Lukk meny
 • 30.05.2017
 • Hverdag
 • aldri ferdig utlært

  Heii!

  I dag har jeg vært på kurs i forbindelse med jobb. Denne gangen var det et balayage-kurs med Lotte Myrseth. Vi lærte forskjellige teknikker innenfor balayage og andre nyttige ting, så nå har jeg fått masse inspirasjon som jeg skal jobbe med framover - yaay! Jeg er veldig fornøyd med kurset og gleder meg til å bruke det jeg har lært i dag i praksis. Det er det som er med frisørfaget - man blir aldri ferdig utlært. Det er hele tiden nye trender og nye teknikker, og med alle sosiale medier blir kravene til oss frisører høyere og dere kunder mer kravstore. Vi må kunne vite hva en kunde snakker om når de kommer i frisørstolen vår og sier de vil ha "balayage" eller andre teknikker som tar av på Instagram, sååå derfor må vi hele tiden sørge for å være oppdatert og kurse oss videre :) 

  Før kurset sto jeg der med nyvaska, ugredd hår og følte meg bare så sykt fresh, eller hææ? Neida, så fant ut at jeg måtte iallefall se ut som en frisør på håret når jeg skulle dit. Da fikk Benedicte på jobb lage meg litt beachwaves med litt tvinning på sidene, so pretty ♥ Disse krøllene ser enda bedre ut på dag 2, for da blir de enda litt løsere. Så et tips om du ønsker løse og svake krøller er å krølle det dagen i forveien. Nå skal jeg se ferdig en film før jeg tar kvelden med kjæresten. Spurte han nettopp "gir du mæ en fotmassasje?" også fikk jeg bare det wtf-blikket tilbake, men massasjen kom som bestilt hahah ;-) 

 • 30.05.2017 23:38
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  H

  31.05.2017 kl.00:01

  Hva bruker du til å lage krøllene?😍

  Therese C M N

  31.05.2017 kl.00:27

  H: Her har vi brukt slettetang bare, også krøllet alle krøllene forskjellig vei så det ser litt mer tilfeldig ut :)

  Karoline

  31.05.2017 kl.00:07

  Nå begynner håret ditt å bli langt! :)

  Jeg klipte meg til skuldrene og angrer som bare det.. Man kan trykt si at det ikke er slitt lenger hvertfall.. Hva kan jeg nå gjøre for å få det langt Therese?

  Therese C M N

  31.05.2017 kl.00:29

  Karoline: Takk!! Haha, når man sparer og sparer så er det det beste komplimentet. Jeg har spart lenge og det tar tid, så det eneste tipset mitt er å ha tålmodighet. Jeg prøver å farge det minst mulig og ikke bruke for mye varmeverktøy på det, samt stusse ytterst i tuppene av og til. Man kan også prøve B-vitaminer feks, det skal styrke hår og negler.

  M

  31.05.2017 kl.12:25

  Herregud for en helt nydelig farge du har på håret ditt!😍 Er det blitt gjort hos frisøren, eller spiller litt ettervekst og naturlig hårfarge inn?😄

  Skriv en ny kommentar

  hits