hits

sneak peak

Hei!

Nå som jeg begynner å komme i mål i leiligheten tenkte jeg å gi dere en liten sneak peak. Den er jo ganske mye mindre enn den forrige jeg bodde i, denne er bare over en etasje og er vel rundt 40-45 kvadrat. Siden vi eier hele huset skal vi etterhvert bygge ut slik at min leilighet blir over hele 1 etasjen, nå er litt av 1 etasjen en del av leiligheten oppe. Da vil jeg få litt større stue og et til soverom. Nå må jeg bare få kjøpt noe mer sitteplasser til stuen slik at det går ann å ha mer enn to personer på besøk om gangen, sofaen jeg har nå er kanskje 1/3 av sofaen jeg hadde i forrige leilighet haha...

51 kommentarer

Så nydelig! Godt nytt år! ;)

Den var kjempe nydelig <3 Du må ha en super fin kveld videre :D

Så koselig du har det! ;)

Alt er så mye lysere og fint når det er hvitt!!

Syns ikke helt den klokka di passa inn.. dessverre :/

Så nydelig interiør inspo!!! :D <3

Koselig du har det :) Likte bordet veldig godt!

Ser ikke et snikende fjell noe sted, mente du "peek" kanskje ?

Godt nytt år! Du er bare nydelig. Kan lage en video snart.?

Kan du skrive et innlegg om hva du føler for tattoveringen din, evt hva den betyr for deg? Har ALLTID lurt på hvordan noen kan finne en sleave pent eller kult, så jeg lurer på hva er dine personlige tanker om den?

Hadde vært litt spennede å lese om det dere SER når dere ser på sleaves, i motsettning til mange andre av oss som får panikk på deres vegne fordi den skal være der for evig og alltid og ikke ser noe annet en svart arm.

Dette virker sikkert som en sikkelig stygg kommentar, IKKE ment som en! Jeg er nyskjerrig, alle har forskjellig smak. Jeg er bare nyskjerrig på hva sleaves betyr for folk som deg(dvs:dere som liker sleaves) :) Jeg hadde en tattovering, i medium strls, og jeg angret samme sekund den var ferdig. Jeg har opperert den vekk og har tidenes største arr.

Men en sleave er noe helt annet føler jeg, liksom et annet nivå, der man ikke har muligheten til å angre. Laserbehanldier fjerner den ikke helt om man skulle angre.

Anonym: hahaha ja eventuelt...

Du har det veldig pent hjemme! :)

Så fint du har det! :)

Så koselig! Gleder meg til å se resten. :D

Så fint! Bordet var veldig fint, og passa godt sammen med sofaen. Håper på flere innlegg fremover, og gleder meg til å se resten av leiligheten :)

Vet ikke om du har skrevet noe om tatoveringene dine før? Men hva var det som fikk deg til å ville ta? Betyr pistolen noe? Hva tenker foreldrene dine? :)

Malin Kristine

Malin Kristine

Så utrolig fint stuebord!!! Hvor har du kjøpt det, om det er lov å spørre ? :-D

Så fint !! =) nå kan jeg sjekke bloggen din neste mnd haha :P

Så pent! :)

Åå så fint interiør!!

Så søtt!!

Så koselig! ^^

Herregud så pent du har det!!

Kan du lage video av leiligheten din? :-D

Hvor er stuebordet fra? Det var veldig fint!

Hvilken sofa har du?

Godt nytt år!!!

Hvor er klokka de fra??:)

Kan du ta før og etter bilder? :)

Koselig det var der ☺

Så pent! :)

Hvilken bukse har du på deg? :)

Så fint!

hei, hvor er jakken fra? :)

Du er blitt kjempe flink å blogge! ☺️⭐️

Så nydelig du er! <3 :)

Åh søta!

Hei!

ikke for å virke frekk eller noe sånt, men har hørt og lest av mange lesere at du er alkoholiker.. stemmer dette? I så fall om det stemmer syns jeg du burde søke hjelp :) Ikke vær redd! <3

Så utrolig deilig med fri da! Trenger litt fri å avslapping i disse tider! :p

Kan du lage videologg av leiligheten din? :-) <3

Tidløse farger i leiligheten din! <3 så bra!

Kjempe pent!!

Hei! Jeg bare lurte på hvor du har kjøpt sofaen og stuebordet? Det var utrolig lekkert, og akkurat sånn jeg er på utkikk etter :) så om du kunne fortelle meg hvor du har kjøpt det, hadde jeg blitt veldig takknemlig!☺️ Ha en fin dag!:)

Skriv en ny kommentar