hits

oval brushes, hmm...

Hei!

I går fikk jeg mine to første pakker fra AliExpress. Jeg bestilte meg litt ting der for ikke så lenge siden, blant annet disse berømte Oval brush'ene. Dette er jo en cheap knock-off av de orginale som koster en formue, men kvaliteten virket grei på disse og de kostet ikke akkurat så mye. I pakken fikk jeg 10 koster, 5 ovale, 3 rette og 2 runde. Det eneste problemet er at jeg ikke fikk til å bruke de. Syns sminken ble mer ujevn og stripete enn når jeg sminker meg ellers. Det var vanskelig å få resultatet til å se smooth ut, og spesielt vanskelig var det å få produktene i pudderform til å legge seg fint med disse kostene (contour i pudder, blush). Enten må jeg gjøre noe helt feil eller så duger ikke disse kostene. Noen som har noen tips, eventuelt noen som selv har prøvd billige knock-offs fra eBay eller andre sider? 


Fikk også dette dekselet som jeg derimot er superfornøyd med. Baksiden kan man bruke som speil ,og den beskytter godt rundt kantene på telefonen også. Dette er til iPhone 6s, og jeg har det i fargen rose gold. Det kostet bare 2 dollar, så why not haha! 
*

Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb, så vi blogges ♥

13 kommentarer

Jeg har ikke prøvd sånne koster, men det er jo mye mulig at de ekte er mye bedre da. Dekselet var kjempe fint, jeg har det samme i sort faktisk :)

Hørt mye bra om de kostene :)

Jeg har hørt masse bra om kostene, men har aldri testet dem selv.

Hei! Jeg har testet disse fra aliexpress og jeg syntes også det ble stripete og kakete.. Jeg fordelte foundationen i sirkelbevegelser lenge, men ble aldri fornøyd😓 Måtte bruke hendene tilslutt😐 Har ikke brukt dem etterpå😅

sannsynligvis er det kostene. de ekte oval kostene er veldig "dense" og resultatet ser veldig flawless og airbrushed ut uten at man behøver å gjøre så mye. billige koster, uansett hvor like de ser ut, kommer nok ikke til å gjøre samme jobb

Jeg har kjøpt min fra eBay, kostet 80,- ca, og den var genial! Aldri påført foundation så lett og med så plettfritt resultat før, jeg elsker deg og har ditcha Beauty blenderen for den:) Men jeg bestilte fra en annen selger på eBay for å teste ut, og de var ikke så gode, resultatet ble ulikt. Så det er nok noe forskjell blandt de billige og:)

Jeg har kjøpt ett sett med de kostene på ebay, og må bare si at jeg tror du var skikkelig uheldig. 90kr betalte jeg, og jeg er helt frelst! Sminken min har faktisk aldri blitt så fin og jeg synes de bare er heelt fantastiske å jobbe meg :-)

Du bør vurdere å gi de en ny sjangse, kanskje fra en annen selger

Har hørt så utrolig mye bra om sånne børster og prøvde en venninne sine en gang og likte de kjempegodt, men tror ikke de var falske.. Har derimot hørt en del negativt om de fra den siden du bestilte fra, men jeg regner med at du vasket dem godt først? Hvis ikke kan det være en grunn til at resultatet ikke blir bra + kostene er ikke ideelle for pudder bronzer etc, de er først og fremst ment for kremprodukter!

Den var pen^^

Så kjipt da! Har ikke prøvd de før for jeg har vært litt skeptisk.😅 Er nok kanskje litt for glad i besuty blenderen😁

Har du link til dekselet?:)

Hvor land tid tok det før du fikk det i posten?

Skriv en ny kommentar