hits

ups and downs

Hei!

You missed me? Nah, probably not. Jeg har vært hjemme et par uker nå fra Vietnam, men jeg har ikke vært helt i form. Jeg var litt småforkjølt uken etter jeg kom hjem, men så ble jeg skikkelig dårlig og har bare ligget på sofaen hele uka nå. Jeg kjenner heldigvis at formen er på vei oppover igjen, så nå er jeg klar til å få hverdagen på rett kjør med jobb og blogging igjen. Ferien var utrolig fin, og jeg savner veldig å være i varmere strøk - men tenkte kanskje at et eget, mer oppsummerende innlegg om Vietnam hadde vært mer på sin plass. Det er jo tross alt Asia, ikke et sted man reiser støtt og stadig. Så det skal jeg få på plass i løpet av uken!

Jeg vil starte min "gjenoppståelse" på bloggen med et par ups and downs fra den siste måneden

Ups:
- Jeg har ikke brukt sminke på 5 uker! Hørte dere det? 5 uker!!! Jeg kødder ikke når jeg sier det. Eller jo, jeg har brukt øyenbrynsblyant og lipgloss i tillegg til at jeg har vippeextensions - men that's it! Ingen foundation, ingen concealer, ingen pudder, nada. Ingenting for å skjule fregnene mine. Normalt kjører jeg jo heavy makeup hver gang jeg sminker meg, så dette er uvanlig for meg å være. Så klart er ferien min grunnen til dette. Jeg har fått en fin og solbrun glød i ansiktet som har gjort at all sminken min nå er for lys til meg, derfor kan jeg ikke bruke den, MEN det gjør meg ingenting. Det er utrolig deilig å slippe det styret der. Jeg dro til og med ut på byen uten sminke forrige helg. High-five for that! 
- Kjæresten min har snart bursdag, og jeg elsker når de man er glade i har bursdag, sånn at man kan overraske de og gjøre ekstra stas på dagen. I fjor lagde jeg en mini-bursdag for bestevenninna mi hjemme hos meg med favorittmaten hennes, bursdagsgaver, kake og ballonger ♥ Må kanskje begynne å planlegge hva jeg skal gjøre, kanskje det blir en utsatt biff&blowjob dag siden han ikke er hjemme den dagen (han leser sikkert dette)

Downs:
- Nummer en her må absolutt være at årets sureste regning dumpet ned i postkassen - årsavgiften. Jeg betaler den (u)gledelig innen tidsfristen though, siden jeg er en så fornuftig og ansvarsfull voksen dame nå. 
- Å komme hjem til Tromsø. Fra varme og solfylte Vietnam til kalde og snøfylte Tromsø. Hvorfor bor jeg her? Jeg vet jo at jeg ikke vil flytte, men samtidig vil jeg ikke bo i Norge, spesielt ikke her. Jeg er ingen vinterentusiast, og med all snøen som har kommet den siste måneden merker jeg bare mer og mer på trangen til å ville reise vekk hele tiden. Jaja, jeg får nok nøye meg med noen ferier her og der fram til jeg klarer å bestemme meg for hvor det er jeg egentlig vil bo. 


kaaanskje blitt litt rundene i kinna mens jeg var på ferie også ja

43 kommentarer

Så vakker du er! Skulle ønske jeg også kunne tatt meg en tur til varmere strøk, det hadde gjort godt for sjelen! :(

Ser ut som du har kost deg masse

skal si du er lik moren din i ansiktet :)

Oi så lik moren din du har blitt! Vakker :)

Du er såå fin med fregnene dine. jeg har og masse fregner, men ikke i nærheten av så mange som deg. Skulle virkelig ønske jeg hadde det !!

så fin du er uten sminke på huden! misunner fregnene dine skikkelig, har alltid ønsket meg fregner

Ååå kan ikke du blogge hele tiden...

Du er så nydelig!

Så pen du er!

Hvor er toppen fra??? Sykt fin<3

Hvordan får du så shiny hud?

Er det naturlige krøller?

Vakre du! For en utrolig fin brunfarge du har fått! <3

Oooog for noen sykt fine krøller, hvilken krølltang bruker du?

Er det ditt hår eller clips på bilde?

Aturlig å legge på seg litt i fjeset når man er preggers! 👍🏻😅

Kan du ha en spørsmålsrunde snart? Kanskje på video, veldig lenge siden du har hatt video

Så utrolig fin uten brunkrem <3 Du er jo bare såå søt m fregner.. Cutie;-)

Skriver på bloggen at du skal suge kjæresten din. Classy 👌

Drømmer meg bort til varmere strøk <3

God helg

Jeg har ett litt viktig spørsmål. Jeg sliter nå med de ryggproblemene du hadde. Det virker som akrautt det samme. Jeg blir skjev i siden og musklene er i spenn. Hvordan har du det nå og hva foreslår du jeg gjør? Orker ikke prøve mye greier som ikke fungerer så setter utroooolig pris på litt tips.

Hvordan går det med deg nå?

Kunne du tenkt deg å vært med på serien "bloggerne"?

Har du noen gang følt deg perfekt?

Dette kommer til å bli bra!! :-)

Du er nydelig!! ;)

Hvor var du på ferie?

Så fin du er, Therese! :)

Så fin du er, Therese! :)

Så fin du er, Therese! :)

Lykke til i hverdagen din! :)

Du er så nydelig! :) <3

Hvordan går det med deg? :)

Jeg skal selv til Vietnam i sommer, gleder meg til innlegget du skal skrive om turen din dit 😄

Dette har ingenting med det du skrev nå, men jeg vurderer å gjøre en ny operasjon. Silikon. Da jeg ikke er fornøyd med størrelsen. Det jeg lurer på er hvordan arret blir etter 2 gang? Har du mulighet til å legge ut bilde eller ha en spørsmålsrunde på bloggen snart? :-)

Heisann. Tromsø er da ikke så ille. Prøv å fokusere på de positive sidene med plassen. Det er flott natur, stortsett stabilt vær, det kryr av flotte nordlenninger og det er generelt sett ganske godt med fritidstilbud :)

Så råttent å love blogging når det ikke skjer. Folk klikker seg inn for å se, men ingenting. Og det her tjener du penger på!

Hvor er toppen din fra? :-)

Kommer det innlegg fra Paristuren?

Så utrolig vakker du er!! SLAY, SLAY, SLAY

woow omg så pen!! har du hair-extensions?

Skriv en ny kommentar