hits

leiligeten vår

Hei!

Noen av dere ønsket å se bilder av hva vi hadde gjort her i leiligheten etter vi flyttet inn. Vi overtok leiligheten i januar i år, og bestemte oss for å pusse opp litt før vi flyttet inn. Det er jeg glad for at vi gjorde, for den ble mye mer åpen og vi fikk gjort det til vårt eget. Alt arbeidet gjorde vi selv med god hjelp fra foreldrene våre og bestefaren til Magnus. Jeg trives kjempegodt i leiligheten, og gleder meg til å pusse opp resten. Det vi ikke har tatt enda er kjøkkenet som skal bli helt nytt, skal også ta soverommene med nytt gulv og gipsplater på veggene, men der har vi malt enn så lenge. Gangen vil jeg også ha slette vegger, så det blir vel tatt en gang det også. Til nå er det bare malt i en fresh farge.

Kjøkkenet skal vi dra å få tegnet på IKEA for å se hva det kommer til å koste, men foreløpig har jeg bare malt det som er nå slik at jeg holder ut med det litt til. Før var det skikkelig gulhvite fronter, og siden vi har en veldig lys og kald gråhvit farge på veggen kræsjet det totalt med kjøkkeninnredningen. Derfor malte jeg frontene helt hvite og byttet knotter - men jeg kjenner at kjøkkenet blir prioritert etter at vi har fått pusset opp gjesterommet. 

Til nå har vi:
- Revet veggen med bueåpning mellom stue og kjøkken
- Byttet gulv på stue og kjøkken og malt tak på alle rom
- Revet bort brystpanel og lagt gipsplater på alle veggene i stue og kjøkken + nye lister
- Malt vegger i gang og på hovedsoverom


Her er noen før- og etterbilder. Jeg skulle ønske jeg var helt rå på interiør og innredning, det er så mye fint å se på Instagram og mange er så utrolig flinke til å sette sammen møbler, pynt og farger. Jeg er iallefall veldig fornøyd med det vi har fått til så langt og synes leiligheten vår er veldig fin. Man blir litt ekstra stolt over at man har gjort ting selv også! Hva synes dere?

Her ser dere veggen vi har revet. Etter vi fikk bort veggen fikk vi mye bedre plass til spisebord og rommet virket mye større!


Kjøkkenet har jeg malt frontene på og byttet knotter. Frontene var mye gulere enn på bildet til høyre, litt sånn hvitsaus med karri-gul, haha!


Gangen har jeg faktisk malt to ganger. Malte den nettopp i denne fargen, Savannah Sunset. Elsker den! Garderobeskapet malte jeg også siden med fargen skapet hadde på bildet til høyre slukte den hele rommet..
Spisebordet vårt. Det kan trekkes ut og legges på to plater, så vi har plass til 10 stykker når det er på maks. 


Det jeg er mest fornøyd med er at vi kan ha så stor sofa! I den forrige leiligheten min hadde jeg bare plass til en 2,5 seters sofa - mens denne har plass til så utrolig mange. Det kom godt med når vi hadde innflytningsfest med nesten 20 stykker på besøk. Jeg blir sikkert å bytte til en mindre etterhvert for den er veldig stor og tar mye plass. 

32 kommentarer

Tina, alenemamma til tre som 23 åring: Tusen takk:)

Så fint! Hvor er den hvite kommoden/sjenken ved siden av peisen ifra? :)

Ingvild: Takk! Det er denne, bare at vi har skrudd ben på den: https://www.mobel-land.no/skjenker/371-skjenk-vigo.html?search_query=vigo&results=3

Det ble fint!! elsker at du har begynt å blogge igjen

C: tusen takk, koselig å være tilbake :D

Hvorfor sluttet du å blogge? Og hvor mye tjente du og tjener du noe på bloggen idag? Eventuelt hvor mye?

Anonym: Det var ingen spesiell grunn, livet skjedde og plutselig hadde det gått 5 måneder! Men det kjennes riktig og veldig godt å være tilbake, så jeg har nok savnet det mer enn jeg trodde.

Jeg tjener litt penger på Instagram og blogg, men det er variabelt og ingen fast inntekt. Jeg jobber som frisør også hvor jeg har fast inntekt.

Så fint gulvet ble i stue og kjøkken <3

elisabeth: Jaa, jeg elsker fargen på gulvet. Det er ikke for grått og kaldt eller for varmt som det gamle, men en perfekt beige :D

Fint at du er tilbake😊

Så fint det ble :) Ganske deilig å kan gjøre det til noe eget!

Sandra: Takk! Ja, det er skikkelig deilig :D

Så fint det ble😀 vet du hva gulvet heter? Sjikkelig fin farge?

Marthe: Det er Pergo laminat i fargen blond eik, 3-stavs :)

Så fint! Hvor er sofaen fra? :)

Anonym: Sofaen heter Max og er fra Skeidar

Hva heter den blåfargen på stua? Ønsker meg samme farge på stua mi 😊

Mari: Der er St. Pauls blue i supermatt :) kjempefin!

Tusen takk for svar, det var den jeg kanskje trodde det var men måtte høre for sikkerhets skyld! 😊

Så flinke dere har vært med oppussing! Veldig fint :) hvilken farge har du på veggene?

Anonym: Tusen takk! St. Pauls blue i supermatt på en vegg og den lyse hvitgrå fargen er Skumring.

Kasandra❤️

Kasandra❤️

Vi har eide det huset da jeg var liten!😻😘

hva heter fargen på stueveggen?

Så fint! Hvor er spisestuestolene fra? :)

Hvor har du kjøpt den «hyllen» du har i gangen? Superfin!

Hvor er spisebordet ifra?😍

M: Jeg kjøpte det brukt, men mener bordet heter Spicy spisebord :)

Så utrolig fint det ble. Synes interiøret var veldig fint, og imponert over at dere har fått det til selv. Beundringsverdig:)

Skriv en ny kommentar