hits
Lukk meny
 • 24.06.2016
 • Reise
 • om sydenturen min  Hvem var du der med?
  - Jeg sa jo når jeg reiste at jeg skulle dit med sovekompisen min. Men nå kan jeg si at jeg var der med, wait 4 it.... kjæresten min! Eller, han ble det halvveis inn i ferien. Så vet dere det. Rart. Men fint. 


  Vil du anbefale andre å reise på hotellet du var på (pros & cons)?
  - Vi bodde på Golden Line hotell via Ving. Kan anbefale det, ja. Hotellet er fint, det ble bygget i 2012 så alt er ganske nytt. Vi hadde et tomanns-rom som hadde bad, kjøkken med spisebord, seng og sovesofa + en liten balkong - det var romslig og pent. Selve bassengområdet var greit, solsengene var litt tett opp i bassenget og det var litt trangt om plassen. Først og fremst - om du skal bo på dette hotellet burde du MINST ha frokost inkludert. Vi hadde ingenting, noe som var utrolig kjipt fordi det var ikke mulig å kjøpe mat utenom all-inclusive på hotellet og det var umulig å få tak i brukbart brød eller noe på supermarkedene - så vi måtte spise frokost på restauranter. 

  Hva synes du om plassen? 
  - Plassen var fin, men ganske turistpreget. Golden Sands er bygget kun for turismen, det er bare hoteller, restauranter og butikker i denne "byen". Jeg trodde ærlig talt at det skulle være finere enn det var utifra bilder jeg hadde sett, men når det er turistsjapper på rekke og rad langs hele gågaten så er det begrenset hvor "fint" man kan synes det er. Det er mye uteplasser og bråk i en del av byen så vi holdt oss litt på andre siden når vi var ute og gikk. Men det var koselig å spasere rundt og bare se på ting, heldigvis ikke så ekstremt innpåslitende som jeg har erfart i Tyrkia blant annet. Stranden i Golden Sands er lang og har finkornet sand, så den likte jeg. Det er relativt dyrt å ligge på stranden om man skal ha solsenger, det kostet 150 norske kroner for 2 senger med madrass og en parasoll. Fin temperatur i havet til å kjøle seg ned og det var langgrunt. Ca en halv meter ut i havet var det masse små knuste skjellbiter og små steiner - livredd for å kutte meg opp under føttene hver gang jeg skulle gå ut og dyppe meg, så det ødela litt haha. 


  Har du noen tips om hva man kan gjøre der?
  - Det er ikke så ekstremt mye å finne på i Golden Sands. På dagtid er det jo soling, strandliv, utflukter (jeep safari o.l.) - på kveldstid er det litt hva man gjør det til selv. Om man er på drikkeferie så er det mye liv på kveldstid i smørøyet av Golden Sands (vet ikke hvordan utelivet er da vi ikke var ute og festet), om man vil ha det litt roligere kan man sette seg ned det sted og nyte et glass vin. Man kan spille minigolf, kjøre icekart, 6D kino, pariserhjul og andre små attraksjoner. Ellers er det mye nips rundt i butikkene langs gågaten som man kan se på. Stort mer er det ikke å gjøre, iallefall ikke som jeg vet om.

  Tips til restauranter?
  - Huff, dette er den mest tragiske delen av ferien. Maten var vi ikke særlig fornøyd med noen steder. Det var ei som kommenterte på bloggen min at de kun var fornøyd med maten en plass og det var rett nedenfor hotellet vi bodde på, og det var faktisk vi også. Det var mye dårlig standard på maten rundt om kring, så vi endte som oftest opp på Steak House Old Oak/Staria Dab. Parmy Bar&Grill var også OK. Litt kjipt, ingen av måltidene vi spiste iløpet av ferien var sånn "mmm, dette var sykt godt". Så fiskebollene jeg spiste for noen timer siden, thumbs up sier jeg bare!!


  Var det dyrt?
  - Nei, bortsett fra å leie senger på stranden så var det meste billig. Vi betalte gjennomsnittlig 100-200 kr for forrett, middag og drikke for 2 personer. Du får pizza/burger med chips på restaurant for ca 40-50 kr. Halvliter øl på restaurant 15-20 kr. På supermarked kostet det 15-20 kr for en 2,5 liters brus. 1 bulgarsk lev er rett under 5 norske kroner. 

 • 24.06.2016 01:17
 • Reise
 • 11 kommentarer
 • 11 kommentarer

  Ida

  24.06.2016 kl.01:51

  Hadde litt lik opplevelse med maten ifjor, men fant en nydelig liten kinesisk resturant rett nedenfor den baren der det som regel danser jenter på baren! Maten der var nydelig, så det er synd at du ikke fikk prøvd den da ( den ligger veldig godt gjemt ) ☺️

  24.06.2016 kl.11:46

  Har vært i Bulgaria 5 ganger og i golden Sands. Dette var for det meste når jeg var liten (10-år osv) men vi spiste alltid sinnsykt god mat på en restaurant som lå helt nede på stranda. Men for 4 år siden var vi der igjen, og samme dagen vi hadde tenkt å ta turen innom brant det selvfølgelig ned :-( var sinnsykt kjipt

  Enig at det er dyrt å ligge på stranda der. Men er bedre å sole seg på stranda enn ved bassenget mener jeg da hehe

  Marlene Nilsen

  24.06.2016 kl.12:00

  Gratulerer med kjæreste :D

  Sandra

  24.06.2016 kl.12:13

  Du har blitt så utrolig flott og vakker nå som du har en litt sunnere vekt :-) du har alltid vært pen, men nå er du virkelig nydelig.

  Stor klem

  24.06.2016 kl.13:06

  skulle ønske du ikke la inn ekstra silikon :'(

  Trine

  24.06.2016 kl.14:39

  Så koselig, gratulerer med kjæreste da :)

  Ha en fin kveld :)

  Hege Kristin

  24.06.2016 kl.21:24

  gratulerer med kjæreste <3

  Pb

  24.06.2016 kl.22:12

  Langgrunn strand? Hvor badet dere? Vi pleide å ha solseng ved "central beach", og der var det ikke langgrunt. (Jeg tenker vann opp til knærne, der var det vann til over livet, så ungene kunne ikke stå på bunnen).

  Cassandra Lysgård

  26.06.2016 kl.21:23

  Så kjedelig at så mye skuffet da. :-/

  27.06.2016 kl.00:40

  Var internettet så dårlig at du ikke kunne for eksempel sende en snapchat?? Eller var det bare tregt?;)

  Hedda

  03.08.2016 kl.13:03

  Takk for et godt og ærlig innlegg! :)

  Skriv en ny kommentar