hits

frihelg = videoblogg

yo bitches

Siden jeg har fri i i helgen tenkte jeg å lage en videoblogg, det går jo fort en stund mellom hver gang. Så jeg tenkte dere kunne få velge - enten sminkevideo, spørsmålsrunde-video eller hva enn annet dere vil se? Sleng i så fall igjen ønsket ditt i kommentarfeltet her ♥ Nå sitter jeg og slapper av med kjæresten i ca 40 varmegrader. Har nemlig fyrt i peisen da det var så sinnsykt kaldt, men siden stua ikke er verdens største ble det litt i varmeste laget... Jaja, da var peisen innviet iallefall ;)

I dag ble det ordentlig norsk middag - fiskekaker i brunsaus. Jeg fikk beskjed om å dra på butikken og plukke ut middag selv. Når jeg kom hjem med fiskekakene, brunsausen og potetene hører jeg bare typen: "det va da en stusselig middag". OK? Han hadde sikkert mer lyst på hjemmelaget pizza, tikka masala eller noe annet "fancypancy", men man kan jo ikke spise middag til 200 kr hver dag - det blir dyrt i lengden. Denne middagen? 42 kroner!

føler jeg har blitt så rund i ansiktet det siste halvåret, vet ikke om det er av mat eller om man kan legge på seg av p-piller i ansiktet? noen som vet? og hvordan får man et smalere ansikt igjen? 


håret mitt blir bare lengre og lengre for hver måned, og det er så sykt tilfredsstillende hahaha

56 kommentarer

spørsmålsrunde😘

Jeg synes du ser helt smashing ut, samme med håret <3

Det kan godt være p-pillene som har gitt deg et par kilo ekstra.Det pleier som regel å være en bivirkning for noen jenter som går på prevensjon. Men det er ikke selve pillen du legger på deg av,men at apetitten kan øke og at man da spiser mere enn man pleier.

Om du äter mycket någon dag och sen mindre vissa dagar sp blir det som hetsbantning o då kan man bli rundare i ansiktet. Man ska inte gå upp av p piller. Du kanske kan kolla hos läkare för kan vara sköldkörteln med då kan man gå upp lite i vikt o sen ner igen. Gör gärna ny smink video vore kul kram

Try on haul?

la på meg 10 kg av ppillene..

Spørsmålsrunde

Man kan legge på seg av p-pillene, da hormonene som legges til i kroppen ved pillen har en tendens til å øke apetitten, samle mer på fett etc. Men det er mer vanlig å legge på seg rundt hoftene og brystet dersom man går opp noen kg pga p-pillene, ikke i ansiktet... Men noen p-piller kan gi mer væske i kroppen også både i hender, føtter og ansikt. I så tilfelle burde du bytte til en annen pille, med mindre hormoner. Jeg selv byttet fra yasmin 28 til mercilon, og ble myyye bedre på alle mulige måter. Humør, vekt, menssmerter etc

Jeg la også på meg i ansiktet når jeg var gravid.

Sluttet på pillen en stundt, og begynte på'an igjen for noen måneder siden - føler selv jeg har blitt rundere i ansiktet! Men så vet jeg at jeg har hatt et relativt dårlig kosthold den siste tiden, så er meget usikker selv!

E verken p-pillan eller mat alene, e nok pga kjæreste at du har blitt litt rundere i ansiktet ;)

De fleste legg på seg litt når de får seg kjæreste. Like å kalle de ekstra kiloan for "kjærestekiloan".

Spørsmålsrunde, veldig lenge sia du har hatt det :)

Jeg har veldig lyst til at du skal ha spørsmålsrunde! 😁😁

Get ready with me video, med spørsmål <3

Hvordan vant du 11000 NLY points?

Sminkevideo, vææærsåsnill 😩 Sminken din har vært så on point i det siste, plis!!!

La på meg masse og ble skikkelig rund i ansiktet av p-piller, det kommer av vannansamling (?) sluttet med dem og ser ut som en annen person - aldri mer p-piller!

Spørsmålstunde 😊

Sminkevideo!!!!

Vært gøy med noe challenge-video eller noe! Men jeg lurte på en ting; Hva bruker du på tatoveringene dine når du er ute i solen?

Hårvideo?

Hvordan du sminker deg, fikser øyenbrynene dine eller spørsmålsrunde :-)

Hvilken selvbruning bruker du? ;) Du er så brun

Hvorfor blogger du egentlig?

Du var kjempe fin på håret! :D

<3<3<3

Du forteller virkelig ikke sannheten til leserne dine :/

JA!! Man legger på seg av p piller..

Digg med frihelg da :-D <3

Ting som irriterer deg?

Fakta om deg selv som du tror du ikke visst? :) Er alltid gøy det! :D

Hvordan har du merket at det har blitt lenger? Bruker du noe spesielt? :)

Føler du deg presset av leserne dine til å blogge hver dag? :-)

Du ser dopa ut

sminke video med bare musikk i bakgrunnen

Sminkevideo helt klart!

Sminkevideo har du hatt mer de siste årene enn spørsmål, så hadde vært artig med spørsmålsrunde!

SPØRSMÅLSRUNDE

Ting vi ikke visste om deg?

Gå ned i fettprosent så blir ansiktet som før igjen :)

Du er nydelig! og det er ikke noe galt med ansiktet ditt!!! Min mening med en "rundere" fasong på ansiktet er rett å slett at du har fått ditt "voksne utseende". Dette er noe jeg har bemerket på alle rundt meg som er i 20 årene. Det er ikke noe mer alvorlig en det :)

no mirror makeup video!

Bare for å gjøre en forskjell i sminkevideoene :))

Når folk som er naturlig tynn legger på seg, er gjerne ansiktet et av de første stedene fettet plasseres. Det ser ikke bra ut og man ser litt ut som en gris. Se på Sophie ELise feks, hun er sånn fordi hun er naturlig tynn og la på seg. Jeg ble også sånn etter en party-periode (la bare på meg 1-2 kg og normalvekten min er noe undervektig så jeg var ikke tykk med andre ord)

Folk som er naturlig større, har/får ikke det "fetteansiktet" derfor passer de mye bedre til de ekstra kiloene :)

Klarer du ikke bestemme det selv? :)

Spørsmålsrunde hadde passa seg fint når føler jeg! :-)

Hvilken rettetang har du/bruker du? :p

Håper på noe veldig bra jeg :D

Savner du å sykt lant hår?

Det er en myte at fett legger seg bare på ett sted når man går opp i vekt, men noen steder har mer fettlager en andre. Det er helt vanlig å gå opp i vekt av p-piller, men ikke veldig mye. Går du opp mye i vekt kan det være lurt å kontakte en lege, hvis du ikke vet hvorfor. ;-)

Herregud, for ett fint bilde av deg!

Jeg hovnet opp i ansiktet noen uker/mnd ved graviditet

fineste bilde jeg noen gang har sett av deg! Du kler isåfall litt "rundere" ansikt, det skal du vite :) kan være graviditet, p-piller eller rett og slett kjærestekiloene som kommer snikende innpå.

Oh, du er smell vakker <3 Bildet av deg var helt amazing!

Skriv en ny kommentar