hits

In the desert

Hallo

Nå er vi i Naama Bay igjen, nå har vi bare to kvelder til før vi skal hjem så da må det festes litt. I dag har vi slappet av og solt oss noen timer før vi ble hentet på hotellet klokken 3. Vi ble kjørt litt utenfor byen til et sted som hadde masse firhjulinger. Jeg og KK kjørte sammen på en firhjuling ut i ørkenen med resten av gruppen. Vi stoppet et stykke inn med et fjell som de kalte "Ekko Mountain". Her stilte hele gruppen seg på en liten sanddyne og ropte mot fjellet. To sekunder senere svarte ekkoet med det vi ropte. Det var så tydelig, man skulle nesten tro at det stod en gjeng oppå fjellet og ropte tilbake til oss, haha!

Etterpå kjørte vi et lite stykke til og dro innom et beduintelt hvor vi fikk servert te av beduinene. Beduiner er mennesker som bor i ørkenen, veldig spennende å se hvordan de hadde det. I tillegg fikk vi ridd på kamel i en halvtimes tid, noe som var ganske morsomt. Jeg var smånervøs for at kamelene skulle være aggressive og gå berserk, men det gikk helt fint og de var så snille så. Jeg fikk bare litt panikk når kamelen begynte å riste seg og hele salen gikk frem og tilbake, da trodde jeg egentlig at jeg ble å falle av :pPppP Etter kamelturen kjørte vi firhjuling tilbake til der vi startet, så kjørte bussen oss hjem til hotellet. Vi er begge veldig fornøyde med dagen, godt å få litt mer ut av ferien enn bare soling og bading :)

Vi betalte 150kr hver for å være med på firhjuling og kameltur, så 300 totalt for begge. Egentlig kostet det 300kr per person for å ri kamel og 250kr for å kjøre firhjuling, men vi snakket med de ansatte på Sky Bar og fikk de til å ordne oss en god pris. På hotellet skulle Amisol ha 450kr per person bare for kameltur, så det lønner seg å sjekke ut tilbudene utenom hotellet. Reiseselskapene er som oftest dyrere på utflukter, siden de er et mellomledd og skal ha sin inntjening. Bare et lite tips til dere :)

18 kommentarer

er ikke det dromedarer og ikke kameler? kameler har pukler på ryggen...

Du er så sykt digg! Flere bikinibilder takk:)

Ser ikke ut som kamelene blir tatt godt vare på. De er skinn og bein. Dyreplageri av værste sort.

Dyreplageri det der

hadde aldri ridd på kameler da man vet de blir behandlet dårlig, mange av de får ikke vann engang

ser ut som dere har en koselig tur :-) det at kameler/dromedarer blir behandlet som dem gjør er faktisk ikke therese sin feil så hvorfor gidde å skrive det ? kos deg masse på feire videre :-)

Sjekk gjerne ut bloggen min www.bartendertips.blogg.no masse drink og cocktail-oppskrifter og andre tips:) Trenger du en bartender til ett privat event eller en egenkomponert oppskrift? Kontakt meg:D

Heisann!

Nå er det ikke meningen å reklamere her, kun tipse! Vil bare fortelle deg at jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, dersom det kunne være interessant for nettopp deg :-D Ellers vil jeg ønske deg en fantastisk fin søndag videre, og håper du har hatt ei strålende helg!

Klem!

Hei! Ser sykt digg ut! Kos deg de siste dagene, kjære kollega :)

åh herregud! ¨så heldig

Hei!

Hvordan klarte du å få håret tilbake til blondt? (Når du hadde rødt) :)

Har rødt selv nå, men vil ha blondt igjen.. Hehe!

Hvordan er det å ligge på 19ende plass?

Hejå!

Har akkurat sluppet musikkvideoen til singlen min, så kult om du vil sjekke den ut! Låta heter "Broken Diamond" og er første singlen av masse ny musikk dette året ^_^

https://www.youtube.com/watch?v=p-cvY95Mofg

når hun betaler for å ri på kameler/elefanter så støtter hun den virksomheten og dermed fortsetter dyreplageriet. så jo, det var galt av henne.

Gleder meg til du blogger igjen!

Hva i alle dager? Kameler ? :p

Skriv en ny kommentar