hits

grillfest

Hei!

I helgen hadde vi sommer her i nord, den var kortvarig - men gud så godt det var. Jeg og Magnus inviterte Meline, Charlotte og noen andre venner til grilling på lørdagen siden vi ville utnytte godværs-helgen til det fulle, også drakk vi litt vin og koset oss videre utover kvelden. Ellers går det bare i jobbing om dagene, jeg har ikke neste ferieuke før i slutten av august - men jeg kjenner jeg kunne godt trengt tre uker til å slappe av på. Det lengste jeg har hatt ferie etter jeg begynte å jobbe er 2 uker i slengen, men da rekker man jo aldri å koble helt ut før man er tilbake på jobb igjen.. Neste år satser jeg på å ta 3 uker på sommeren!

Akkurat nå er jeg bare innom for å blogge i full fart før jeg skal kaste i meg frokosten og dra på jobb. Det svir i øynene, enda jeg har sovet i ca 8-9 timer. Planen var å stå opp tidlig, men øynene tillot det ikke. Sånn har det vært de to siste ukene, tror jeg må kjøpe meg noe vitaminer eller noe shit som får opp energien.. 

Litt bilder fra helgen:

Skjørtet er fra Nelly, såå fint og sommerlig ♥

11 kommentarer

Koselig å kunne samles til sånne timer sammen. Ha en fortsatt fin dag!

så herlig! fine bilder :)

Du ser flott ut

Jeg har ikke planlagt noe ferie enda en gang, men det blir ikke i sommer, altfor masse som skjer på jobb! :-D Har kjøpt leilighet med typen som holder på å bygges, så ferien blir nok brukt på å flytte inn der og male. Kos deg!

Er så koselig med grilling!

Så fin du var =D

Hvorfor er det så viktig at mitt liv ødelegges og at ingen får vite om det?

Hørtes kjempe koselig ut. :D

Dette er litt utenfor tema men elsker sleven din <3

Åhh, så koselig!

Så fin :-) kan du linke til skjørtet og blusen?

Skriv en ny kommentar