hits

dressed up

Hei!

De siste ukene har jeg vært helt tom for energi. Jeg har ikke fått gjort noe som helst annet enn å være på jobb. Dagene mine har gått akkurat slik som det her: stå opp - dra på jobb - dra hjem - spise noe enkelt - sove. Jeg har sovet så mye at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har liggesår enda. Har lagt meg i før midnatt hver dag, noen dager lenge før. Mørketiden er kommet for fullt og det tar på at det er mørkt når man står opp, når man skal på jobb, når man er ferdig på jobb - ja, mørkt døgnet rundt. Jeg har heller ikke fått gjort noe som helst hjemme, så jeg bor enda i pappesker og det blir bare mer og mer ting i leiligheten og mindre og mindre som er pakket ut. Jeg må nok prøve å få kommet i orden før jul, og nå får jeg heldigvis snart siste rest av møblene som jeg trenger for å få pakket ordentlig ut. 

Jeg har fått ei som lager bord og andre ting til å lage et sofabord til meg, så det er jeg utrolig spent på og jeg håper det er ferdig snart. Jeg har også kjøpt (fått i julegave av pappa) kommode og reol som forhåpentligvis kommer på onsdag, alt av saker jeg har liggende i pappesker er nemlig bare ting som må ha et sted å bli pakket ut og det har jeg ikke hatt til nå. Jeg skal få tatt et par bilder når jeg har kommet litt lengre her hjemme så skal dere få se.

Forrige helg hadde vi julebord med jobben, noe som var utrolig koselig. Først møttes vi etter stengetid på HairShop. Her skulle vi være i tre timer å vorse, samtidig som vi pyntet oss og ordnet hverandre på håret. Etterpå dro vi på Biffhuset og spiste nydelig biff, drakk litt for mange glass vin etterfulgt av en smakfull dessert. Etterpå gikk turen på Grunder hvor vi tilbragte resten av kvelden/natten. Dagen etterpå var helt forferdelig, men jo morsommere man har hatt det jo verre blir hangoveren har jeg erfart. Det var iallefall et vellykket julebord, jeg var jo ikke med i fjor så det var gøy å få vært med denne gangen. Jeg har jo så fantastiske kolleger at det kunne ikke blitt kjedelig omså vi hadde prøvd på det.

(affilliatelenker) Her er antrekket fra julebordet. Cardigan fra Nelly, kjole fra Nelly, sko fra Nelly - hahahaha! Kjolen og paljettcardiganen kjøpte jeg i fjor, jeg rakk ikke finne meg en ny kjole før julebordet dessverre.. Jeg føler liksom man må ha noe nytt, men får satse på at jeg finner en ny kjole til julaften/nyttårsaften iallefall!Håret har flinkeste Karoline ordnet <3 
karobby

38 kommentarer

Så fin du var!

Jaja, litt pause fra bloggen har ikke noe å si, du er ikke nødt til å blogge konstant, spesielt hvis du ikke har tid. Bare gjør ferdig leiligheten og allting så kanskje blir blogginga bedre etterhvert. Men du må ikke "over jobbe" eller hva det nå heter. Jobb det du orker så får du litt tid til å slappe av litt så fortsetter du med leiligheten så spise og pusse tenna, tisse, kanskje bæsje og legg deg å sove.

Og husk å vaske ansiktet ditt hver morgen og kveld så du ser fresht ut.. =)

God helg!

alltid de samme unnskyldningene:)

Kanskje du mangler jern eller har lavt stoffskifte? Håper du har det bra, ta vare på deg selv <3

Såå fin du var <3 Ha en super fin helg videre :D

Så fin du er!

Så nydelig du er!

Hvor har du kjøpt sølv jakken din?:)

Kor e jakken fra? <3

Hei,

Kan du legg ut betre bilder eller hvordan man lager frisyren din til julebord? Var veldig fint!

Søte deg!

Er det julebord på gang? :-)

Du er bare nydelig Therese.

Såå fin! Elsker cardiganen. (Den er fra Nelly, for de som lurer: http://m.tcmn.blogg.no/1418766977_den_perfekte_cardigan.html )

Verdens søteste jente

Du har alltid de samme unnskyldningene .-)

Hvorfor har du pyntet deg?

kjempe fin. kan du lage video snart please. <3

Kan du lage flere vidoer? elsker de...

Hvor lenge har du hatt denne bloggen?

Hvilket program bruker du nbår du lager filmer på youtube ? :-)

Hallo!? Du har spurt om dette før... DU MANGLER JERN

Du burde ha rød kjole! ;-)

Endelig så du litt voksen ut! Du kler det!

Hva faen feiler deg??

WOW! Så fin du var på håret!

Og jeg synes det er sykt bra at du bruker en kjole fra i fjor jeg.

Alle kjøper så sykt mye klær som brukes en gang, og deretter bare ligger i skapet.

Det er så utrolig dumt! Tenk på miljøet etc. Om alle kunne bare brukt en av de hundre kjolene man har fra før <3

kan du lage en video av hvordan håret ble ordnet?

Kan du lage video hvor du viser alle tatoveringen på sleeven din og forteller litt om hva det er og hvorfor du valgte akkurat de "bildene"? 💖💖💖

Man kan ikke klage over å være trøtt og sliten de siste ukene, for så å nevne at du har vært på julebord og drukket for mye vin ;-D

KOM DEG OPP PÅ TOPPLISTEN IGJEN SAVNER DEG DER!

Kan du være så snill å blogge?

du ser kjempefin og sunn ut nå!

Du e så utrulig vakker tcmn, æ elske dæ over alt på jord, 😚😚😚😍håpe du får en helt fantastisk go jul elske dæ 👸👸

Så fin!

Skriv en ny kommentar