hits

kommer vi oss hjem?

Hei!

Ser mange er bekymret for om vi kommer oss hjem siden SAS har stoppet flyvningene sine til Sharm el Sheikh. Joda, sånn som ting ser ut foreløpig blir ikke det noe problem. Vi reiser med Amisol som bruker et annet flyselskap, Air Cargo eller hva det het. UD har ikke frarådet å reise hit og det er ikke sikkert at det er terror som er årsaken til den nylige flystyrten. Om vi ikke kommer oss hjem får vi nok beskjed i god tid, men vi fikk brev i dag fra reiseselskapet om at alt skulle gå som normalt!

I dag har vi bare slappet av i solen, rimelige hangover etter gårdagen. Kom oss ikke i seng før klokken 6-7 i morrest så ble ikke så mange timer søvn. Spiste lunsj på McDonald's og sov en ettermiddagshvil etterpå. Nå er vi i Naama Bay på Dly bar og tar et par drinker, men tror det blir rolig i dag. I morgen skal vi på kamelsafari + kjøre firhjuling, det gleder jeg meg til. Det er obligatorisk å ri på kamel når man er i Egypt!

Har ikke fått tatt noen bilder i dag, lå bare og holdt oss fast i solsengen fordi det var en helt siiiinnsyk vind i dag. Rart vi ikke blåste bort, hehe ;)

29 kommentarer

Så bruune, jelly. :P

Har dere retur-billetter?

Tror nok dere skal kommer dere til Norge igjen.. De kan ikke nekte noen å fly når dere har billetter!

SAS er drit!

Du er nydelig!

Kjære Therese!

Du har vært kjempe flink å blogge en god stund nå! Stolt av deg!

Hatt mye tekst og bilder med i hvert innlegg. Dette innlegget her ser ut som det er kastet ut en vaskemaskin... ikke like bra :( Skuffer meg nå!

Norwegian! ;) <3

Bruker du steroider? :o

Jda, Det gjør du! Ha trua på det :-)

Selvfølgelig er vi bekymret.. Kan jo bli problemer med å komme seg hjem på disse tider! :-(

Verdens søteste jente er du!!

Jeg må ærlig si at jeg aldri har hørt om flyselskapet å ikke flydd med før.. Dere må bare være sikkert på at det er trygt! :) God tur hjem<3

Flydd med amisol sitt fly jeg og. Ittno problem

hei :) Hvor er den svarte toppen din på headeren fra?

Hvilken foundation bruker du eller som du vet om har aller best dekkevne? :)

Så brun og lekker du er !! :-D Savner sommeren allerede! :-D <3

"Ikke sikkert at det er terror som er årsaken til den nylige flystyrten". Så klart det er terror som forårsaket ulykken. Det er funnet flydeler over et stort område, så flyet må ha eksplodert i luften. Fly eksploderer ikke plutselig uten noen forvarsler, og når det i tillegg er et russisk fly så er det helt åpenbart at det er et terrorangrep.

Hvis man ikke skjønner det selv at det var et terrorangrep, så har jo også amerikansk etterretning bekreftet at det var terror.

Håper du tar vare på deg selv :-)

Tror det skal gå fint jeg!

Hei, ser ut som dere er på hotellet Sharm reeff. Vil vare du ifra, pass dere for utestedet som ligger sett ved hotellet. Han som vinker folk inn blir svært innpåsliten, aggressiv, rett og slett ekkel. Husker han som høy og nesten ikke hår, eller ikke hår. Kos dere i Egypt :)

Har dere komet dere hjem? :)

theasmeninger.blogg.no

theasmeninger.blogg.no

Heeii! Så fine bilder. Stor inspirasjon.

Kan du se på min blogg om du har TID?

http://theasmeninger.blogg.no/

#prayforParis

henie seppola

henie seppola

du inspirerer meg me de puppene

Skriv en ny kommentar