hits

vintorsdag igjen da

Hei!

Så hyggelig med respons på forrige innlegg, og morsomt å se at så mange husker mye av det jeg skrev! Jeg ser nå at dere kanskje setter pris på litt mer varierte innlegg, ikke bare hverdagslige - så det skal jeg bli flinkere på. Jeg har så mange idéer i hodet angående hva jeg kan blogge om, men det er et eller annet som holder meg tilbake på hva jeg har lyst å poste her. Før kunne jeg postet hva som helst, så jeg tror egentlig det er det at jeg har blitt eldre og tenker meg om 2 (eller flere) ganger som spiller inn akkurat der. MEN, Tuva kommer hjem i julen og da har vi blitt enige om at vi skal få til en videoblogg - just like in the old days. Vi var jo helt crazy når det kom til videoer sammen, det fantes seriøst ingen grense for hva vi fant på. Noen ønsker til video? Vi har vurdert en ny må-gjøre video siden den vi lagde for x antalla år siden slo sånn ann, men vi tviler på at denne vil bli i nærheten av like bra da jeg (og hun forsåvidt) som sagt har blitt eldre og ikke er like barsnlige lenger.Nå er jeg hos Karoline sammen med Benedicte og sjefen min Catharina. Vi alle jobber jo sammen, så det blir litt jobbsnakk når vi først er sammen. Vi klarer liksom ikke helt legge jobben fra oss på jobb når vi er ferdig, haha! Det er vintorsdag på uteplassen Grúnder i dag, så vi skal ut og rase litt fra oss. I helgen blir det nok rolig for min del, så da trengs det en liten dag nå. Jeg tenker at jeg skal spare meg til julen etter det her, da bruker det jo å bli en del happenings og spesieeelt nyttårsaften - det gleder jeg meg til. Jeg har enda ikke funnet jule- og nyttårskjolen, og jeg lurer på om det er litt i seneste laget å bestille... Noen som vet om leveringstiden på for eksempel Nelly rundt denne tiden, safe å bestille nå or not? 


fine karo og benny 

83 kommentarer

Det er jo to uker til jul, så tror du rekker å bestille :-)

Kan du lage video om noe personlig? Noe som gjør at vi kan bli enda litt bedre kjent med deg? :-)

Nelly brukte 3 uker på å få i vei bestillingen min... Mange andre jenter i gjengen min som opplevde samme problem, så tror ikke jeg egentlig ville stolt på at de fikk i vei varene til rett tid :-)

Hvilken leppestift er det Benedicte har på seg? Den var sykt fin😍😍😍

This hair length makes you so much feminine, you look gorgeous! :)

Eneli

www.dodolce.com

& https://www.bloglovin.com/blogs/do-dolce-10043597

Bestilte fra nelly på black friday, fikk hentemelding nå på lørdag- altså ca en uke :) regner med at det ikke tar så mye lenger tid enn det siden det var mange som bestilte fra nelly den helga! Nå er jeg ikke sikker på hvor lang tid det tar til Tromsø da, jeg bor på vestlandet så det er jo muligens litt lenger leveringstid i og med at det er lengre avstand.. Men jeg tror nok at du vil rekke å bestille, er jo fortsatt 2 uker til jul! I verste fall så kan du jo bruke julekjolen på en eventuell fest i romjula :)

Jeg har fulgt deg lenge, og husker godt de første videoene du la ut! Syns du har blitt så utrolig mer voksen og ikke minst fornuftig om jeg får lov til å si det hehe :) Kommenterer sjelden på blogger, men synes du fortjener å vite at du er en fantastisk jente! Håper du får tid og har interesse til å blogge mer, for du er en utrolig dyktig blogger!

Jeg er generelt superfornøyd med Nelly... Men tror faktisk ikke jeg hadde turt å bestilt nå med tanke på at det er rett før jul.. Og Posten tar litt lengere tid. Jeg bestilte en pakke fra nelly i begynnelsen av november... å etter jeg etterlyste pakken etter en uke, fikk jeg beskjed om at den skulle bli sendt snart... Å etter litt over 2 uker fikk jeg endelig pakken... uten noen av varene fordi de var plutselig solgt ut fra lageret, og noen ting kom feil... Så alt i alt fikk jeg 2 ting jeg faktisk bestilte, noen kom ikke å noe kom feil... :/

Kristine Mellemseter

Kristine Mellemseter

Bestilte fra nelly for 2 uker siden, fikk pakken i går, altså 13 dager etter jeg bestilte :-)

jeg bestilte pakke fra Nelly nå på tirsdag, har allerede fått melding om at jeg kan hente den på posten :-) i fjord bestilte jeg 7 dager før julaften og det fikk også helt fint!

would you rather - video, som sophie elise nettopp hadde!

Bestilte hos Nelly for 13 dager siden. Den ble sendt 2 dager etter jeg bestilte og har enda ikke dukket opp i postkassa mi... Bor sentralt så jeg pleier å få pakken på 2 dager. Såå jeg ville ikke bestilt der nå om du skal ha det til jul! kanskje andre nettbutikker har mindre trykk enn Nelly ;)

Nelly er dritt nå, bestilte for 11 dager siden og fikk mail IGÅR at den var sendt fra lageret. Der gikk julebordplanene i dass.

Bestilte fra Nelly på mandag fikk hentemld idag, men kommer jo Sikkert ann på hvor langt ifra man bor også😛 Nelly er ca 10 mil fra der jeg bor

herregud så fin du er ;) !

Slapp av, du er nok ikke alkoholiker enda!

Så nydelige jenter! :)

Herregud så pen du er! :-)

Kos dere!

Trodde det var deg å karro ;p

Så koselig da! :)

Trur du skal kunne bestille' er enda to Iker igjen til jul ;)

Har du samle den nye Pepsi med cherry? ;-)

Herregud er folk fulle eller?? 😂😂

Så utrolig kjekt da! ^*,

Hvilken farge har du I håret ditt? Brukt en spesiell korrigering etterpå?

Så nydelige jenter å deg! :)

Har du fått bestilt? :D nå er jeg spent!

💗💗💗

så fine jenter! du er skikkelig pen, Therese♥

gleder meg til videoblogg, det blir rått med deg og Tuva! må gjøre video hadde vært supermorsomt:D

Så søte bilder!

Hva skal du gjøre i jula?

Kjempe fine bilder! :)

Jeg kan enda ikke tro at paul Walker er død :(

Hvor mange julebord har du vært på i år? :)

Benedicte er så pen!

HEI HEI. KAN DU LAGE EN PITTE LITE INNLEG OM HVILKE PROGRAMMER DU BRUKER PÅ DINE BILDER OSV . . . FORDI JEG FINNER INGEN BRA BILDE REDIGERINGS APPER.

Du er nydelig!

Hva er det mest personlige innlegget du har skrevet?? :)

Du er så pen! :)

Wow, så pen Benedicte er!

Would you rather video som sophie elise gjorde

Fine bilder av deg :)

Så fin innlegg! :)

<3 søte deg

hvilke extensions brukte du i den frisyren til julebordet?

Kan du lage video hvor du viser alle tatoveringen dine og snakker om hver av dem? ☺

Nelly bruker ca 4 uker på levering!

Benedicte er så fin!! Det er helt sykt

Har Benedicte ombre? :)

Du er så utrolig nydelig!

Kan du lage en sminkevideo til nyttårsaften eller julaften?

Verdens søteste! :) <3

Rolig nå, du er nok ikke alkoholiker! :)

hvordan går det med deg? :)

Hvorfor legger du ut omtrent naken bilder av deg selv enda? Var ikke du så uheldig en periode hvor folk ronka til bilder av deg og sprutet på dem? Eller at noen manipulerte bildene dine så du så helt naken ut.

Altså, er du desperat etter å høre at du er deilig eller ønsker du å oppleve flere ronke bilder? :(

Savner den Therese som var voksen og som kledde seg så stilig og brydde seg om å se litt voksen ut. Ikke en Therese som glir rett inn i New Jersey..

Se hvem som er på Stitches instagram: https://www.instagram.com/stitches/

Nå må du snart blogge igjen :P 22 plass på lista ! :O hehe :P

Kan du være så snill å blogge? :)

Så flotte jenter! :-)

Tar du bloggen seriøst egentlig? flere dager siden du har blogget.. Helt ok om du tar deg fri, er sliten eller ikke har lyst lenger. Men greit og si ifra, for dette er sånn seriøst 30 gangen jeg er innpå denne bloggen uten å se noe oppdatering.

Savner så syyykt den gamle tcmn?flink blogger og uten de forferdelige tattoveringene

Du burde egentlig legge ned bloggen for denne bloggingen du holder på med ved å ta 2-3 uker med pause mellom hvert innlegg er bare slemt mot oss faste lesere.

Hei fine deg :) Ville bare si at jeg digger bloggen din og ay´t du skriver kjempe bra innlegg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie. For det fortjener du virkelig, så ønsker jeg det er godt nyttår :)

God jul fina! <3

Hvor blir det av deg?

Håper du får en fin jul og ett godt nytt år! :) Kos deg masse :)

Jeg har aldri kommentert på bloggen din før nå.

Hver jævla gang jeg går inn på bloggen din så blir jeg like skuffet. du suger til å oppdatere itilegg så kommer du på tragiske unnskyldinger. bitch please dette er jobben din ta den seriøst eller slutt. for dette blir for fuckings dumt. Du har mistet meg som leser for å si det sånn.

- hilsen en fast leser som har lest siden du begynnte.

Så fine vænna du har :-D ♡

Var innom youtube og oppdaget denne videoen med deg i. Er en person som skal se og kommentere hvordan en hot person ser ut med og uten sminke sammenlignet, og da fant jeg deg i den. Videoen heter: Hot girls wihout makeup. Spol til 6.32 så starter klippet med deg i, der han kommenterer hvordan du ser ut.

Her er linken til videoen: https://www.youtube.com/watch?v=EfmayK6wN2o

Kanskje du burde legge bloggkarrieren din på hylla, ikke vits å få peng for noe du ikke gjør.

Nå må du snat skrive 1 blogg innlegg da ;D

Eileen Isabella

Eileen Isabella

Hvor kjøpte du det prada bilde på veggen?

Godt nytt år!

Please check out my blog you guys☺️ Love your blog tcmn. Happy new year

Heisann du! Kunne du vært så snill å svart meg på noen spørsmål? :) Lurer på noe ang sleeven din! Når du startet på den, og kun hadde tatovert de to blomstene, hvor mye kostet dem? Og hvor lang tid tok dem? :) Og hvor mye kostet hele sleeven (eller ikke hele, men det øverste leddet, altså albuen og opp) Håper du kan svare :-)

Snart en mnd siden du blogget sist nå. Jeg har vært fast leser i flere år nå. Men dette gidder jeg ikke mer. Du mistet nettopp en leser til :)

Hun blogger hvis folk slutter å kommentere hahaha xD lol

Benedicte har de peneste øynene :O Omg,kan du ikke legge ut flere bilder? Eller har henne blogg?

Skriv en ny kommentar