hits

hipp hipp

hurraaa! Da var årets 17. mai overstått, bare 364 dager igjen til neste gang. I år, som alle tidligere år, hadde jeg heller ikke noe bunad. Jeg håper på å ha det til neste år eller året etter der igjen, men man må bare begynne å spare for det er ikke akkurat noe man bare går og kjøper seg en dag man har lyst å shoppe, haha.. Derfor sprang jeg rundt en halvtime før senteret stengte igår for å finne en topp, selv om planen var å bruke noe jeg hadde fra før. 

Dagen ble feiret med gode venner. Jeg arrangerte champagnefrokost, så klokken halv 10 sto jeg i full matlaging med ti ting å gjøre på en gang. Jeg er kanskje verdens dårligste på tidsfrister, om jeg sier jeg er klar på et tidspunkt så er det sjelden sannheten. Denne gangen gikk det faktisk veldig bra, jeg inviterte de til klokken 10.30 og maten var vel på bordet 10.40 eller noe sånn - så der overrasket jeg meg selv. Dessverre forsov jeg meg, så jeg rakk bare å fikse håret før jeg måtte hive meg i gang. Sminkingen måtte derfor taes etter maten var inntatt. Etter noen timer dro vi inn til byen og så litt på tog, før vi tok turen på Tangs for å spise middag og drikke litt vin. Deretter dro vi bare hjem da været begynte å bli dårligere, også tok vi turen innom familien til Magnus før vi tok kvelden. Noen (= jeg) hadde jobb tidlig i dag - egentlig burde 18. mai vært en offentlig fridag, da 17. mai er en festdag og man gjerne er slitne dagen etterpå... Haha, det er vel lov å drømme :)

Hva gjorde dere i går?

Her er mitt antrekk fra gårdagen, det ble veldig enkelt som dere ser:

topp fra bikbok, bukse fra bershka, jakke fra h&m, klokke fra casio

22 kommentarer

Så fint antrekk :)

Hei! Kan du begynne me meir ukens spørsmål o.l? Har et spørsmål som jeg hadde satt stor pris på om du svarte på 🙂

-Er i et forhold som sliter ganske mye på meg og gjør meg veldig utmatta, men er så glad i denne personen så klarer ikkje bryte meg løs.. tips til å komme over hjertesorg og klare å bare gi faen? Har så lyst å kunne gi faen å bere leve live mens jeg er ung men klarer det bare ikke.. du er en veldi stor inspirasjon for meg og lider opp til hvordan du var for 5 års tilbake i tid🙂 Ung og bare gi faen i alt og ikke måtte forholde seg til noe.

Nydelig du er!

Pen du er! :)

Fint antrekk, hørtes ut som en koselig feiring. :)

Har du ikke bunad??

Lagde dere mye liv da? :)

Koselig dag rett og slett? :-)

Utrolig nydelig du er! ;)

Kan du ha videoblogg snart?

<3<3<3

Nydelig antrekk! :D

Kan du melde deg på paradise? :-D

Jeg er en veldig stor fan av 17 mai!! :-D <3

Nydelig bilder!

Kjempe fint innlegg!

Har du smakt den Snickers protein?

Hei,

Er det lenge siden du har kjøpt den jakka, finner den ikke på hjemmesiden dems :)

Skriv en ny kommentar