hits

hvor ofte farger frisører håret

I dag var tiden kommet for å få tatt etterveksten min. Jeg reiser om 6 dager til Vietnam (wow, tiden går fort), og da vil jeg seff se bra ut på håret før jeg reiser. Så, hvor ofte farger egentlig en frisør håret sitt? Vel, for min del er det ikke så ofte. Mens andre gjør det veldig ofte. I starten av tiden min som frisør var det mye oftere, og jeg byttet veldig mye farger. Nå har jeg roet meg ganske på den fronten. På jobb har vi 1 gang i måneden hvor vi får gjøre egenpleie, slik at vi skal ta oss bra ut på håret og være god reklame for bedriften. 

Jeg striper etterveksten, og derfor bruker det å gå en stund mellom hver gang jeg gjør det. Sånn ca 3 måneder mellom hver gang, faktisk. Det er for å ta best mulig vare på hårkvaliteten min. Jeg striper kun det nye som vokser ut, men hvis man har veldig lite ettervekst når man skal stripe den - så er sjansen stor for at man får mye bleking over på det som allerede ble bleket forrige gang, altså at man overlapper. Da får man et veldig svakt punkt på håret som gjør at det kan knekke av langt opp på hårstrået, noe jeg helst vil unngå. Spesielt siden jeg enda er i sparefasen min. Det er først det sist halvåret at jeg har merket at håret mitt begynner å vokse en del (fina-fucking-lly!!!), og det velger jeg å tro er fordi jeg har vært så flink med å ikke behandle det for ofte med både bleking, farge, varmeverktøy og slikt + gode hårprodukter og kuring. Gleder meg til å se tilbake på bilder om et halvt år for å se hvor mye det har vokst da :')


Jeg bruker å ha ca så her mye ettervekst hver gang. Dette er rundt 3-3,5 cm.

Hvor ofte farger/striper du håret ditt? 

34 kommentarer

Håret mitt vokser ikke. Men tror jeg over farger 😅 Vi snakker typ vær mnd. Helst ny farge vær gang!

Du burde klippet litt mer av tuppene dine, da vil håret ditt bli mer fyldig

Føler du at håret ditt har en annerledes kvalitet nå, enn før? Jeg kjenner meg litt igjen i deg og din eksperimentering med hår, jeg hadde langt, sunt og fyldig hår før- kan hende jeg innbiller meg det, men jeg syns ikke det er samme kvalitet nå?

Har min naturlige hårfarge, fordi jeg har ikke råd til å farge det hos frisør, og tørr ikke å gjøre det selv 😅

Har nå ca min naturlige farge, så meningen er vel å slippe farge det :) muliggens bare stripe det, men foreløpig skal jeg holde meg unna for å få tilbake sunt hår <3

Jeg kjenner meg veldig igjen, og har også et spørsmål jeg håper du kan svare på under her!

Min historie er at jeg gikk fra brun til blond to ganger, og farget håret i alle slags mørke farger da jeg ikke fant ut hva jeg kledde best. Nå er jeg en vanlig mørk brunette og har funnet ut at det er dette jeg kler best. Har også kuttet ned på alt av varme og jeg er også i den fasen der jeg prøver å spare det langt igjen!

Jeg tar kun etterveksten når den tid kommer, og jeg har siden det klippet det nødvendige hver 6 uke, men merker det tar veldig lang tid å spare det ut igjen. Jeg vil nå si at det er såpass sunt av kurer og en siste bra hårklipp så jeg har gått med tanken at jeg ikke skal klippe meg på veldig lenge. Det er nå jeg har merket den store forskjellen og håret har begynt å vokse enda lenger, enn før da jeg klipte meg.

Hva syntes du om denne tanken på å ikke klippe seg for å få håret lenger? Da jeg syntes det funker

nydelig hårfarge! hvor er buksen fra på det siste bilde?

1-2 ganger i året :)

Du er så fin! :)

Dette var et veldig lite interessant innlegg spør du meg :(

Hva er egentlig poenget med å farge håret flere ganger i året??

3 ganger i året! :-) Syns det holder i massevis!

Jeg syns det er bare stress å drive å fike så mye på det! Har hatt det naturlig i 4 år nå :)

Har aldri farget håret mitt!

Skal du på The weeknd konsert i Oslo 19 februar?:D

Ca hver 6 uke :)

Hva synes du om at du ikke ble nominert til VIXEN i år? :)

Normalt vil jeg si! :)

Hva synes du om MammatilMichelle? ;)

Du burde vaske speilet ditt! ;-)

For et rot :p

Når du ser tilbake på gamle innlegg eller vieoblogger, skjemmes du over hvordan du sminket/ordnet deg da? :)

Kanskje litt for ofte faktisk.. :(

Bruker du loppisappen?

Har du fortsatt den blå bilen din? :D

Nydelige deg!!

Ser du på hotel cæsar?

<3 fineste deg

Hvorfor har du ikke på deg sokker? ;-) ahhaha

Skriv en ny kommentar