hits

eyes sayin'

Hello.


Visste ikke helt om jeg turte å vise meg her inne nå?


Men joda, en gang (på en liten stund) må jo være den første. So here I am, missed me? De siste ukene før 17 mai har det vært fult kjør døgnet rundt. Nå har heldigvis roen senket seg og jeg har funnet tilbake til Macbooken min (this I missed). Jeg har tenkt på bloggen hver dag, men det har vært sammen med mange andre tanker som har måttet prioriteres først. Såå, hvordan var deres 17. mai? Min var fantastisk, startet med champagnefrokost med alle jentene før vi bevegde oss ned til byen og tilbringte noen timer. Etterhvert dro vi på Steakers for å spise middag, noe vi aldri skulle ha gjort da alle egentlig var alt for full til å være på noe restaurant på det tidspunktet - haha! Det ble tidlig kveld, tror jeg la meg klokken 21-22 - da hadde jeg allerede begynt å få hangover. Kanskje like så greit i og med at jeg fikk sovet lenge og formen var fin når jeg skulle på jobb neste dag :)

Nå er det bare en kort uke igjen før jeg reiser ned og besøker mamma i Oslo, gleder meg enormt mye til å se hun og småsøsknene mine igjen. Har ikke vært der siden august i fjor, så det er virkelig på tide med litt familytime. Også får jeg jo som sagt med meg en ny samboer hjemover, ser virkelig fram til alt. Haha, hvor kom all denne gleden fra :DDDDDDDD I tillegg er jeg så glad fordi ENDELIG har håret mitt begynt å vokse litt. Ser dere det??? Sikkert bare jeg som ser det, men pytt pytt! 

59 kommentarer

Går du på stoff

Når skal du svare på spørsmålsrunden??? Ventet lenge nå..

Jeg skal ikke være frekk Therese jeg digger deg !:) meeeen jeg tenkte På det før jeg leste kommentaren over her . Går du på stoff? Ser ut som du har røyka deg en fin en 😄 Hehe .. Ha en fin kveld

Wow! Syns håre ditt va blidd kjæmpelangt æ :)

Kan du fortelle litt om kjæresten din?

Hva i alle dager har du gjort?

Du virker sliten...

Wow, syns enkelte over skal roe seg litt. Hun har jo alltid hatt litt sånn skrivestil, og om alle skal disse hverandre hver gang man prøver å vere original og ikke følge rosabloggstrømmen med "dette gjorde jeg i dag her er et bilde av meg jeg tok på forsøk nr. 200 og redigerte i 1 time" blir bloggverdenen fort drittkjedelig. Stå på videre Therese, håper på flere innlegg snart :)

Du er fantastisk! Har savnet innleggene dine. Når du først skriver og gjør litt arbeid, så er det ganske bra! :-) Lov med pause, ha en fin helg, Therese! <3

Man må ikke alltid være perfekt, synes bildene var fine jeg ;) For dere som ikke synes noe om Therese kan jo bare gå å ta dere en bolle og heller holde dere borte her i fra..er min mening i allefall..takk for meg.

Hæ, må man være narkoman for å være morsom..? Merkverdig gruppe sånne bloggleserfjortiser

Så bra du har hatt en bra 17. mai! :)

Gremmes over deg. Man har sett deg i virkeligheten, å du ser sliten ut og ferdig.

Du ser ruset ut av og til, og med den snusleppen så blir det bare feil.

Kanskje du trenger hjelp, du ligner ikke på deg selv lengere, og du sender ut dårlige signaler

Unnskyld mæ, men kem e dokker som tror dokker kan si nåt om at Therese ruse sæ? Hvis ho hadde rust sæ så hadde ho hadd blodskutte øya, å ho hadde ihvertfall ikke lagt ut bilda på bloggen sin hvis ho gjorde det. Plis sjekk faktaene dokkers.

Å selvom ho ser "sliten og ferdig" ut så betyr det da for faen ikke at ho ruse sæ? Herrefettegud.

Alle treng ikke å ruse sæ

Faen du da

HVa i helvete skjedde??? ;p

Keen på noe stort eller???

Ikke pent i det hele tatt

Jeg vet det er jævlog kult liksom

Du er drit kul

Goo girl, love you!

Du et lite smart da

Hvor mye dop har du tatt i dag? :)

Jeg synes du skal sjekke stoffskiftet ditt, og

om du mangler vitaminer/mineraler. Kjedelig å føle seg dårlig og slapp hele tiden :/

Du er så pen! :)

Du ser ut som du er 10 år

hhah er du full eller??

Vet ikke helt hva jeg skal si...

Syns det var fint jeg! :)

Jeg forstår godt hvorfor man ikke vil blogge hver dag til såpass mange frekke lesere. Så mye negative kommentarer .Jeg håper dere vil for livet ha dårlig selvtillit.

Har du slått deg hardt i hodet?

Du er søtest!

KAN folk la henne være i fred? :(

Hva heter hårfargen din?

Skal du ha en lang pause fra bloggen?

Når kommer innlegget om silikon? :)

Kjære lesere!

LA HENNE VÆRE I FRED! :-) <3

Hva faen skjer med kommentarene? Skjerp dere! Therese ser nydelig ut❤️

Hallo :-D blogge snart ? Miss u ❤️

Heei Therese :)

Lurer egentlig bare på om du angrer på noen av tattoveringene på sleeven din? Har selv halv sleeve nå, og har time i juni for å bygge på mer. Men må innrømme at selv om jeg elsker tattoveringene jeg har, så er jeg jo bare 22 år gammel. haha.

Hadde du gjort det om igjen om du hadde fått sjangsen?

blogger on icedaniel.se

blogger on icedaniel.se

17 maj är underbart i Norge.

Enkelte folk kan være ordentlig ufyselige! Er også sikker på at flere av disse kommentarene er fra samme person. Ingen mennesker er superhelter, så ja, dere kan tenke dere til at vi faktisk kan bli slitne? Vi kan bli utbrent. Vi vet ingenting om hva som faktisk foregår i Therese sitt liv, vi ser kun det som kommer på bloggen. Så å uttale dere om noe så ufyselig er virkelig barnslig. Lær dere folkeskikk.

Og Therese, du ser kjempe flott ut. Også har håret ditt vokst ganske mye, det ser kjempe fint ut! Du får ha en fin dag videre. :-)

Synes du ser bra ut jeg, digger den kalde blondfargen! :)

hvorfor blogger du ikke lenger? så teit at du er på topplista hvor folk trykker seg inn, når du aldri gidder å blogge :)

Håret ditt er kjempe fint. :D

Vet hvordan det er , tiden strekker jo ikke til :/

På tide å droppe bloggen!

Du ser så sliten ut for tiden, så deg på salongen :(

Lever du?

Skriv en ny kommentar