

Kjøp eget mobilt bredband, sånn 100-200kr for 7gb. Veldig billig! Finnes på vodafone i naama. Da kan du ta det med deg over alt, vi hadde det med på stranda blant annet. Så fikk vi snappe ogaånn😜

Så utrolig kjipt!

Dårlig gjort :(

Hei Therese :) Jeg bode på Sharm Reef i 3 måneder i 2012, og nettet suger virkelig, men du får gratis Wifi på Starbucks rett over gata :) Det funket i vertfall fint da jeg var der :) Nyt resten av ferien!

Skriv en ny kommentar