hits

frisør? nei, jeg er maler

Hei!

Den siste måneden har jeg fått et skikkelig behov for å fornye litt hjemme i leiligheten. Det startet med at jeg kjøpte nye puter og pynt som var litt sommerlig, også begynte jeg å irritere meg over skapdørene på badet. Jeg gikk på Ikea og bestilte meg litt ting og fant ut hvilken stil jeg ville ha på badet. Etter å ha irritert meg over skapdørene i en ukes tid bestemte jeg meg for å male de! Jeg som aldri har malt noe annet enn en hvit vegg før i mitt liv... Jeg googlet rundt og fant ut hva jeg måtte gjøre. Så da var det bare å demontere skapdørene, kjøpe inn sandpapir, grunning og maling og sette i gang. Hele opplegget tok 4-5 dagers tid, da jeg i samme slengen bestemte meg for å male trehylla jeg også hadde på badet. Det er noe jeg ALDRI skal male igjen, for den hylla der var et helvette. Så mye kriker og kroker, det var et jævla pirkearbeid. Mye svette, irritasjon og timer senere var alt endelig ferdig og jeg er så utrolig fornøyd. Jeg kjøpte også litt nye håndkler og pynt til badet for å sette prikken over i'en. 

Jeg falt for en litt mørk gråfarge, da jeg har grått gulv og hvite skap var egentlig ganske utelukket mtp. sminke og annet gris. Fargen heter S-7500-N, eller Jotun sin 9937 Aske. Synes det var en veldig fin og nøytral gråfarge som er lett å kombinere farger til. Ellers venter jeg på et nytt stuebord med litt for lang leveringstid fra Møbelringen, gleeeder meg :') Nå skal jeg ta bikkja med ut på en luftetur før det er kvelden. Jeg har besøk av min lillebror i nesten to uker, så i morgen skal vi dra til byen en tur siden jeg begynner sent på jobb. Blogges ♥

Se for dere selv, hva synes dere?Såpedispenser og tannbørstekrukke fra Ikea. 
Hylle fra Skeidar, håndkler fra Jysk


Skittentøyskurvene er fra Clas Ohlson

15 kommentarer

Wow!!! Resultatet ble skikkelig bra, likerr'e

Så fint!! Å den stilen du valgte nu e mye bedre. Fine farger ble det også. dette badet ble kjempebra! -j 18

wow det ble syyykt fint <3

Jeg synes det ble veldig fint! Ikke vanskelig å forstå at det var mye pirk med den hyllen!

lekkert!!

Så fint det ble

Wow, det ble kjempe bra!

It looks great! This darkish grey color is trendy and you can combine it easily with almost any color as an accent. It's obvious what I am trying to say on a third photoshot...soap box and the box for the brushes. Wooden accients,ochre gamma works perfect! Not sure for "the painter", but look- interior designer hmmm absolutely for sure :)

Det ble skikkelig fint!! 😄

Wow! Det ble skikkelig bra !!

Wow det ble fint! Du er flink 😀

wow så utrolig stor forskjell og så fint det ble!

Hei! Brukte du rull når du malte skapdørene? Utrolig fint ble det!

så bra det ble!

Skriv en ny kommentar