hits

sneak peek

Hei og god påske!

Påsken er vel egentlig snart over, så håper dere har hatt det fint. Jeg selv har bare slappet av, kjæresten har vært på jobb så det ble hjemmepåske i år. Det ble en liten påsketur, men på grunn av dårlig vær varte den ikke så lenge - vi grillet en pølse og dro hjem liksom, haha.. Ellers har jeg kommet tilbake i normale rutiner etter turen til Sri Lanka, men jeg kjenner at jeg bare lengter etter å reise bort hele tiden. Det er så kjipt å være hjemme i Tromsø når det er så mye snø, og hverdagen er kjedelig :( Å ligge på stranden med bølgesus og palmer rundt deg, ingenting slår det!  

Ting begynner endelig å komme på plass i leiligheten, så nå skal dere få en liten sneak peek. Det mangler litt bilder og andre småting, men vi stortrives her allerede. Dere skal få se mer når alt er på plass, kanskje jeg lager en video-tour. Det neste på lista er å pusse opp kjøkkenet, men det må vi spare opp litt penger til. Kjøkkenet vi har nå så liksom greit ut sånn som det var i leiligheten før, men nå som alt annet ble så "moderne" ser det ganske stygt ut synes jeg. MEN det er brukbart, så det er ingen stress. 

Denne stolen har jeg siklet på så lenge, og nå hadde jeg endelig plass til den! Den er fra Ikea ♥

15 kommentarer

Ka hete den mørke blåfarga?😍🤤

Charlotte: Jotun sin St. Pauls Blue ð??? elsker den!

Takk!! Den va sinnsykt fin! Mååå ha🤤

Charlotte: Enig. Har min i supermatt, så den blir litt annerledes enn hvis den er mer glans i.

Utrolig kor flott leilighet har blitt.

Så flott det har blitt! Ja takk til video med housetour😁

Hvor er stuebordet ifra?😍

Hei! Ser du har fargen i supermatt, merker du noe til at det blir «merker» på veggen om man kommer borti med noe? Hørt andre sier det med supermatte farger.

Janne: Det blir litt mer merker enn vanlig vegg ja, men det vasker jeg bare bort med en klut. Syns den er så fin i supermatt, så angrer ikke.

Hvor er den gule blomsterkassene fra?😍

Mer bilder av tattoos og bryster. ❤

noe så nydelig :-D kreativt

Hva heter stolene ved spisebordet? Og hvor er de kjøpt?😍

Hvor har dere kjøpt plisse gardinene i vinduet ☺️

Skriv en ny kommentar