hits

hva blir den neste sykdommen?

Hei!

Jadda, husker dere jeg lå med influensa her sist jeg blogget? Jeg fikk svar hos legen et par dager etterpå at jeg hadde fått lungebetennelse i tillegg, så jeg har offisielt ligget i sengen i nesten 2 uker nå med absolutt null energi og elendig form. Var sykemeldt ut forrige uke, det vil si at i går var min første dag tilbake på jobb. Det kjentes at jeg hadde vært borte en stund, men det kjentes også at kroppen ikke er helt i form igjen. Jeg har en lungebetennelse som heter Mycoplasma, som visstnok er verken virus eller bakterie og dermed kan den være vanskelig å bli kvitt. Jeg har gått på en spesiell antibiotika siden torsdag, kuren er på 12 dager så jeg håper jeg blir friskere enn jeg føler meg så langt fordi energien er ingen sted å finne. Er helt utslått etter jobb, det eneste jeg orker er å gå fra bilen til sengen også reiser jeg meg helst ikke mer enn nødvendig resten av kvelden haha :')

Eeeeellers er livet helt greit. Har hatt litt lite system på ting her hjemme, men jeg begynner å komme meg i rute med alt og det er deilig å få litt orden på ting igjen. Nå er det bare en måned til jeg reiser til Amsterdam med jentene, og en liten uke igjen til påske. Mye å se fram til med andre ord, wihu. I påsken skal jeg muligens til Finnmark av alle steder. Jeg har aldri vært der og jeg vet egentlig ikke hvor det er jeg skal, men mener det het Kunes eller noe. Det var iallefall en kunde jeg hadde på jobb som sa til meg at det var langt utpå ødemarka med bare en butikk - what have I gotten myself into O.o

Hva skal du i påsken?peace out 

33 kommentarer

mycoplasma e jo en form førr klamydia haha

Finnmark, der bor jeg :D men har ikke hørt om kunes, haha..

^^Er lov å skrive feil, det er mykoplasma :) men er jo såklart noen som må kommentere på at man skriver feil.

God bedring, forresten så elsker jeg tatoveringene dine☺️

Æ bor i Finnmark👌🏼 Kunes e en kjempe fin plass, øde og kun 1 butikk, men sykt fint og koslig! Håper du koser deg 😃

God bedring!

Forresten. Mykoplasma er ikke en "form for klamydia", det er en helt annen gruppe bakterie, og det er forskjellige infeksjoner påfølgende av denne bakterien/parasitten.

God bedring .

I påsken reiser vi til storesøsteren min og blir borte hele påsken. Skal hjelpe til med oppussing av huset :D

Har selv hatt mykoplasma, å det var noe djevelskap å bli kvitt, gikk også på en form for antibiotika som mykoplasmaviruset er ømfintlig for. tok flere måneder før jeg ble ordentlig bra igjen, å da hadde jeg i tillegg utviklet astma etter mykoplasmaen, å jeg hadde aldri hatt astma eller plager med lungene før. så ønsker deg god bedring og lykke til, å håper du ikke får samme plagene som jeg fikk i ettertid :)

Søøøte Therese! :)

I påska blir det en tur til Ikea, harrytur til Åre og bare kose meg sammen med kjæresten :)

God bedring! Hadde selv influensa, men så fikk jeg beskjed om på sykehuset at jeg hadde kyssesyken i stedet. Endte opp på sykehuset i en uke.

Sap i kunes? ::

kan du svare på spørsmålet mitt angående den maroccan oil kremen?! Hvor er den fra?

Ikke kjekt å være syk, men håper du er på bedringens vei nå :-D

I påsken skal jeg til London. Så det gleder jeg meg veldig til!

Mycoplasma pneumonia er en bakterie, den er atypisk og forsvinner ikke av vanlig penicillin :) God bedring!

Tanta til :-)

Tanta til :-)

Du kommer til å kose dæ i Kunes. Flott natur og veldig hyggelige folk. 👍

Hadde selv Mycoplasma lungebetennelse for 2,5 år siden, og måtte slutte på skolen pga. det, for ble så dårlig. Sov hele tiden i flere måneder. Er enda ikke helt frisk i den form at jeg sliter veldig med lungene mine, luftveissykdommer, lett for å bli syk og blir fort utslitt i kroppen. Håper du blir fort frisk! :)

Wow den kledde du <3 :-) ønsker deg en god helg og en riktig fin påske :-)

Du skal være glad at du ble kvitt den så fort!

En venninne av meg havnet i koma på grunn av Mykoplasma. Fordi den ble ubehandlet. Det omtales som et syndrom og ikke bakterie eller virus. Mest sannsynlig grunnet mangel på kunnskaper om sykdommen fra legene sin side.

kan du legge ut bilder av rommet ditt?

Lungebetennelse er egentlig bare et tegn på at du ikke har kledd på deg kjære deg! ;)

Kunes e kjempe fin plass. Kommer derifra å drar ditt I påska. Husk at I påska mange doublé de innbyggere. Vanligvis e de kun 14 mennesker som bor der fast ;)

Skal du til shæresten din som også skal til Kunes?;) Blir vel hyggelig det ;)

Tipper du får hjernehinnebetennelse!

Tattisen din er ikke noe fin

Håper at det ikke er noe alvorlig

Du skuffer så utrolig mange av leserne dine ved å ikke blogge på 1 måned!

Håper du har hatt det supert i påsken!!

Huff stakkars deg da

Hahahahaha for noen syke kommentarer

Herregud så nydelig du er! :)

💗💗💗

Håper du blir fort frisk! :-)

Skriv en ny kommentar