hits

svar om silikon

Hei!

Jeg står helt fast på den her bloggingen for tiden. Jeg vil så gjerne produsere mer enn bare "hva har jeg gjort i dag"-innlegg, men etter å ha blogget i 5 år føler jeg at jeg har blogget om alt som er. Derfor lurte jeg på om dere kanskje hadde noen tips til hva dere vil se mer av? Sminkevideo kommer det soon, men andre videoer, vanlige innlegg, temaer? Bare kom med masse forslag så jeg har masse jeg kan publisere! I mellomtiden får dere litt svar på spørsmålsrunden jeg hadde om silikon for en stund siden, følte kanskje det var på tide nå hehe!

Har du noen gang følt at alt du har på deg får deg til å se mye større ut?
- Ja. Nå har jeg ganske mye større pupper enn hva jeg hadde før jeg opererte, så om jeg har på t-skjorter og lignende som er litt "loose" fit så føler jeg overkroppen ser mye større ut siden puppene stikker så langt ut fra kroppen. Det hender jeg må bruke sports-bh under for å komprimere puppene litt slik at klær som ikke er tettsittende skal se bedre ut. 

Har du noen gang smerter? Feks hvis du trener bryst/(bærer tunge ting)?
- Nei, men jeg fikk av og til smerter med de første implantatene jeg opererte inn. Da hadde jeg også rippling, som var noe av grunnen til at jeg reopererte. Kunne få stikkinger og smerter i ny og ne. Nå har jeg ingenting av det :)

Har du mistet følelse noen plasser?
- Ja, føles ut som huden er nummen i området under nipplene og slik har det vært siden jeg opererte første gang. Mange kan få tilbake følelsen (eller deler av følelsen), men hos noen blir den borte for alltid. Mye nerver som kuttes når man opererer.

Hvorfor valgte du å ta silikon, første gangen du gjorde det? 
- Rett og slett fordi jeg ikke var komfortabel med mine naturlige pupper. Jeg syns de var for små, og når jeg hadde muligheten så jeg ikke hvorfor jeg ikke skulle gjøre det. Valget ble tatt for min egen del, og jeg har ikke angret på at jeg opererte meg. 

Tenker du på hvordan de vil bli etter evt barn? Huden vil jo bli strekt/ puppene vil henge litt (spesielt når de e tunge for før), vil du da ta enda mer?
- Jeg er 100% klar over at jeg må ta brystløft i fremtiden, barn eller ei, fordi de veier tross alt et halvt kg hver og vil sige ned med årene. Når tiden for brystløft kommer vil jeg samtidig skifte ut protesene mine og legge i litt mindre, kanskje enda mindre enn hva jeg hadde første gang jeg opererte. Siden tyngekraften drar puppene ned, vil det være en fordel å ikke ha så tunge implantat når jeg først skal ta et brystløft. 

Hvor kjøper du BHer? Jeg sliter kjempemye med å finne noen som selger BHer med store cup-størrelser kombinert med smal midje.
- Feel you! Med mindre jeg går på Change finner jeg ingen som passer, og da mener jeg ingen. Har endt opp med å måtte kjøpe i 85D for å få stor nok cup på vanlige butikker, normalt skal jeg ha 65 rundt. Så bak kommer BH-en nesten opp i nakken på meg haha. Må sy de inn da så de blir smalere rundt :)

Du er jo ganske liten, er du ikke? Lurer bare på om du ikke kjenner det på ryggen når puppene dine er såpass store, eller merker du ikke noe i det hele tatt liksom?
- Jeg er ikke så liten nå lengre, føler jeg da haha. Er rundt 162cm høy. Jeg har skoliose, som vil si at ryggraden min er skeiv og vridd. Jeg har ikke noen smerter som jeg ikke hadde før jeg opererte, men puppene er nok ikke bra for ryggen med tanke på at den er skeiv fra før av hehe... 

Har du fått strekkmerker på puppene etter forstørrelsene?
- Nei, det har jeg ikke. 

Er puppene tung om du ikke bruker BH? Er det ukomfortabelt å gå uten BH?
- Til tider, ja. Spesielt rundt menstid og slikt når puppene blir litt større, så kan det føles tungt å gå uten BH. Som regel går det greit, men jeg foretrekker å gå med BH. 

46 kommentarer

video gjennom dagen din

noen videoa m vennan dine

Noen forslag til innlegg:

favoritt klær i klesskapet ditt (eks kjole, t shorte, singlet, bukse)

hvordan du sminker leppene

favoritt nettsider

tips til ting å finne på med venner annet enn å chille

favoritt butikker og nettbutikker (eventuelt nettbutikk guide)

"min første" innlegg

gaveideer til venninner

historier fra barndommen

svare på ofte stilte spm

Hei!

Jeg har like store pupper som deg og jeg sliter ekstremt med å finne bikini overdeler som passer! Når jeg skal bestille på nett så er det enten sett og da blir det så feil å bestille L/XL pga puppene mine også er jeg s/m i truse... eller så blir de små når jeg ført får den i posten. Har du noen tips til hvor jeg kan kjøpe? Setter pris på svar :)

Skjønner godt at du kan stå litt fast, savner da du blogget hver dag :) Men jeg skjønner det godt! Jeg liker å lese de "hva jeg har gjort i dag" innleggene dine jeg da men :)

Karoline Sjøveian

Karoline Sjøveian

Hei :)

Jeg syns du burde fokusere mye på frisøryrket ditt. Ettersom at du jobber med det kan du komme med innlegg til hva du anbefaler til feks: fest frisyrene som er "hotte", 5 enkle tips til en tøff hverdags look, tips til produkter for feks slitt hår, hår trender generelt Etc :)

- Karoline

Hei! Mitt forslag til innlegg på bloggen din er at du gjerne kunne komme med dine egne personlige meninger om viktige tema som er i media nå.. Du skriver veldig mye om hverdagen din som kan til tider bli litt ensidig og kjedelig for oss lesere. Hva med å ha litt mer personlige innlegg, og ikke bare ha fokus på "overflatiske" ting som utseende osv. Ellers tror jeg flere vil synes det e interessert å lese mer om jobben din som frisør :-)

Mer personlige innlegg, som du pleide å gjøre før! Du er jo så flink til å skrive <3

Ett innlegg om tattoveringene dine? hvor lang tid det tok å bli ferdig med sleeven, utenom albuen da hehe og om det gjorde vondt og hvor det var værst :)

Innlegg om alle tattoveringene dine hadde vært gøy!

Blir du noen gang flau over puppene/at du har silikon?

Gode svar, har mye av problemene selv, selv om mine er naturlige.

Hi hun your beautifull within also without!! Im a person what goes by good sense of humour also looks? But i do prefer a woman with a nice pair of knockers haha! Whats got brains.i must say so. Im from nottingham inside the uk so also im a tailor with a good look for potenial womens wear what i do develope for unique also urban wear casual clothing so feel free if you ever wanna dicuss anything darling ok e:Minottic9242@gmail.com / 07501700242 thanks also enjoy life to the fullist ok hunny love mr.cams

Du kan begynne med en dag i uken hvor du har video dag. Denne videoen kan være alt mulig forskjellig. Sminkevideo, følg deg rundt video, house tour, innkjøp, forskjellige tema du vil snakke om, osv. Altså, en fast dag hver uke du deler en video, for da får du en slags rutine, å leserne dine blir vandt til at den og den dagen kommer en video :)

Du kan skrive personlige innlegg om ting du brenner for og bryr deg om.

Du kan skrive meningene dine om hva som skjer rundt i verden.

Ta litt mer bilder i hverdagen, så blir de innleggene: hei i dag gjorde jeg. mye enklere for deg for da blir det litt mer "innhold" du deler :)

Hvis du har en kunde som farger håret sitt drøyt kan du spørre om du får dele forandringen på bloggen slik vi kan få se.

Hvorfor viser du dem ikke mer frem? Er ingen skam å ha fine pupper! La haterne hate ;) You go girl! <3

Har du noen gang opplevd "fans" når du klipper dem osv når du jobber?

Forslag: House tour, boyfriend tag, et litt mer privat innlegg om deg - slik at vi kan kjenne deg enda bedre, kjæresten svarer på spm, q%a om å være frisør :)

Meninger om dagsakutelle temaer. Hahha det hørte veldig gammeldags ut, men sånn som nå er det mye terror i verden. Mange bloggere som skriver om meninger de har osv rundt sånt. Og pels industrien, kjøtt industrier, merke press osv. eks sophieelise og styleconnection.blogg skriver om sånt innimellom.

Ellers er jo videoer populært. Ser flere bloggere har begynt med serier på youtube om sitt eget liv hvor de filmer fra en helt vanlig dag så får leserene ett innblikk i livet dems.

du kan ha storytimes-inlegg eller videoer!! også kan du jo skrive om ting du brenner for, fremtidsplaner, hvordan det går på jobben osv

Du er så nydelig!

Det er så pent på deg! :)

Fineste deg!!

Hva synest du om at enkelte bloggere stenger kommentarfeltet?

Har ikke du hatt et slikt innlegg før??

Synes det er bra at du som toppblogger faktisk har jobb ved siden av bloggen! Skjønner at du har vært inaktiv her en periode, som gjør at du ikke tjener like godt, men mener uansett det er bra du får både jobberfaring og "noe å gjøre om dagene", i motsetning til mange av de andre på topplista av blogg.no!

Ideer til innlegg kan være å skrive utifra ulike lister man finner på internett, sånn "30 spørsmål og svar om meg", "første gangen jeg..", "dette husker jeg ekstra godt fra..", skrive om ting du tenker på i hverdagen (altså ikke bare ting du gjør, men meningene dine om samfunnsaktuelle ting) og liknende. Stå på, håper du oppdaterer snart :-)

Nydelige deg!

Så flott å se at du er tilbake! :)

Pene håret ditt! :o <3

Du er så fin! :-D

Hvordan er det å ikke ligge på topplista mere? :-)

Sminkeinnlegg om hvordan du dekker fregnene dine. Har ventet og håpet sååå lenge på det

Nydelige deg!! ;-)

Det ligger jo i ordet kjære deg..

Så pen du er med denne fargen på håret! :D

Er dette bildet gammelt av deg?

Kan du være så snill å blogge mere?

Har bloggen din noen gang vært en ut av Norges mest leste? :)

Du kan begynne å legge ut litt sexy vidioer av deg eller nude bilder for å vise alle hvor fin du er😘

Du er så søøt!

<3 hvordan går det med deg?

du er kjempe pen Therese, du er et veldig stort forbilde for meg siden du virker som en kjempe søt og selvstendig jente<3

Bra svart. 😊

Liker veldig godt stilen din så du kunne vel hatt litt mer antrekksvidoer?😊

romvideo<3 plizzzzzzz

Hei.

Ikke sikkert du vil eller kan svare meg men jeg prøver... jeg har lenge vært misfornøyd med mine bryst spesielt etter å ha fått barn og ammet. Etter mye inspirasjon turte jeg å legge meg på benken for å ta brystforstørrelse og tok forstørring med eget fett (tydeligvis ny metode) istedenfor silikon da legen anbefalte det. Jeg følte meg veldig sikker og selvom denne behandlingen kostet mye mer så samlet jeg penger til den.

Problemet nå er at mine bryst etter 3 mnd har kommet tilbake til sin normale str og legen er ikke samarbeidsvillig. Jeg har forhørt meg rundt men vet ikke helt hva jeg skal gjøre videre. Dette kostet jo massevis av penger. Har du noen tips?

Skriv en ny kommentar