hits

nytt og bedre liv

Hei!

Nå har jeg bestemt meg for å starte et bedre liv. Hvordan da? Jo, jeg skal faktisk stå opp klokken 09 hver dag uansett om jeg begynner på jobb kl 10 eller kl 14. I dag begynte jeg klokken 12, og med å stå opp så tidlig har jeg rukket en hel del før jobb. Jeg har sminket meg, ordnet håret, vært på butikken, spist frokost, sett på TV, tatt bilder til bloggen og gått tur med hunden. Hadde jeg stått opp til normal tid ville jeg rukket en av delene, og det hadde vært en luftetur med hunden haha.

Jeg er så lei av å bare sove, jobbe, sove, jobbe hele tiden. Tenker at om jeg har mer rutiner i hverdagen så blir det enklere å få gjort ting både før og etter jobb! Så kryss fingrene for at jeg klarer å følge disse rutinene, heh... Dere vet jo hvor flink jeg er til å fullføre ting ;)

Slik ser jeg ut idag:

kjole og vest fra new yorker

12 kommentarer

Ja, det er godt å få ting unnagjort :D Og få mer ut av dagen :)

Tror jeg skal begynne med det samme, haha. Livet føles litt meningsløst ut nå, og det er jo en teit tanke i en alder av 20. Forresten, kan ikke du ha spørsmålsrunde snart?

Spørsmålsrunde!!! Savner det

Det er veldig godt synes jeg også å stå opp i god tid før jobb, slik at jeg også får slappet av. Får en mye bedre arbeidsdag av det føler jeg :-)

fint antrekk :D

jeg også står opp litt tidligere før jeg skal på jobb, rekker å gjøre så mye mer!

Jobber med det samme selv - for jeg har det akkurat slik som deg mtp. jobb siden jeg jobber i butikk :) De dagene jeg begynner 14 får jeg INGENTING ut av dagen fordi jeg sover helt til jeg skal dra - men det er det slutt på nå!

Sliter med det samme. Føler at jeg lever for å jobbe når jeg egentlig burde jobbe for å leve.

Så deilig å få mer ut av dagen! :)

Hah, for min del våkner jeg tidlig, men ligger og later meg i sengen til kl. 11. Kanskje jeb\g burde begynne å stå opp når jeg faktisk våkner? Hehe

Så fin du var! 😊

Lykke til med å prøve å stå opp så tidlig🙈

kjøkkenbatteri messing

kjøkkenbatteri messing

Flotte bilder!!!

Så fin blogg du har Therese! :-)

Skriv en ny kommentar