hits

my last vacay

Hei og snart god helg!!

Bare en dag til på jobb nå, det holder vi vel ut? I helgen har jeg fri, og det er helt greit siden da kan jeg ligge og nerve meg opp til operasjonen på mandag. Skal skrive litt mer om det i helgen, men først tenkte jeg å vise litt bilder fra jeg var på Kreta. I midten av september reiste jeg, Magnus og storebroren min sammen med pappa og hele familien til stemoren min på ferie. Vi var vel 16 stykker til sammen, og det var siden det var et 60-års lag. Jeg hadde også bursdag mens vi var på ferie, så da ble det dobbel bursdags-ferie - woho. Vi var i Platanias i en uke og jeg har vært her før, men det er over 10 år siden så jeg husker ikke alt for mye fra da. 

Vi hadde nydelig vær hele ferien og spiste masse god mat. Det ble en dag inne i Chania, men resten av dagene var vi bare i Platanias. Jeg er jo vant til å farte mye mer rundt på ferie slik jeg og Magnus gjør med leiebil og sånn, så dette var en veldig rolig ferie i forhold til hva jeg har vært på de siste årene. MEN det var godt det også. Bare det å slappe av og ikke stresse med noe er jo balsam for sjela. Da vi kom tilbake til Tromsø var det skikkelig trasig vær og det snødde faktisk et par dager også, så i det jeg kom inn døren hjemme måtte jeg bare stoppe for meg selv og tenke etter hvorfor i faen jeg bodde på denne plassen, haha... Jeg som er så glad i sol :( Her er iallefall et par bilder fra ferien. Det ble ikke tatt så mye bilder siden, vel, jeg blogget jo ikke på det tidspunktet ;pp Nå får jeg bare drømme meg bort til neste gang jeg skal ut å reise, dessverre for meg så vet jeg ikke når det er </3 Håper på snart iallefall! 

Hvor har dere reist i år?


 

20 kommentarer

Magnus : "ikke ta bilda av mæ når æ spis"

Hva syns kjæresten din om at du fjerner silikonet?

Mari: Han støtter meg i det, og han er også enig med meg i at de er store til kroppen min og tror det blir finere uten. Så det gjorde valget mye enklere for meg. (men han har aldri syns de har vært stygge) Han er på jobb frem til søndag, så han rekker heldigvis en siste kveld med melonene før de forsvinner for godt haha... ;)

Hvor er skjørtet fra? Du er så fin! 😊

Ida: Takk! Det er fra NAKD :D

Så utrolig fine bilder <3

Så utrolig fine bilder❤️ Masse lykke til på opperasjon❤️

Så fine bilder! Lurer på en ting, angrer du på noen av tatoveringene dine?

Henriette: Tusen takk <3 Foreløpig angrer jeg ikke på noen :)

Jeg må bare si at jeg er så utrolig glad for at du er tilbake! Blir nesten nostalgisk her, har fulgt deg siden sikkert 2011 eller noe og husker jeg sjekket bloggen din hver eneste dag, haha! Du var virkelig favorittbloggeren gjennom tidene husker jeg. Det var alltid noe spennende å lese og du la ut mange bilder fra fotoshoots og alt mulig, ble alltid så inspirert av deg da jeg var tenåring. Ønsker deg lykke til videre og gleder meg til å følge med på bloggen din igjen <3 Stoor klem fra fast bloggleser

Nora: Herregud, tusen takk - så utrolig koselig å høre <3 Er så morsomt at du enda er innom her enda bloggen min har vært som en berg- og dalbane de siste årene, og håper du fortsetter å følge meg så skal jeg fortsette å være flink å blogge :D

Du kler brunt hår best egentlig! Også har du blitt så fin og fyldig!

Anonym: Takk for det, selv om jeg trives med blondt best!

Fin og formfull*

Når skal du få et nytt design?

Anonym: Må vel ha et nytt ja, må bare finne noen som kan hjelpe meg med det :)

kjempe fine bilder. utrolig glad for at du er tilbake.

Hvordan får du så fin brunfarge? Gjør du noe utenom å sole deg?

<3: Jeg tar litt sol før jeg reiser for å ha et grunnlag, slik at jeg slipper å bruke ferien på å bygge grunnlaget. I tillegg går jeg på betakaroten :)

Skriv en ny kommentar