hits

bangs

Hei!

Det har ikke vært så mange bilder av meg selv på bloggen i det siste, så dere har kanskje ikke fått med dere at jeg har klippet meg «lugg»? Jeg og Ingvild følte oss litt crazy på jobb før vi skulle til London, så vi klippet like så greit en liten lugg på hverandre 😂 Siden jeg sparer hår og vil ha det langt, var liksom dette en av de få tingene jeg kunne gjøre med håret for å få en forandring..

Jeg både elsker og hater den egentlig. Syns det er veldig fint både når håret er løst, og når det er i strikk og man får litt lugg som henger ned - men det er også irriterende at den alltid vil henge ned siden den er for kort til å bli med hårstrikket. 😪 Jeg har jo hatt lugg kjempemange ganger før, når jeg var yngre, men da hadde jeg hel pannelugg som var ganske tung (som jeg klippet selv også, vel og merke). Kunne godt tenkt meg å prøve en litt lettere hel lugg, men jeg tørr ikke helt da det tar så lang tid å spare den ut! Hva synes dere om lugg?

11 kommentarer

WOW!! Altså, nå har jeg lest bloggen din i såå mange år, og gjennom alle hårfrisyrene dine må dette bli min favoritt! Denne luggen rocket du Therese, sååå kledelig <3

Fredrikke Gustavsen: tuusen takk!! koselig å høre??

Hva er din originale hårfarge ?

Anonym: kommunegrå/møørkblond-ish. så veldig kjedelig med andre ord :D

Dette kledde du veldig godt, fremhevet ansiktsformen din på en fin måte 😊 - hilsen frisør

Du ser nydelig ut, elsker å runke til bildene dine :)

Du ser mer voksen ut dette kledde du

-det ér noe fejl med leppene dine. -det ér -ikké leppene dine som ble større -men huden overfor.... Det ser helt elendig ut.

Fin hårfarge du har!

Hva skjer med leppa?:)

Skriv en ny kommentar