hits

11 hull - hilsen tannlegen

Hei!

I dag var jeg som sagt hos tannlegen, og jeg fikk hun til å ta røngten og ta en sjekk på tennene mine siden jeg har gruet meg sånn over hva som måtte gjøres der. Jeg har ikke sjekket de på over 5 år, og til min store forskrekkelse hadde jeg hele 11 hull og to tenner som må rotfylles. Sånn går det når man ikke går til tannlegen ofte nok, og sånn går det også med tannlegeskrekk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre - jeg har jo hull i så og si alle tennene mine. Jeg har mest lyst til å bare slipe ned alt og få slike juksetenner som alle i Hollywood har. En perfekt perlerad med kritthvite tenner, kan jo bare drømme videre. Nå har jeg IALLEFALL noe å grue meg til fremover med tanke på tannlegebesøk. Evigheter med boring, rotfylling og alt annet jævelskap. Nei, tror ikke det er meningen at jeg skal ha tenner egentlig.

Heldigvis er det helg, så nå kan jeg slappe av og nyte fridagene. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bedrive tiden med, men det blir iallefall rolig ser det ut til. Jula varer jo også litt lengre enn til påske for meg i år, hjemme i postkassen ventet nok en ny pakke og denne gangen var det et par sko. De er også fra AliExpress, kvaliteten var god - men jeg har selvfølgelig klart å bestille feil størrelse. Jeg bruker egentlig 36, men fikk disse i 35 og de er akkurat litt for trange. Har hørt at man kan fylle poser med vann og putte i skoene for så å sette de i fryseren for å utvide de litt, så jeg skal gi det et forsøk og se om de blir litt større. Hvis ikke må jeg bare bestille meg et nytt par og sørge for å velge riktig størrelse denne gangen. 

tennene var en aprilsnarr. artig xD

18 kommentarer

Har også tannlege skrekk å tørr ikke å dra til tannlegen i frykt får å finne ut hvor mange hull jeg har i kjeften.. :/

haha, det var bra at du ikke hadde 11 hull! xD

Kan du vise noen bilder fra Kunes? Ble skikkelig nyskjerrig på hvordan det var der.

Sånn går det når man ikke går til tannlegen ofte nok - NOPE.

Sånn går det når du ikke steller tennene dine ordentlig

Hvorfor er du egt så redd for tannlegen?

Haha omg jeg gikk på det 😂

Søte sko - søt jente :) Bra aprilspøk :)

Haha, gikk på den..men var bra det bare var en aprilsnarr da! ;) Fine sko forresten :)

jeg har verdens værste tannlegeskrekk aaaah, morsom aprilsnarr :-) og såå søte sko :-) <3 ønsker deg en fin dag fine deg - det fortjener du <3 :-) også lurer jeg på - hvordan går det med deg om dagen ? :-) <3 stor klem til deg <3

// Benedicte

Hahah! Tenkte ikke over at det var 1. april da jeg leste dette innlegget i går! Første og eneste spøken jeg gikk på den dagen! Så, gratulerer, du klarte det! :)

Søk og hør med tannlege om du kan få narkosebehandling. Har det slik som du har d og fikk det

Hehe. Kunne vært

Kan du legge ut en link til hvor kjolen du har på deg kan kjøpes? Kjempe fin!

Irene: Vet ikke om den selges på nett. Kjøpte den på Vero Moda i fjor sommer :)

Kan du legge ut link til skoene? Prøvde å finne de på nettsiden, men det var ikke lett:D

Hahaha! Ååh, syntes så synd i deg frem til jeg leste det bare var en aprilsnarr. :P

haha så artig XD, fine sko:), hvor har du kjøpt dem hen? :)

Skriv en ny kommentar