hits

formen

It's gone. Den har vært borte siden natt til søndag. Ligger bare og venter på at den skal dukke opp, finne veien tilbake til meg. Ser ikke ut til at det skjer i dag heller. Det skjedde iallefall ikke i går. I morgen? Krysser fingrene.

Har iallefall noen sammen med meg. Blir tatt vare på. Blir pjusket. Får servert brus, spiser godteri. Livet ❤ Ikke så ille allikevel.

Blogges. I morgen!

pjuskesår ;)

51 kommentarer

Ler meg ihjel av bildet! Bra du har noen som passer godt på deg. ;-)

Blogges i morgen :p gått 2 dager nå 😂

lol litt drøy bildet daa

Hva var poenget med dette bildet? Skryt?

Herregud for et kleint og unødvendig innlegg! Hva feiler det deg?

Drøyt bilde? Viser en rygg med merker. Er jo opp til deg selv hvordan du tolker det ;) ;)

Jøss, hva har den karen vært ute for. Turna i rosebuskene uten klær?

Poenget med det bildet var?

Åh du er så kul asss.. xDXdxdxd

Snart 1 uke uten blogging :0

Når kommer innlegget om silikon ?

Venter spent :)

skryte på seg vill natt i senga;)

Haha, herregud hva er galt med deg? F L A U T.

Oioioi, nån tålte visst ikke at ho la ut et bilde av en oppklora rygg xD Dåkker har det vell kanskje ikke så ''vilt'' i senga skjøl sia dåkker mein at det lille bilde ho la ut va drøyt, harry å flaut!;-)

Vell, vell, æ ser i allefall bare på dette som nåkka morsomt å tar mæ ikke så nær av det at mæ må spy ut en heil galle om ka æ syns om bilde!

Håpa formen din e bedre nu og ønska dæ en fin 17 mai feiring :-)

off e så dritt lei deg, du kan jo ikkje blogga

Kofør legg du ut d her? Wtf girl... Get real

gratulerer med dagen! hipp hurra

hahah, så utrolig morsomt å lese disse komentarene! jeg leser sjeldent I komentarfeltet ditt, men etter dette bilde skjønte jeg jo at du ville vekke en del av de haterne som lusker I buskene. Alt jeg har å si om dette er YOU GO GIRL! GET SOME & HOPE IT WAS FUN! :-D

Ha en strålende dag videre!

Å til dere andre som spytter ut unødvendige komentarer : Get a fucking life.. Or sexlife.. it's up to you.. Men det høres ut som om det er sexliv dere mangler.

PeaceOut.

Nydelig det der

Er det kjæresten din? :)

Det var hyggelig av deg å ta så mye plass på parkeringen i går...

Hahaha 👍😂

Lenge siden sist eller??

"blogges I morgen" skreiv du. 10 dagar sidan du skreiv det skreiv eg...

Okei så vi som ikke har behov for og offentliggjøre at vi har et sexliv har ikke et liv? Grow up. Sexlivet mitt er mellom meg og kjæresten min, har virkelig ikke behov for og vise det fram. Syns det er et jævla stort Rop om oppmerksomhet og bekreftelse og i d hele tatt legge ut noe slikt. Men slikt finner du nok ut når du vokser opp.

Vær litt mer saklig om dere skal slenge dritt, lengre opp her!! Helt ærlig Therese, vet ikke hva du vil frem med det bildet, men mange tolker det forskjellig. Heftig sexliv? du liker å klore for å si det sånn? jaja :)

Lei av nettrollene

Lei av nettrollene

Jaja, så var det sånn at man må slenge dritt igjen.... Hvorfor gjør dere det? Dere er ikke nødt til å lese bloggen hennes om dere ikke har lyst/ikke liker det hun skriver om?

Det er et fritt land og man kan skrive hva man vil, men husk at det faktisk sitter en person i den andre siden, en faktisk levende person, en person med følelser. Så kanskje dere burde tenke på det før dere slenger dritt? Eller hverftall tenk tilbake på da du selv fikk slengt en kommentar etter deg som ikke var så hyggelig. Hvorfor må vi rive hverandre ned? Kan vi ikke heller være med på å bygge hverandre opp?

:)

Slike kryptiske innleggstekster alla Sophie Elise er bare teite.. Men om du bevist skrev en parodi, hadde det vært gøy da!

Skjønner ikke hvorfor folk slenger dritt, det er vel bare til å ikke lese bloggen? uintelligente mennesker kaller man det....

Har du lagt bloggen helt på hylla eller? :)

<3 deilig

Bruker du å kjæresten din dop sammen? :p

Hihi, godt du har noen hos deg da! ;-)

Tipper de fleste som rakker ned på innlegget er sånn cirka 10 år i hodet, og aldri har hatt seg en heftig natt i senga! ;) Oppkloret rygg er bare et tegn på at man har hatt det godt, hahah! Syns bildet var morsomt og skjønner ikke hvorfor folk gidder å rakke ned på sånt, som i seg selv er helt unødvendig. :P

har hadd mange heftige netter i senga, men det å klore opp ryggen på folk trudde æ man gjor når man va 16?! just sayin! hilsen g25

Hva skjer med deg?

Er han kjæresten din?

haah oi det gikk vel fort for seg

Liker du chilli? :)

Har vært med typen din før therese, ehm....good luck!

åssen brus? 😍😃😂

Skriv en ny kommentar