hits

vi kjøpt oss leilighet

Hei!

Nytt år - nye muligheter. Er det ikke det man sier? Desember for meg gikk unna på et blunk. Jeg jobbet veldig mye, var vel på jobb 25 av 26 dager før jeg tok juleferie. Klarte å jobbe på meg en forkjølelse, så jeg har egentlig vært syk hele julen i tillegg. Typisk at man skal bli syk når man først har fri... Begynte å bli bedre, men nå har jeg blitt syk igjen føler jeg - sikkert fordi jeg vandret rundt i bare kjole på nyttårsaften. Juleaften ble feiret sammen med kjæresten min, pappa og "ste-familien" min. Vet ikke helt hva jeg skal kalle det, føler at jeg er for gammel til å ha en stemamma når jeg er 23 år haha. Har iallefall hatt det veldig trivelig i julen, og fått tilbringt tid med alle jeg er glad i. Enn dere?Ellers er det noe annet som har vært i tankene mine i litt over en måned nå. Jeg og kjæresten kjøpte oss leilighet helt i slutten av desember. TENK!!! Det er et stort steg å ta - nå er det liksom ikke noen vei ut av det her forholdet. Vi hadde så klart ikke kjøpt leilighet om vi ikke hadde vært trygge på at det her forholdet ble å vare da. Nå har vi vært sammen i 2 og et halvt år, og vi har så og si bodd sammen selv om han aldri offisielt har flyttet inn i leiligheten jeg bor i nå. Leiligheten vi har kjøpt er 64kvm med to soverom (nei, det betyr ikke at det er barn på vei). Det er også garasje, stor hage og veranda. Vi overtar ikke før 30. januar, og siden vi skal pusse litt opp før vi flytter inn er vi nok ikke i leiligheten før litt ut i februar. Jeg gleder meg utrolig mye, og har allerede begynt å kjøpe nye møbler. Gleder meg veldig mye til å få litt mer plass og å kunne ha venner på besøk, og til at vi har noe vi kan kalle for vårt hjem! Her jeg bor er det bare ca 40kvm så det er ikke all verdens av plass.

Det vi skal gjøre er å rive veggen mellom stuen og kjøkkenet for å åpne det mer opp, bytte gulv, male og friske litt opp så det blir litt mer moderne. Tror det blir utrolig bra når vi er ferdig, og jeg gleder meg til å vise dere nye bilder da. Noen bilder av slik det ser ut nå:

10 kommentarer

Gratulerer! Så fin leiligheten er! Gleder meg til å se mer av det, hvis du har tenkt å vise rundt, da. =)

Har selv vært syk i julen helt til nå, og det er ennå ikke over. Har vært hjemme fra jobb i dag. Så kjipt.. Er virkelig lei av det. Jeg elsker jo å synge, men det kan jeg ikke nå så mye som jeg hoster å harker..

Go bedring til deg!

Vibeke Anny: Takk! Skal nok vise rundt når vi er helt ferdige. Jaa, det er virkelig kjipt at man skal bli syk først når det er ferie. Takk det samme til deg :)

Gratulerer så mye med leilighet. God bedring her hjemme har jeg en sønn med oppkastsyken så ikke noe Morro. Men men . Gleder meg til å se bilder av den nye leiligheten når den tiden kommer.

Har en spørsmålsrunde på bloggen min om du kunne tenkt deg å lese og stille noen spørsmål . Ha en fin kveld/natt

Katrine: Tusen takk for det :) God bedring til sønnen din.

''for gammel til å ha en ste-mamma'' whaat? for gammel for at faren din skal ha en kjæreste?

Anonym: Haha nei, ikke sånn ment. Føler meg bare for gammel til å bruke begrepet ste-mamma

Nydelig kjole du hadde der, hvor har du kjøpt den? 😁

Det så helt nydelig ut! Heldige som har muligheten <3

Og så fin du er!

Gratulerer så masse :-)

Kan du plis bli mer aktiv på bloggen din vær så snill!!❤️❤️

Skriv en ny kommentar