hits

my beautiful city

Herregud så vakkert det er i Tromsø på sommeren! Gikk en liten tur her om dagen og solnedgangen var amaaazing. Det må være på grunn av de 15 til 20-ish nydelige dagene vi har i året at jeg enda bor her og sliter meg gjennom 6 måneder med vinter år etter år. Jeg blir nok ikke å flytte herifra med det første, og om jeg først velger å flytte så blir det utenlands isåfall! Hvor bor du, og hvorfor?

På bilde nr 1 under (av meg, så selvsentrert at jeg kunne ikke ha et bilde av bare solnedgangen xD) er det ingen filter eller redigering av lys.

6 kommentarer

Så fine bilder, Therese!

Jeg bor i Trondheim og flyttet hit pga min store kjærlighet. Har bodd her samme med han i snart 3 år nå, og stortrives! :-)

Ha en fin dag!

Såå fint! Jeg bor i Trondheim pga studier - og trives veeeldig :)

Er fra Bergen, og ja, det regner nesten alltid. Men det er litt av sjarmen, og kunne egentlig aldri tenkt meg å flytte :)

Hvor er buksen din fra? :)

Tromsø virker så flott.

Jeg bor i London, pga kjærligheten.

Hvor er jakken din fra?

Nå har du jo langt hår igjen!! Serriøst kan du lage et innlegg om hva du har gjort? kurer, kremer, farging, hårstrikk, varmebeskyttende alt? jeg er desperat etter å få det langt igjen jeg også. Hva er dine beste tips?

Skriv en ny kommentar