hits

best time

Hei!

Der var vi plutselig inne i desember, og kun 19 dager unna julaften. Herregud hvor fort tiden har gått dette året, det er liksom et halvt år siden sommeren startet allerede. Jeg blir litt bekymret over at tiden flyr unna, for jo fortere tiden går - jo fortere blir jeg gammel. Jeg har en slags frykt for å bli voksen, sånn skikkelig voksen, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg gruer meg og vil egentlig ikke bli en dag eldre enn jeg er nå...

Uansett, nå er vi jo i desember og jeg elsker denne måneden. I år iallefall. I fjor tenkte jeg ikke særlig mye over at det var jul, egentlig ikke årene før det heller. Nå har jeg pyntet ordentlig, kjøpt juletre til å ha i stua mi og jeg hører på julemusikk i ny og ne bare for å få en liten ekstra juleboost. Jeg har kommet greit i gang med julegavene og nå er det bare et par hektiske førjuls-uker igjen på jobb før jeg tar juleferie. Mamma og småsøsknene mine kommer til Tromsø i julen for å ferie med bestemor, så der skal jeg feire min jul. Jeg bruker enda å feire "mamma" og "pappa"-jul i en alder av 22 år. Annet hvert år hos hver av de, så blir ingen lei seg fordi de går glipp av mitt nærvær.

Jeg har også deltatt i Expert's julekalender, "Den store ønskelisten", hvor man kan vinne alt man ønsker seg opp til 100 000kr. I tillegg deltar jeg daglig på en hel rekke andre små kalendere rundt om kring på nett. Føler liksom at i år er mitt år, men det føler jeg hvert år haha! Det er jo lov å håpe da, man kommer ikke langt i livet uten håp.

Slik ser stuen min ut nå:Kalenderene til meg og kjæresten. Milo har faktisk sin egen "sjokolade"kalender i midten. Jeg har to sjokoladekalendere, så etter jeg har spist dagens sjokolade fra den i midten, putter jeg hundegodis inni luken og later som at han får kalender haha ♥Fun fact: Jeg nevnte ordet "jul" 13 ganger i dette bloggordet. 14 med denne gangen. 

40 kommentarer

åh, Mack Julebrus! Savner den fra den tiden jeg bodde i Troms. Synd de ikke selger den her nede i Trøndelag :p

Hvor har du kjøpt det fine sofabordet?😀

Anonym: Det er det ei som driver med hobby-produksjon har laget til meg her i Tromsø :)

jeg liker veldig godt at du har begynt å blogge igjen :-) men jeg syns du kan legge av tid til å svare leserene dine når det er 2-6 som har kommentert . Viktig å vise at du bryr deg om de som legger igjen kommentar her å aldri får svar ..

Veldig koselig innlegg da :-) håper du får en jul <3

Therese: Takk for forslag, skal bli flinkere å gjøre det :) Prøver å svare når det kommer inn spørsmål, men kan vel bli flinkere å svare ellers også :) Takk for det, god jul til deg også <3

Desember love! <3

Når syns du er på tide å si "god jul" til hverandre på gaten og i butikkene? :-)

Anonym: I desember. Jeg har kunder i salongen som jeg klipper, og klipper jeg de nå så vet jeg at de ikke kommer tilbake for å klippe seg før etter nyttår så da sier jeg god jul nå :)

hahah hvor mange kalenderen har du?

Anonym: Det er både mine og typen sin, jeg har 2 sjokolade og 2 flax :)

DESEMBER <3<3<3

Jul er så koselig! ;)

Jul er så koselig!

Hvilken julebrus liker du best? ;-)

It is the must beautiful time of the year! :D <3

Herregud så utrolig fint å koselig du har det

Så søt hund! :D

Følger du med på Farmen? :)

Bor du fortsatt i lag med kjæresten din? :))

Er så deilig at det er desember allerede! :-)

Har du tatt vaksine mot influensa?

Den aller beste tiden av året er her! ;) <3

Kan du begynne å blogge oftere? :)

hahah hvor mange kalendere har du egentlig? :p

Hva liker du best med jula? :) <3

Bordet! Hvor har du kjøpt det? Kjempefint!

Kan du bytte header og design? :) begynner å bli litt lei

Kan du ha videoblogg der du har en samtale med kjæresten din? :)

husk at hunder kan dø av sjokolade!! sånn hvis du blir fristet til å gi han en. overraskende mange som ikke vet det :(

Så utrolig bra at du er begynt å svare leserne dine på noen kommentarer! :D

Så koselig du har det. :)

ville du laget flere videoer :-D blir så glad når det er ute :-D <3

Åh du er så nydelig!

De pepperkakene er ikke så gode... ikke de meste man får kjøpt! :p

Er det virkelig sant at du er blitt i lag med eks kjæresten din? :o :((

det var godt å lese det første avsnittet. jeg er ikke den eneste. er også livredd for å vokse opp og bli gammel :( så nyttår og bursdagene mine er ikke en dag jeg ser frem til for og si det sånn haha

Skriv en ny kommentar