hits

900 gram mindre pupp

Hei!

Nå er det under 24 timer til jeg sitter med 900 gram mindre pupp enn jeg har nå. Jeg gruer meg litt mer for hver time som går, og det føles egentlig ganske uvirkelig at jeg skal ta de ut. Jeg klarer ikke forestille meg hvordan det blir uten siden jeg har hatt silikon siden jeg var 18 år. Jeg er veldig redd for at det skal bli skikkelig ille, men samtidig gleder jeg meg til å bare bli ferdig med det. Jeg gleder meg til å kunne handle bh-er på vanlige butikker og til å kunne ha på klær uten å tenke på at puppene er for store.

Jeg har så klart glemt av at jeg må hente medisiner osv på apoteket, og noe av medisinen skal taes i kveld allerede. Heldigvis har vi et apotek som er åpent 2 timer på søndager, så jeg skal dra dit og få hentet ut alt nå snart. I tillegg må jeg faste i 6 timer før operasjonen i morgen, og det kjenner jeg at kommer til og bli litt tungt i og med at jeg ikke skal opereres før klokken 14.00. Jeg står normalt opp rundt klokken 09-10, så da blir det altså ingen frokost på denne snuppa.. Jeg må også kjøpe kompresjonsbh og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal få kjøpt en som passer siden jeg må ha den med til operasjonen. Den må tydeligvis være ganske stram og det blir vanskelig å finne rett størrelse før silikonet er ute, men jeg får bare gå etter hva jeg ca hadde før og bare gå ned en cup fra det igjen eller noe. Om den ikke blir stram nok får jeg bare kjøpe en ny etter operasjonen. 

Her har dere altså de siste bildene av meg, ever, med disse puppene. Neste gang dere ser meg så er jeg enten sykt misfornøyd og angrer bittert, eller så er jeg lettet og positiv til hvordan det blir ;pp

16 kommentarer

Masse lykke til :) Håper du blir fornøyd :)

Iselin: Takk, vi får se hvordan de går seg til de neste månedene!

Lykke til! Det blir nok deilig for deg❤️ Blir nok veldig bra!

Masse lykke til!! Det kommer til å bli så bra! ❤️

Hvordan er det og sove på magen med så store meloner

Anonym: Har aldri pleid å sove på magen, men det har gått helt fint å ligge på magen ellers.

900 gram 😱 ?

May: Stemmer, det er ganske mye når man tenker over det!

Fin som du er. men lykke til!

Det blir nok bra:) Lykke til! Sikkert deilig å kunne «leve normalt» igjen etter dette! De var ekstremt store.

Så bra at du viser at du fjerner silikonen! Du virker tøff som viser det, håper du vil vise resultatet etterpå!

Du inspirerer andre til å droppe å ta silikon:)

Linn: Tusen takk. Jeg har tatt før bilder, så får vi se om jeg våger meg å vise noen etterbilder - alt etter hvordan de blir.

Håper du blir fornøyd : )

Spennende da! Håper du blir "fornøyd" etterpå. :)

Lykke til med operasjonen :)

Skriv en ny kommentar