hits

visste du dette om meg?

Jeg kan ikke huske at jeg har hatt et innlegg som dette før, så jeg tenkte at det passet bra å kjøre på med det nå. Jeg regner med at de fleste som er innom den "meeeeget" aktive bloggen min er folk som har lest bloggen min lenge og håper på å se nye innlegg - til tross for at dere blir like skuffet hver gang dere trykker enter og ser samme overskriften på nyeste innlegget dag etter dag.. haha! Well, let's gooo!

1. Jeg har hatt den sykeste blåveisen uten å vite hvordan jeg fikk den. Jeg våknet bare opp med den etter jeg hadde vært i bursdag hos en venninne. Når jeg våknet fikk jeg ikke opp det ene øyet, så jeg trodde at kanskje vippelimet hadde klistret det sammen. Når jeg kom ned i speilet på badet fikk jeg rimelig sjokk. Jeg hadde i følge venninner ikke noe blåveis når jeg ble kjørt hjem, så den har kommet etter det. Det jeg har konkludert med er at jeg har snublet i karmen på soverommet når jeg skulle inn, også har jeg kræsjet i hjørnet på kommoden og besvimt på gulvet. Jeg hadde jo et sår på siden av øyet, så det er nok der kommodehjørnet traff. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde pisset på gulvet der jeg lå også, piiinlig. Heldigvis fikk jeg ingen varige skader av det, men det tok sin tid før blåveisen forsvant!


2. Før redigerte jeg alltid nesen min på bilder. Og ikke bare litt heller. Jeg hadde skikkelig komplekser pga nesen, fordi jeg syns den var for spiss + det er en liten kul på den som vises veldig sjelden. Jeg hadde så lyst på en nese med bue på, så da redigerte jeg like så greit på meg en slik nese. Hallo - alle rundt meg måtte jo se at jeg gjorde det? Jeg redigerte en skikkelig skihoppnese, tror jeg ble blind på redigeringen etterhvert for flere av bildene ser jo helt tåpelig ut haha! Her har dere et bilde av hvordan nesen min egentlig ser ut fra den vinkelen jeg liker den minst, og noen bilder av den flotte redigeringen jeg gjorde før i tiden.3. Jeg tok til mot og kom meg i mai ut av mitt første forhold. Det varte i nesten 2 år, med mye perioder hvor jeg var singel innimellom. Det var et forhold som ikke var sunt i det hele tatt. Jeg gikk gjennom mye dritt i løpet av den perioden, og jeg er den dag i dag veldig glad for at det er over og at jeg klarte å bli ferdig med det selv om det tok meg litt vel lang tid. Jeg tar det med meg som lærdom videre i livet på hvordan det ikke skal være. Jeg kan ikke akkurat si at jeg angrer på det for det var jo fine perioder, men det er store deler av det jeg kunne vært foruten og alt i alt var det mer dritt en bra, så not worht it.

4. Jeg er ekstremt sjenert av meg. Hvis jeg er rundt mennesker jeg ikke kjenner noe særlig, så kan jeg være stille som en mus - med mindre jeg har noen av mine nærmeste sammen med meg, da føler jeg meg på en måte tryggere. Det er ikke sjelden jeg har bedt mamma eller andre ta kontakt med folk for meg, eller sagt at de må si ting for meg fordi jeg ikke har turt. Haha! Når jeg har drukket derimot er det en helt annen sak, da er jeg venn med alt og alle.

5. Jeg har fregner. Og da mener jeg mye fregner. Jeg har hele mitt liv hatet de, og har i hele tenårsperioden min forsøkt å finne foundations og annen sminke som kunne dekke godt nok over de. Jeg kan ta meg selv i å sitte å fantasere om å ha fregnefri hud. For problemet mitt er at uansett hvordan jeg sminker meg, så ser det aldri jevnt ut - nettopp fordi jeg har 1943 mørkere prikker i hele ansiktet. Før vistes de bedre fordi jeg hadde nok hakket mer fregner når jeg gikk på ungdomsskolen/vgs, men nå bruker jeg også mer sminke og dekker det bedre enn før. Her er et 5 år gammelt bilde hvor jeg hadde prøvd å sminke meg. Dødsfint, jeg vet. Men her ser dere fregnene iallefall haha!


6. Jeg har i mange, mange år hatt som mål å veie 50 kg. Guess what? I've reached it. Nå veier jeg 50-51 kg, og jeg føler meg bedre enn noen gang. Ikke har jeg prøvd å gå opp i vekt heller i det siste, det har bare skjedd uten at jeg har tenkt noe særlig over det. For ca et år siden veide jeg 42 kg, en periode hvor jeg var veldig deprimert og ikke hadde det så lett. Det er så rart å tenke på at jeg har veid 10 kg mindre, jeg må jo ha sett ut som et vandrende skjelett fordi jeg er jo enda slank med mine 51 kg.

7. Hunden jeg kjøpte når jeg gikk på ungdomsskolen døde nylig. Lotta ble nesten 7 år gammel, og døde uten noe forklarlig årsak. Min bestevenninne Malin overtok ansvaret for Lotta når jeg flyttet hjemmefra da jeg ikke kunne ha hund i leiligheten jeg leide, så hun har hatt henne de siste årene - men jeg har sett henne jevnlig og tilbringt mye tid med henne selv om hun har vært Malin sin hund. Vi begravde henne forrige uke, noe som var utrolig tungt.. Vi trøster oss med at hun har hatt et fantastisk liv og blitt skjemt bort fra alle kanter. Alle var glad i henne, verdens nydeligste hund. Hvil i fred <3 


8. Jeg er ekstremt lat. Jeg tror faktisk det må være en sykdom eller noe. Jeg kan tenke at jeg må vaske klær, også går det 2 uker før jeg gidder å sette på den første maskinen med klær. Og da har jeg allerede i en uke måttet bruke evig lang tid på å grave fram noe brukbart av det jeg ikke bruker i skapet, fordi ALT jeg egentlig bruker er til vask. Sånn er jeg når det kommer til alt. TING TAR TID, rett og slett. 

Var det noe av dette du ikke visste?

50 kommentarer

Visste ikke nummer 2,3 og 4, til tross for at jeg har fulgt bloggen din i mange år :)

ååh, så leit det med Lotta. Men jeg tror hun har hatt en kjempe fint liv :) Husker den blåveisen kjempe godt. Husk er jeg skrek" FY FAEN, FOR EN BLÅVEIS! Stakkars jente" Morsomt nå i ettertid :) Ha en fin adventstid videre <3

husker den blåveisen!

Jeg visste faktisk alt bortsett fra vekta di nå. Gikk opp for meg nå hvor sykt lenge jeg har fulgt med bloggen din, shit haha!

Husker den blåveisen! Huff...

Hvilket redigeringsprogram brukte du til nesa di? Hehe :D

Hvordan greide du å gå opp i vekt? Sliter så med det, veier 44kg og er 164.. Greier det virkelig ikke, og det ser så jævlig ut..

Åhh synd det med hunden <3 Hahah det punktet om klesvask gjelder meg og

Det er ikke vanlig at hunder dør i en alder av 7 år...

Love your blog :)

Greetings from Estonia ;)

angående den siste: prokrastinering heter det! veldig vanlig blandt tenåringer haha

husker godt den blåveisen, au hahah!!

Morsomt innlegg! Husker den blåveisen, fy faen det er uheldig å tryne sånn. Håper vi får se bilder av nye leiligheten når den blir ferdig! Ha en fin adventstid! :-)

nesen din er jo kjempefin sånn som den er :-)

Tuva skrev jo på bloggen sin at dere var på en fest i Oslo, og at det var noen skikkelig fæle mennesker der, og at de hadde slått deg ned eller noe. Og at det var sånn du fikk blåveisen

Anonym: neei, blåveisen fikk jeg i tromsø :) jeg tror kanskje at jeg enda hadde litt blåveis igjen da jeg og tuva var i oslo, men den kom ikke fra den turen:)

Bra innlegg :) Misunne dæ førr fregnen dine!

Du er søt. Skikkelig søt.

Lei det med Lotta😢❤️ Men hun har det bra der hun er!

Men artig med slike innlegg! Huff den blåveisen så jævlig vondt ut😟

Herregud, jeg som har misunnet den uredigerte nesa di! Den er kjempefin <33

Hvilken foundation bruker du? :)

Jeg leste ganske fort men var det alkohol i bildet? hvis man legger seg på oppadgående rus kan det skje litt ting. IKke de beste erfaringene. Men man kommer over det.

Tror kanskje du har vært oppe av senga en tur etter du la deg.. ;-)

Låter som att du har komplex över dina fräknar, små saker gör vissa människor unika.

Du är verkligen vacker oavsett om du döljer dem eller inte!

De som säger annat är bara fulla av skit!

Du fikk blåveisen av at ei venninne av meg slo deg ned :D

Fylla har skylla.....

Haha, husker blåveisen.

Veldig trist det med Lotta :( Hun var en veldig skjønn hund.

Oi, nå ga du meg en god følelse. Jeg har nemlig en slik nese som du ønsket deg, og det er mitt største kompleks! Jeg har i mange uker gått og deppet over den buede nesen min. Men nå må jeg si at jeg er ganske fornøyd likevel. Takk

Husker ganske mye av dette :)

Synes nesa di er søt akkurat som den er jeg.

Og trist med lille Lotta stakkars, søt hund.

Hvor er fergnene dine nå henn?

You were so beautiful when you were younger!!!

Visste noe av det, men ikke alt. Søt er du!

Hvilken sminke bruker du? :-)

Hei!

Hvordan foundation/sminke bruker du i ansiktet for å skjule fregnene? :-)

Kan du lage en sminkevideo?

Kunne tenkt meg å vite hva slags hudsminke du bruker, for synes du får så fin hud :-)

Den blåveisen der, husker jeg så utrolig godt!

Synes fregner er sjarmerende jeg

Huff, den blåveisen så ikke god ut! Bra det gikk bra :9

Hvilket redigeringsprogram brukte du for nesa di ? :D

Hæ? redigerte du nesen din sånn? :o Jeg har sånn "skihopp" nese og jeg hater den...

Åååh kjenner meg så igjen i det med fregnene... Hater de over alt!!! Skjønner veldig godt hva du mener med at sminken føles ujevn og sånn. Ser på alle rundt meg hele tiden. Perfekt og fin hud, spesielt sminken føler jeg blir bedre på alle andre. Men synes du dekker veldig godt over dem. Og jeg hører heeele tiden at jeg ligner veldig mye på deg. Og når jeg leser disse tingene både om fregnene og nesa så er jeg glad vi er to om problemet. Hahah! Men jeg tar det alltid som et kompliment at jeg ligner på deg, da! Synes sminken din alltid ser bra ut selv om du har fregner, men på meg føles det jævlig med mindre jeg redigerer bildene mine mye.

Jeg husker det hele jeg, det eneste jeg ikke annte var redigering av nesen. Ønsker deg en god jul og et godt nyttår :-)

Hahaahaha

Jeg husker den blåveisen din så utrolig godt :p

Så gøy å lese! :D

hhaha så morsomt å lese

Jeg ELSKER fregner! De er jo så utrolig fine! Og AUCH. Den blåveisen..

Ante ingenting om nr 2:p

Gøy innlegg! Vil gjerne se en må-gjøre videio også :-D

Desperat person

Desperat person

Hvilke foundationer er bra for å dekke fregner?😁😁

Kan du legge ut et innlegg ellernoe☺️

Desperat person

Desperat person

På den sminkevideoen du hadde sist så det ut som om du ikke hadde fregner lenger😳

Skriv en ny kommentar