hits

ting mamma aldri visste..

Det er mange ting mamma ikke visste at jeg drev på med når jeg var yngre. Her er et lite knippe av det jeg kommer på nå. Haha, man er jo bare ung en gang så da får man bare gjøre ting som er verdt å huske. Beklager mamma, men...

... siden du var så egoistisk med Pepsi Max'en du hadde stående i kjøleskapet, brukte jeg å drikke noen glass av den og fylle vann i flasken så det skulle se ut som at jeg aldri hadde rørt den. Jeg elsker nemlig Pepsi Max jeg også. Nå er jeg heldigvis så voksen og ser deg så sjelden at når jeg er på besøk hos deg, tar jeg meg lov til å drikke brusen din. 

... siden jeg var mindreårig, gjorde jeg det samme med spritflaskene dine. Jeg måtte jo ha alkohol når jeg skulle på fest, og flaskene du hadde sto som regel der jævlig lenge siden du ikke er den største festløven. Men dette visste du kanskje allerede - for eksempel da du var på hyttetur med vennene dine og skulle kjøle ned den "helt nye" Bacardi-flaska i fryseren, for å lage kald Strawberry Daiquiry. Det gikk ikke som planlagt siden 70% av spriten var vann, og den faktisk frøys til is. Eller for eksempel når jeg kom for et par år siden og spurte om du hadde noe drikke å låne meg, og du fant fram en spritflaske du hadde gjemt i sokkeskuffen din - synd jeg hadde byttet spriten i den flasken ut med vann flere år før det.  

... jeg hadde min første hjemmefest når jeg gikk i 8. klasse. Det kom folk fra alle trinnene på ungdomsskolen, og jeg følte meg seff dritkul som drakk 4 rusbrus og senere på natta måtte ligge på gulvet og lete etter ølkorker så du ikke skulle oppdage det. Broren min fant ut av det siden flere fra klassen hannes faktisk kom på festen, men han sa heldigvis ikke noe på den tid. 

... når du ba meg gå tur med hunden vi hadde for mange herrens år siden, og det var dårlig vær, gikk jeg av og til bare utenfor døren og tok med med bikkja inn i den store Caravelle-bilen vår. Etter 5-10 minutter kom jeg inn igjen ;)

... jeg brukte å få vennene mine til å skrive falske meldinger i meldingsboka mi når jeg ikke hadde vært på skolen, eller om jeg ikke hadde gjort en viktig lekse. Lurer på om du kanskje ikke fikk vite dette på en konferansetime? Hehe.

... jeg begynte på p-piller før jeg kom i puberteten fordi jeg ville ha pupper og mensen (really, tenk at jeg ville ha mensen). Jeg hadde hørt at man fikk større pupper av å gå på p-piller. Jeg kjøpte også en krem som skulle gi større pupper. Jeg kan garantere at ingen av delen funket, jeg måtte bare smøre meg med et tjukt lag tålmodighet.

... når du var sammen med den største skrullingen fikk jeg som 7-8 åringer (noe rundt der?) verdens glupeste idè. Jeg tok 500 kroner fra lommeboken hannes, la den under en benk når vi var på et heste-stevne og lot som om jeg fant tilfeldigvis hadde funnet den 500-lappen. Heldige meg måtte dele halvparten med broren min, fordi han hadde delt en lusen 50-lapp han hadde funnet en gang  med meg. 

... når du ikke lot meg gå med Adidas-joggebukse på skolen i 6. og 7. klasse (hallo, hva faen. alle andre gikk jo i det!?), tok jeg på meg vanlige klær og gjemte joggebuksen i sekken. Når jeg kom utenfor ytterdøren, skiftet jeg til joggebuksa og dro på skolen ;)

56 kommentarer

Vi har alle vært der...

Du er jo ondskapsfull!!

Anonym: Ja, kjempeondskapsfull for 10-15 år siden når man var en liten dritunge :ppp

Hahahahahshshs beste æ har lest på lenge!😂

HAHA! jeg gjorde det samme med støvler. bare jeg ble tvingt til å gå med de.. så jeg tok de på meg og hadde joggesko med matposer i sekken. så gikk jeg ned i boden og byttet før skolen. Tråkket nedi skoene med matposer, ble KLISS våt på beina, løp ned i boden så ut i en dam og plasket skoene våte også hjem.. Herregud alt man gjorde for å unngå noe... og jeg endte jo bare opp syk! :P

Hahah lo faktisk her siden jeg har gjort så mye av det der selv..^^ Bra du begynner å blogge med kvalitet i innholdene dine igjen nå da, var veldig kjedelig en periode med bare Nelly ads og reiser osv.

Btw har lest bloggen din i aaalle år. Siden du jobbet på burgerman og hadde regulering osv. Du har vokst masse i disse årene ivertfall, er blitt veldig pen og voksen av deg haha. Stå på videre!

For en rampunge! hehe.... :)

Dyreplager, hunder trenger tur. Ego ass

Hahahaha, fyfaen. Det er så underholdende å lese disse innleggene om ting du gjorde da du var yngre.

Du mååå lage storytime-videoer, evt. skrive det!!! jeg ber deg

på mine knær

<3

Elle: Hva er storytime-videoer? haha

Så.... Alt i alt, var du en englebarn.. xD

Vet du hva? Alle innleggene dine er postet på kvelden i 12 tiden :p

Anonym: I know. Fordi jeg jobber ofte til kl 20-21, og når jeg kommer hjem må jeg spise osv før jeg gjør noe annet

Dere var veldig like!!

Hvilket speilrefleks kamera har du??

P-piller gir dessverre ikke pupper eller mensen :p

Så fin brunfarge! :) Er dere i syden?

Pene dere var!

Du er slem... :(

Spiser du sushi?:-)

Søte dere er! ;)

Du er verdens fineste

Noen må jo ha kontroll på deg.. fysj

<3 nydelig

Du er jo ikke blond nå?

Hahaha jeg hadde tenkt å gjøre alle disse tingene (med unntak av det med p-pillene, jeg var først ute i klassen på begge punktene der), men jeg turte aldri, haha! :)

hhahah den første var bare så kul!!

Mamma eller pappa skrev alltid mine meldinger fram til læreren trodde jeg hadde skrivd en melding pappa hadde skrivd, hun påpekte at vi bare hadde veldig lik skrift, etter det skrev jeg alle selv haha, dumme lærer

Hahahaha, nå lo jeg godt :D Vi alle har gjort mye dritt foreldrene våre ikke vet jaa!

hhaha jeg ler :)

Nå lo jeg godt!!

Haahaha, æ va åsså en liten dritonge! Va masse av klea og sko æ ikke fikk lov tell å gå me(spesielt på vintern) men æ brukte å skifte i kjellarn før æ for.. samme me sminke, fikk ikke lov å bruke sminke når æ gikk på barneskola men æ brukte å sminke mæ på bussen eiller ute uansett, haha

Og fikk ikke lov tell å spise godteri når det ikke va hælg, då brukte æ å "smugle" opp ostepop og drit i sækken min eiller kaste det inn jønnom romvindue mitt på lofte, ahahaha

hahahahaha :D

Tror du ikke hun hadde en liten mistanke om noe av dette? :-)

Så pen brunfarge dere hadde! ;)

hahahah

177 delinger på face :o

hahhahahah :-D

ahahahha morsomste innlegget jeg har lest på lenge !

Storytime-videoer er rett og slett videoer der du forteller om en historie/noe som har skjedd tidligere i livet ditt. kan være alt fra noe megapinlig til noe megalættis

Aah, du er en sånn kjedelig snill pikee ;)

Haha, så artig! Bra foreldre ikke vet alt :D

Hahaha, gjorde masse av disse tingene selv. XD

Drit gøy å se tilbake på. :P

Skriv en ny kommentar