hits

girlsnight

Hei og god helg!

Fredagstacoen er konsumert og nå ligger vi tre stappa griser i hvert vårt hjørne på sofaen. Etter jobb ble jeg og Benedicte med hjem på besøk til Karoline for å innvie det nye spisebordet hennes, så nå har vi koset oss med mat og shitprat. Helgen begynner ikke før i morgen for meg, da skal jeg i bursdag for å feire at Malin endelig blir 20 år (dagen hun har ventet på i evigheter, I know the feeling). Tror det blir en suuuuper kveld i morgen. 

Jeg er så sliten om dagene etter jobb siden 17. mai-rushet er i full gang. Alle skal klippes, farges og fikses og listene er stappfulle så det er definitivt tyngre dager på jobb enn ellers - heldigvis går arbeidsdagene litt fortere unna og i slutten av mai blir det en etterlengtet tur ned til Oslo for å besøke mamma og småsøsknene mine. På tur hjem fra Oslo tar jeg med meg en gjest som skal bo hos meg et par måneder, mer om hvem senere. Gleder meg iallefall til å få ny samboer ♥

Nå skal jeg lakke neglene og slappe litt av med jentene før jeg drar hjemover igjen. I dag er det kommet ut en ny episode av The Blacklist, så den må seeeff lastes ned asap. Kjipt når man kommer så langt i en serie at man må vente på nye episoder hele tiden :((( Livet er hardt ass.. Og nå som The Blacklist seson 3 snart er ferdig, begynner ikke sesong 4 før i september og da trenger jeg tips til en ny serie jeg kan følge med på. Hva er DIN favorittserie? fineste benny og karo <33333

30 kommentarer

Banshee! Dritbra serie, og han fyren er jo så kjeekk, haha.. Den serien kan du se på HBO Nordic. Anbefaler deg å ordne deg HBO, der er det mange bra serier. :-)

Høres ut som dere har kost dere, og det må dere fortsette med å gjøre. Her ble det også taco i kveld, og nå ligger jeg rett ut og er ganske så mett. Ønsker deg en kjempefin helg!

Revenge - anbefales på det sterkeste!! Du finner 4 sesonger på viaplay. :-)

The 100! Akkurat begynt på den serien, og er helt avhengig, hahah! :)

Er digg med jentekveld altå, det skal jeg ha nå til fredagen siden gubben reiser til Skottland. Ja det merkes hos meg også at det er mye jobb nå før 17 mai. jeg lager jo pølser, så der har det vær tidlig oppstart og mye overtid for å få gjennom produksjonen:) Så det skal bli godt nå når 17 mai er over, da dabber det kraftig ned heldigvis:)

Ønsker den en fantastisk fin dag og kos deg i kveld:)

Digger bloggen din btw:)

Så koselig med jentekveld! Det er få ting som slår slike dager som dette <3

Nettopp begynt å sitt Prison Break(elsker sesong 1 og 3) men har ikke sitt den ferdig (for vil ikke det skal ta slutt, dess vett jeg sånn ca hvordan den ender...)

- Ser også på Flash (den går på tv2 MAX trur jeg, og er også på netflix men de henger så sykt etter)

- Og MERLIN, tidenes koseligeste og mest avslappende serie! herregud så leit det kun er 5 sesonger, men anbefaler den så sykt!

Arrow

IZombie

Supernatural

Switched at birth

The vampire diaries

Greys anatomy

The 100

Suits

det er mine favoritt serier:)

Fine bilder!💕 Sesong 1-6 av The Vampie Diaries er veldig bra (man blir hekta, liksom😍), sesong 7 har jeg ikke fulgt med på.. Men ja😊

? Keeping up with the Kardashians (blir aldri lei av den familien)

? du kan jo se Bloggerne på tv2sumo, hvis du ikke har sett de før😊 Bra serie altså!!👍🏼

Fineste jentene!:)

Min favoritt? Den va vanskeli du.. e så masse bra :D One Tree Hill e så nostalgisk og fint, samme me Gossip Girl og The O.C. Desperate Housewives syns æ va bra.. The Killing, Prison Break og Sons of Anarchy va bra.. mens nu føll æ og kjæresten me på Supernatural :)

Nydelige jeter!

Bor du alene eller med noen for tiden?:)

Hvilket kamera har du?:-)

Så chill!! ;)

Dersom du har "god tid", ville jeg sett prisonbreak! Er bare noe med den der serien som gjør at jeg gleder meg like mye til neste episode hver gang <3

Modern family, CSI, spesial victims unit, criminal minds og super natural er mine favoritter!

Har du fått deg kjæreste?

Du er nydelig!

Pene jenter! :)

Kjempe fine bilder! :-)

Nå fikk jeg døds lyst på taco!! :D

Hvor har du kjøpt stolene dine som er ved bordet? :p

Nydelige jenter! ;)

Kjempe pene bilder! :) Veldig gøy at du har med flere bilder enn bare ett..

Orphan Black

The 100

The Vampire Diaries

Reign

Teen Wolf

hahah så mange bra serie på viaplay og netflix da! :)

Søte jenter er dere! :-)

The 100 :)

Taco hørtes så utrolig godt ut nå.. :P

Skriv en ny kommentar